Friday, March 5, 2010

blogger’s famili day – kid’s on candid camera

Assalamualaikum..



ok sume dh berpino mata layan mommies2 yg sporting posing2 n candid2 kan..moh kita tgk ank2 kita plak..ape deme ni buat time mak2 sume sbuk bergossip..possing..chit chat..main game..


layannnnnn

IMG_6460

~ouh ni ank aku..nmpk cam ngntuk..~

IMG_6461

~terlelap sudaaaaa~

IMG_6477

~panas2 pn tetap lena..ni msti maknya sibuk main game~

IMG_6504

~mcm2 style tido ade..meniarap muka tersembam pn ade..~

IMG_6418

~ready nk lumba lari ke ni???ank sape ni? sila ngaku~

IMG_6570

~seb bek buka baju je..klu bogel dh jadi aksi terlampau dh ni..panas ye??sian dia..~

IMG_6354

~ni kes boring tahap gaban ni..mane maknye ni??msti sibuk posing..ekekek:D~

IMG_6567

~ni lg best..si dara memanggil si teruna........~

IMG_6568

~semata2 utk soh tolak kete tu..macho la bro..ekeke:P ~

IMG_6539

~ ade plk yg main paip air..trpksa mak masuk campur..ouh mak bdk ni la yg dgn jujurnya melompat xhengat tu yek..mak dia jgk la yg kagum tunjuk langit tgk ayah pin nk turun~

IMG_6478

~ panasss...rembat je la kipas sesapa~

IMG_6592

~ ank ni sedang menanti ibunya yg gigih berposing dgn aku:D~

DSC03198

~aksi hidustan pn ade..sila tgk style yaeesh berdiri..awwww..xrela uuuuu~

DSC_8760

~ bijak ank ini mencari port baikkkkkk punye utk belasah foods yg ado..ni msti dh kena trained kt umah ni..haish..ayu!! ank ko ke ni..ekeek;P~


1 n3 left:D



p/s: ish bz lg nih..sori ye aku xsempat nk blog hoping..nk reply komen korang pn tergendala..huhuu..

p/s2: basi ler n3 genting aku...maklumla kasi laluan pd gelombang BIRU:p




30 comments:

ita cutevirus said...

comel sungguh anak² ini... mereka juga tetap sabar menanti ibu² mereka bergambar, bergossip, bermain games & berhuha²... ehehehhe...

p/s: gambar anakku tiada di sini... mungkin kerana port kami yang baeeekkkkk punyer & tersorok...

Nana said...

alamak..glamer i...termasuk skali gambo dlm candid anak2 ni hahah..
mak yg over melompat tak hengat donia

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hahaha sungguh klakar ayat2 mu suziey..."si dara m'manggil si teruna, semata nk suh tolak kete tu" hahaha...si dara tu anak ku hehehe mama tk sempat glemer anak glemer ok la tu hehehe

mamalieyna said...

comel2x..suka layan...^_^..bertambah2 jeles ni..wuwuwuwu...

mama tisya said...

ank saper yg mcm nk berlari tu...hehehe

aqeel nasibaik tk tumpang ye..nmpk mata stim je...ehheheeh

aqil ayu mmg syok je dok lyn mkn di sebalik adiah2 yg bertimbun tu

momguess said...

gambar last tu mmg si ibu dh traind kat umh
aper pon tjadi
makan tetap makan!!!!
den suko!!!

comei2 sunguh budak2 nie
hehehhehe
ank den???
tettttttttttt

chugie said...

sempat gak amik gambar2 candid ye.. so comei..

Sidratul Muntaha said...

yer.
aku mengaku anak aku aritu sgt2 bijak n behave..
ekeke...
cari port beeekkk punyer makan.
yg tak tahan tu pas main ala2 hindustan dgn yaeesh,boleh plak sesama jemaah gi tepi tebing tasik tu.
adoiyaii
seb baek ko pasna suziey
klu tak..
siap ank aku dgn ank watie jadi arwah.
waaaa!!!

zh-ena said...

mcm2 aksi..suka tgk aksi aqeel ngan aqil tu
ala2 industan tu

** atie + farid + aisyah ** said...

wah... sgt comel anak2 ni... gelemer cam mak2 jugak...

Ena Qalinsya said...

waduhhhhh comei2 belaka anak2 blogger ni ek.. bermacam2 aksi..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

mmg seronok tgk moment budak2 ni. Kalo moment mak2 budak dh biasa dhhhh....hahaha...

~~@lyci@~~ said...

aduh, budak yg bukak bj tu anak den lah haha...

yg kelakar si teruna memnaggil si dara ahak.. basikal tu anak den punyo yg jd rebutan hehe... takpe, jd props kat sini hehe...

Farra Dhelina said...

makan je budak setot tuh..sbb tu bdn dia comel!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sama lah kita...bg laluan pada TSUNAMI BIRU DULU....citer family day kat cherating dah basi agaknya ni...

firahadifa said...

kekekeke... setot.. semangat tul!

:: m.u.n.i.r.a :: said...

eh eh eh..yang nak berlari tuh anak teman laa agaknya! (agaknya?)

uish memang aktif dia kat sana...baru dapat kaki, tuh yang berlari sakan tu....balik dari gath haritu..demam panas lak!

alfa juliet said...

sian tgk budak2 thn panas

b.O.n.d.a said...

suzie, anak den la yang bOsan tahap gaban tuh..ekekeke (Ohhh...refer pada piccas nO.7) =p

Rozita said...

uh~ ramai sungguh anak2 ye..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

ksian ank teruna den..setia mnanti dgn muncung-13-henci ibu dia yg x-taww-smpi-bile nk abeh posing.. huhu..

lily azliyana @ mama zara said...

iskkk..tak aci..apsal gmbar nana termasuk sekali dlm gambar anak2 ni (kes tak puas hati sbb gmbar mama n zara tkde..ekekekeke)

Intan said...

Sukenya tgk all the piccas about gelombang BIRU nie...cute2 all the kiddos :)

Asyida said...

isk..gambar yang baby tidur muka tersembam tu ...tak lemas ke die...bahaya kan macamtu...

E.L.I.Z.A said...

cute banget...nak2 si aQeel tu haa..siap buleh lena sambi berdiri heheh

ibu_umairah said...

lawoo nyaaa candid-candid....makin mantap !!!

mama_umar said...

oohh asyida..thats my baby MAryam,hehe,don worry,die mmg tdo meniarap,kene alertla klu bb tdo mcm tu..tabah btol anak2 blogger nih,hahaha

unlisted_one said...

hehe,..Suziey,..anak i pun sibuk nak main paip tu jugak..diaorg suka main air la nih..

wantie said...

PART TIDUR TU YANG BEST. NAMPAK SANGAT KECOMELAN DORANG. SIAP TIDUR SEMBAM MUKA LAGI BABY TU..

AQQEEL NAMPAK LETIH JER...

WAH ANAN GELAMA NYA KO.. ADA GAK TERSELIT PICS KO YER DALAM GAMBAR ANAK -ANAK TU

ibu emy efy eqy said...

sesekali ambil gambar candid ni best jugakkan?

macam2 rupanya gelagat manusia ni terutamanya kanak2. memang kelakar.

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio