Monday, March 1, 2010

Blogger's Famili Day 2010 - intro

Assalamualaikum...


well..1stly..ALHAMDULILLAH..finally semua sdh berakhir..alhamdulillah xde perkara buruk yg diingini terjadi..syukur..


thanks to all bloggers yg attend..(nnti aku update attendance list ok)..out of 51 confirmed, 4 bloggers didn't turn up..bg aku sume bloggers yg attend smlm mmg best n sporting...hope korang enjoy n happy mingle around having a chit chat between each other..cuma regret sbb kami AJK2 xdpt nk suaikenal closer lg..huhu..sori ok..thanks jgk utk corporation yg koran berikan..THANKS A LOT


on behlaf of ina, ayu n watie..aku menyusun sepuluh jari tgn dan kaki memohon ampun dan maaf seandainya famili day kita ni ade yg xmemuaskan hati sume pihak.. maklumla..kami hanya manusia biasa yg pastinya xdpt nk penuhi setiap kehendak..


tp apepun kami tlh buat sebaik mungkin utk menggembirakan dan memuaskan hati semua org..adatla..setiap event pasti ade cacat cela here n there..but overall..aku puas hati dgn event ni..


thanks a lot utk sume AJK dan AJK 'xrasmi' (hubby aku n ayu dan aiman)..dorang ni la yg bertungkus lumus membantu membersihkan tapak famili day kita..


so aku load sket dulu gbr..later will upload more n more.. :)


IMG_6424

~ BLUE BLOGGERs.. jgn double meaning ok:D~

IMG_6434

~pastinya lebih ramai n lebih meriah dr last year..~

IMG_6601

IMG_6599

~thanks ladies for your effort..u did a GOOD JOB..sorry to all bloggers coz kami xdpt nk jmpa sorang2 n chit chat2..huhu..sedih gk..tp apekan daya..kang kalu kami pn join borak sape nk uruskan event..sori ok kalu kami mcm 'sombong' :D~


ok ni aku nk tanya sape kah empunya brg2 dibawah ni...sila tuntut dr aku utk collection ok :)

IMG_6623

~bekas ni berisi nasi goreng ade ayam tersembunyi dlm dia..mmg lazat..dptla rs sesudu dua~

IMG_6621

~bekas ni aku rs berisi puding..nmpk mcm serpihan2 puding jek~

IMG_6624

~ha bekas ni berisi buah limau manis..~



aku ade terdengar sume org segan nk potong seketul ciskek dan seketul kek coklat yg bewarna biru (sori lupe nk load gbr..nnti aku load)..dan ade yg menanti dan mengharapkan penganjur utk potong kek tu..aku mewakili AJK's a.k.a penganjur minta maaf pd sume..bkn kami xnk potong kek tu..tp kami sgt bz menguruskan event..aku dh siap susun2 sume mkanan kt tepi2 wakaf tu means utk dijamah kan..aku pn heran gk nape ler xde org potong kek tu..aku nk potong mmg xsempat la...nk mkn pn kami xsempat apetah lagi nk potong2 kek...at last..kami yg tinggal ni la blasah kek2 yg sedap itu.hope korang xsangka kami mmg nk simpan kek tu utk kami ok..kami trpksa la abiskan dr membazirkan (sbnrnya tu je mknan yg ado..yg lain sume dh abis..ekeke:D) apepun..kami minta maaf sekiranya kesilapan itu dtg dr kami :)



p/s: sape yg ade buat n3 psl famli day ni bole la tinggalkan link n3 kt comment box..nnti aku publish dlm n3 list of link utk memudahkan mereka utk buat site visit:D







79 comments:

mama tisya said...

mmg best la kalini...cz rmi blogger's yg dtg..meriah sungguh even smua kepanasan....cun2 gmbr yg rmi2 tu yg 1st skali tu...yg melompat tu pn lawak..amboi nana-ibu damia kemain lompat ye..

hah kek2 tu nk gk rs cz ada dgr org bw ciskek tp tkde org potong..segan plak nk potong...tkpela rezeki utk ajk2 ..

tahniah skali lg utk suziey,ayu,momguess & watie...

Mama_Aqish said...

huh...mesti best giler...kali ni kiter tak berkesempatan lagi nak join...sedeynyer

MummyAju said...

best nye!!!! teringin nak join, tp mcm mama aqish ckp la, tak berkesempatan..huhuuu

mamalieyna said...

akhirnya...event berlangsung dgn jayanya! syabas! mmg kerja keras sume AJK ni..^_^ mmg rugi ler tak join..huhu..

momguess said...

pada semue yg hadir
TIME KASIH sgt!!!!
kami selaku ajk memohon maaf di atas segala kekurangan

firahadifa said...

ala suziey... tak pe nyer..memang sume shy2 nak potong kek yg cantik tu... huhu .. rezeki ajk la makan kek tue.. lagipon x nampak lak AJK makan masa tengah makan .. mmg bahagian utk AJK la tue . so .. no worries la.. OK?

mummy_ayu said...

tul kata ifa..tu rezeki AJK yg penat lelah menguruskan majlis dengan jayanya!! congrats to semua AJK!!!besT!!!

Hezesuze said...

meriahnye.... huhu

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hahaha...suziey 2 bekas yg bulat ngan 4segi tu saya yg punye t'tinggal ..kyra dah meragam sampai tak ingat nk bawak balik bekas2 tu heheh...sorry yea..ada masa nanti saya datang ambik

MRS. K said...

ramai jugak yang pegi...meriah! naik join, next time maybe

Mrs. Adz said...

cayalah..bestnye nengok warna biru ni..dah mcm celcom pun ye gak..hihii

tahniah pada ajak sebab berjaya mengumpulkan seramai ni..ceh,mcm la aku g kan..tapi aku happy dapat tgk semua ni..pic lagi pls..

** atie + farid + aisyah ** said...

suziey & ajk.. gud job! best giler wpun cuaca agak panas... alahai, pasal kek tu no hal la.. rezeki tuk ajk yg bertungkus lumus menjayakan gath ni...

atie mintak izin nak save gambar dr blog suziey, nak simpan :)

uish..nana tu over lompat tau.. tak nampak muke atie kat blakang die...
atie dh buat entry pasal gath :)

[-suziey-] said...

mama tisya:

thanks :) hmm mmg terasa kemeriahannya ms bgmbr ramai2 tu..nana mmg over lompat..jujur btl dia melompat bila disuruh,..ekeke:p

thanks for joining:)

[-suziey-] said...

mama aqish:

aah mmg best giler..xpela xde rezeki

[-suziey-] said...

mummy aju:

xpela..nk buat camne..xde rezeki nk join :)

[-suziey-] said...

mama lieyna:

alhamdulillah..berjalan lancar..xde rezeki mama nk join:)

[-suziey-] said...

momguess:

cpt anto gbr ke mags wanita,pa&ma n sinar harian

[-suziey-] said...

firahadifa:

hehe..bkn ape kak..tkt la org salh anggap kan..hehe..tp mmg rezeki kami la..mmg lazat kek tolat n ciskek tu...kami melantak kek smpai kenyang..hahaha..xkisah dh wlaupn mknan lain sume kami xdpt mkn..tp asalkan sume org dpt mkn..cewah..:p

[-suziey-] said...

mummy ayu:

hehe..rezeki kami la yek..hehe..alhamdulillah..thanks jgk for joining ok..:) hope sume enjoy

[-suziey-] said...

hezesuze:

yezzzaaa ,mmg meriah..

[-suziey-] said...

adlin aka kyra moms:

ooooooo u pnya ke..hahahahaha..sabo je..smpai xingt nk bawa balik dh..ok xpe..nnti ape2 calling2 ok..dh basuh dh sume bekas tu :)

firahadifa said...

kekekeke........ nway, uolsss mmg best! even x penah kenal.. rase cam dah lama kenal .. kekeke

[-suziey-] said...

mrs K:

aah ramai yg turn up...hehe..hmmm maybe xde buat lagi kot..hehe..ckp la tu..nnti org boring dh asyik kami je buat gathering..kami plk nk join org pnya gath:)

[-suziey-] said...

mrs adz:

hahaaa..ape daaa..celcom..tp mmg cantek kan blue tu..xsngka rmaai pakai blue turqoise..so nmpk cantik:)

tu la..ko xjoin..apekan daya..tp thanks babe..ko penyokong kuat kami tau even xjoin:)

[-suziey-] said...

atie:

thanks atie..hehe..hope atie pn enjoy the famili day..aah cuaca agk panas kan..tu la..org taman tu p alih plak pndok ke situ..sptt kt tgh2 dekat dgn tpt yg redup belah sana..so lg lapang kwsn redup..tp apepn sori la ye..n thanks sudi berpanas n bjln kaki jauh nk dtg famili day ni :)

[-suziey-] said...

firahadifa:


hehe..tu la..rs cam dh lama kenal kan..cewah..syiok bila dh dpt jmpa live..akk pn cun la ..lg cun dr dlm gbr..putih :)

ita cutevirus said...

suziey & frens...

thanx sebab organize event ni... kalo ade kekurangan tu, kitorang tutup mata je... biasa la... no body's perfect kan???

anyway, uolls buat keje yang sangat baik... layanan pun bagus... cume ita je segan nak tegur blogger yang lain..

cume mintak maaf la sebab tak dapat nak join games... anak² meragam la suziey...

AkMa said...

bestnyerr...rugi la x dapat jouin for the 2nd time..huhuhuh

[-suziey-] said...

atie:

kalu nk copy gbr..klik to enlarge pastu save ok :) my blog disable right click:)

[-suziey-] said...

ita cutevirus:

hehe..thanks for the appreciation :) thanks jgk for joining yek ita..dpt gk jmpa live ngn ita:) tp xdpt nk beramah mesra..xpe xdpt join games..ramai yg xjoin..kami xkisah sbb kami paham masing2 ngn anak yg mula meragam kan..sbb tu kami speedy buat game..hehe..
msti ramai dh kenal kwn blogger baru kan :)

[-suziey-] said...

akma:

:) xde rezeki..

Intan said...

Tahniah suziey and all the AJK!!!

Soooo happening :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

serius rasa seronok sangat2 semalam..walaupun kepanasan tapi saya tetap gigih join game2 yang diadakan sampai tergolek2 masa main bola kasih tu...hehehehe

thanks to all ajk for ur good jobs to handle this event...next year kalau ada lagi sure saya akan menjoinkan diri

seronok dengar suziey cakap ciskek tu sedap...hehehe pssttt suziey ...kiranya kek besday la tu ye coz besday kita kan bulan 2... :P

** Perfect Love ** said...

he he he
akhirnya sy berjaya membuat entry Blogger Family Day!!

kak Suziey.. tq hadiah ;-)
sweeeeettttt sgt :-*

[-suziey-] said...

Intan:

thanks intan..hehe..tu la..syg intan xdpt join:)

[-suziey-] said...

mama damia aka haiza:


hehe..glad to hear that..even panas ttp enjoy..hehe..mmg best tgk korang main belon kasih..pnya gigih nk smbut belon tu smpai tergolek2..kalu dpt snap pics lg best..ekeek:p

kami buat yg terbaik utk menghappykan sume org..hope enjoy:)

aah la kan..kiranya kek besday sy la tu kan:p besday kita dh la sama bln:D

Sidratul Muntaha said...

den pun nak mintak maaf kek sumo kalau tak dapek nak entertain
pastu ado yg termiss comm ko dgn den time cabut nombor tuk lucky draw tu
thne jugak mintak maaf klu den terkaso baso or tak terusus time register korang2 sumo.
apep2 hal pun kornag sume sngt sporting!!

[-suziey-] said...

perfect love:

hehe..ok nnti ktia terjah:p

hope suka hadiah yg xseberapa tu:D

[-suziey-] said...

ayu:

ko dh buat yg terbaik..ala besela dh kelam kabut tu..ade je miss com..ekeke:p tp no hal la..kita dpt gk cover the event kan..ko mnjalankan tugas yg sgt cemerlang yo utk registration..

ibu damia said...

memang meriah kan bloggers family dayni walaupun cuaca agak kepanasan...hiks...berbaloi2 turun dari jb semata2 nak join family day...

well done to all organisers...insyaallah ader masa pasti ketemu lagi kita...

p/s: nantikan entry kita ok..

Queenin Murni said...

congrats to all the AJK!
good job!

Farra Dhelina said...

uolls mmg superb lah babe!! sukaaaa!!!!

[-suziey-] said...

ibudamia:

hehe..thanks ayu..snggup mencemar duli turun ke kl..cewah..hope enjoy la yek..even berpanas:D

dpt gk jmpa aleesya n ayyunie ygh comel itu..:)

[-suziey-] said...

quinnin murni:


thanks murni..thanks for joining..hope murni enjoy the famili day:) sori diats segla kekurangan:)

[-suziey-] said...

farra:


uwaaaa nk meraung dulu..huhu sgt regret xdpt rs serawa duyan farra..dh abis event..sume dh balik akk cari serawa duyan..dh tinggl roti je!..huhu..sedih22....:p

xpela pasni kita meeting lain ok..buat serawa duyan:D

~~@lyci@~~ said...

thankx to all of u sbb organise gathering ni.. alycia 1st time join.. n rasa seronok sgt sbb kenal ramai geng baru..

tp xsempat nak kenal ngan ajk sbb ajk sibuk skit... nway, keep in touch ya..

UmiDAnisH said...

bestnyer, tp umidanish gak tak leh join2 dari tahun lepas, insyallah leng kali kalau free umidanish join okeh

[-suziey-] said...

alicya:

welcome..thanks to u too for joining the famili day..sori la xdpt beramah mesra..maklumla..kami kebizian...hope enjoy it:)
ok keep in touch ok:)

[-suziey-] said...

umidanish:

xpela xde rezeki umidanish nk join:)

Nana said...

hehe mmg segan arr kak amrul pon tanya ritu eh nk rasa la kek beso biru tu sy ckp ala..xde org potong sogan la nk makan kekeke

[-suziey-] said...

nana:

hahaha..awatnya la xpotong je..adeii..segan rugi la..kan dh xmerasa..hehe

zue @ annaleeya said...

wahh.... meriah jerk... sonot kan jumpe ramai teman2 blogger...

chugie said...

salam..

to penganjur.. thanx untuk semua.. memang best lah! dapat kenal2 ngn blogger yg x penah jumpa..

makanan pun sedap2!

zh-ena said...

mmg ramai dr yg 1st
mmg enjoy
cuma tak berkesempatan nak join main games..umairah asyik la melarikan diri..jd terpaksa la main kejar2 dgn umairah

Hanz said...

suziey & d' gang...thanks bertungkus-lumus menjayakannya...

Lain kali boleh kita gather2 lagi..yeay!!

wantie said...

Nampak seronoknyer korang berfamilly day tu. Kalau aku kat KL memang aku pergi ler.

aku tumpang gembira tengok korang bergumbira..

[-suziey-] said...

zue:

aah meriah..sonot la jmpa rmaai teman2 blogger..live

[-suziey-] said...

chugie:

thanks for joining famili day ni jgk..hehe,.,.sedap ek mknan..kami xrs pn..last2 tu je dpt rs sket..tp mmg sedap:D

[-suziey-] said...

zh-ena:

aah..yg baru pn ramai..hehe..besela .kejar ank je dh letih dr main game..hehe

[-suziey-] said...

Hanz:

thanks for joining the famili day:) insyaAllah kalu ade jodoh ketemu lagi..

[-suziey-] said...

wantie:

thanks wantie,..aah kami ni pn sonot tgk sume org sonot:D

mummy_ayu said...

dah siap dah entry family dah..sudi sudi la terjah..he he he....memang best sangat!!enjoy!!congrats to AJK!!

bOnda said...

suziey, bonda 'kidnep pics seketul eks..


- bOnda yang dah Offline -

[-suziey-] said...

mummy ayu:

ok nk g terjah..thanks :)

[-suziey-] said...

bonda:
bole bole..cilok la:D

ALoNa [CintamaniszLite] said...

tahniah suziey dan team perancangan yg akhirnya telah berlangsung ngan jayanya..

Tahniah gak kat blogger yg gi join...

tompang seronok aje ler, hehe..

[-suziey-] said...

alona:

thanks kak alona:) alhamdulillah..

Queenin Murni said...

dah upload sikit gamba gath. :)

[-suziey-] said...

murni:

ok will check it out:)

ibu_umairah said...

alhamdullilah.....semua nya selamat!!!bila nak wat lagi..he..he...tak senonoh betul lah as ini penat pun tak hilang lagi kan!!!!!taniah..taniah.....

pas ini pasti tak kan lepas kan peluang.....sangat sedih!!!!

PadNani~~{@ said...

bestnye! congrates suziey n others:)i cuci mata tgk gambar u ols ye..

chugie said...

leh lah ke link saya juga utk tengok pics yang saya snap on that gath ye..
http://iezmierah.blogspot.com/2010/03/gathering-with-bloggers-blue-theme.html

[-suziey-] said...

ibu umairah:

hahaha..tu la..penat pn xhilan lg ..xleh nk pk nk buat lagi ke x..ekeke:D

[-suziey-] said...

padnani:

thanks nanie:) sila2la cuci mata

[-suziey-] said...

chugie:

ok thanks yek:)

zura@iwan said...

ramainya kan....alhamdullillah bjln lancar korang punya event.

besa la tu....kdg2 kita x dpt memenuhi semua kehendak kan...apa2 pon dh yg tbaik kan..

gud job utk ajk2....

[-suziey-] said...

zuraiwan:

aah kali ni lebih ramai..almost 50 org bloggers..hehe..tu la..apepn kami buat yg terbaik utk kepuasan semua org:)

Ibu Aqil-Aqilah said...

Suziey itu bekas hijau Ibuani yg punya... ha.ha.. (gelak cam anak jin) ingatkan nak sedekah je.. kira halallah.. sekali Suziey kuar gambar dlm blog, terkejut Ibuani .. he.he.. besau lak tu... Suziey simpan la.. boleh letak nasi lemak nanti... :-)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

baru upload citer gath...ni linknya

http://mamaadablog.blogspot.com/2010/03/bloggers-family-day-2010seronok-bangat.html

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio