Friday, March 19, 2010

besarrr punyaaaa!!!


Assalamualaikum...


alhamdulillah..mood aku dh kembali ok..aku dpt menerima kenyataan itu..hehe..neway..thanks to all for your support (walaupn mslh kecik je:D)..best btl dpt kwn cam korang..sgt caring ok! tenkiu tenkiu... :)


okla..ni la n3 yg terbantut nk publish smlm..hehe..korang ingt x iklan maggie asam ?? aku suka tgk iklan tu..hehe..so mlm kelmarin aku buat ujikaji..mkn megi asam laksa letak ikan..ikan merah je yg ade..so tu je la aku letak..


IMG_6654

~ni ler rupenye..nmpk menarik kan..tp xleh pi la rs dia..agknya aku ke yg xreti masak..ekek;D ~

IMG_6659

~tp nmpk aQeel berselera jek..hehe~

IMG_6663


IMG_6660

~isk..nymuk sgt minat ngn aQeel:p~

IMG_6667

so tu je utk hr ni..ade la gk kisah aQeel mkn megi..ekek;D~



p/s: baju konvo x cari lagi..minggu depan dh nk konvo..adeiiii...



28 comments:

mama tisya said...

tisya suka gk maggie...tp yg ayam & kari la....heehhehe

ita cutevirus said...

huhuhuhu...

mamam maggi je aqeel?? kalo nak letak ikan, ita raser better maggi kari.. baru mantop!!

Mama_Aqish said...

wah makan maggie anak teruna ni...siap ada stail lagik tu...leh jadi model iklan maggie ni...slurp2...dapnyer...

Rozita said...

sedap nampak maggi tu

adda said...

mmg ada gaya aqeel makan tuh hehe.. syafi pn suka mee maggie. tp takleh kasih selalu laa.. kekadang goreng tp guna perencah sendiri je

zh-ena said...

ena tak suka ikan
klu letak dlm manggi lg la ena tak sentuh kot

UmiDAnisH said...

meggi aqeel kering je tu? ekekeek... leh jd model meggi la dak cute ni.. makan meggi pun nampak cumil

MamaDamia a.k.a Haiza said...

uihhh sampai tersandar dapat pekena meggi...hehehe kompem sedap ni ibu dia masak...kalu tak ..takkan le berselera sangat dia makan tu...hehehe

Mak Su said...

sedapnyer! nak cari maggi ler lepas ni...taruh ikan!! :)

alfa juliet said...

sgt suka tgh aqeel dgn high chair dia..aku nak beli mr z kata budak tak duduk...haduiii dilema

Hezesuze said...

maggie tomyam pun sedappp....huhu
xpenah plak try campur2kan bahan2 lain kt maggie...takot xsedap hehehe

suka bubuh telur jek selain bawang...

firahadifa said...

wahhh.. gut idea .. pasni nk try asam laksa letak ikan merah!..

btw , assam laksa is my favorite flavor..

Ummi Eisya said...

hilang rindu kat aqeel..lega...tapi terpaksa skip pic no 1 tu..hihii..hubby aku ckp jgn tgk gmbr makanan skrg sbb aku ni asyik nak makan je nanti..nanti semua benda nak..huhuu..

zue @ annaleeya said...

slurrrpppp........ smp muncung2 mulut aqeel mkn megi..

Sidratul Muntaha said...

aku samalah dgn ko
aku takleh msuk maggi asam ni
aku dah try ikan tongkol,ikan merah,ikan tenggiri
mmg takleh nak mkn
tapi,aqeel ko sama dgn setot aku..
adei..bersungguh - sungguh makan.
(sebenarnya dia klu dpt maggi laju jer henjut!)

Intan said...

Alamak nampak sedap lah suziey...aqeel leh soh ibu buatkan 2 lagi tak. Satu utk aunty, satu lg utk arissa :D

h4ni3 said...

amboi..
slurppp.. slurppp... aqeel makan maggi. hehe.. berselera betul nampaknya

Nurhayati said...

tgk aQeel makan maggi terliur sudah. yati suka asam laksa..nyummeh

CuTeMiUt78 said...

wow.. sungguh menyelerakan tgk aqeel makan maggi tu... so sedap

ibu_arifa said...

sedap ke? saya tak try lagi letak ikan mcm dlm iklan tu..rasenyer lagi suka ratah ikan goreng gitu je hihihi..
meow..meow..meow..

PadNani~~{@ said...

aqeel mkn sorg2 je ye..auntie nk rs ckit leh?hihi
so far x pernah lg try msk mggi letak ikan..but i like maggi curry most! Aqeel mkn tu mcm daap je..:)

ALoNa Cintamaniszlite said...

suziey..
akak tgk iklan tu kan..
akak dh dpt rasa..betapa tak sedapnya saranan masak cenggitu. sebab apa..sebab ikan tu dh jd mcm sup. Mgkn cina suka ler, dorng kan suka sup2 sirip ikan..hehe.
Masuk udang takpe lagi, hehe..

AdyShaRiz said...

sodap nye tengok anak bujang awak makan maggi..maknye masak mesti sodappp ajer..

mama_umar said...

maggi mmg sedap wehh..skg ni klu kitorg g mamak si umar order maggi goreng share dgn aku,hehehe

firahadifa said...

dear , da dapat awards ke lum?? ambik awards kat blog kite yer

wantie said...

tak pernah pulan aku try maggie letak ikan. nampak cam best. tapi aku prefer ori asam pedas la kalau nak letak ikan. lagipun dah biasa makan ikan dengan nasi. bila letak ikan rasa pelik pulak...

Farra Dhelina said...

kebanyakkan budak mmg suka sama maggie kan..

mm nmpk menarik betol bila ikan tu dok lepak ats magie tu kak..

adehh..lapo lah pulakk ;p

azila raffie said...

sedapnyer megi..

kak, nnt amek award kt blog ek.. tq

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio