Tuesday, March 23, 2010

genting

Asslamualaikum..


sori la story ni dh basi..tp demi menunaikn janjiku padamu..(ecewah:p)..layan jela photos masa aku holiday at genting bln 1 hr tu...masyaAllah dh 2bln lebih dh..mmg dh jadi tempoyak...ekekek:D


IMG_5749
~us~


IMG_5835

IMG_5879




~aQeel dh ngntuk tp aku pkasa gk dia buat peace..ekekek:D~
IMG_5843

IMG_5893

IMG_5926
~hubby dh pndai buat panning..congratulation!:)~


IMG_5942
~grrrr sejuk wei..ni pagi2 buta..lps bekpes..kabus yg sgt tebal..kebetulan ujan..lg ler grrrr....~


IMG_5948

IMG_5971
~off flash...love the color!~

IMG_5999
~my ensem boy;)~

IMG_6020
~nk blik dh..gigih btl aQeel nk tarik beg tu~


IMG_6026
~ayuyun (read: nurul)...dia ni pelik sket..kalu dia malu sbb org amik gbr dia..dia akn nganga seluas2nya..ekekek:D~

IMG_6036
~apela yg aQeel goreng tu..ayuyun dgr dgn penuh khusyuk..ekeek:D~

IMG_6079
~last but not least..sempat aku naik menatang ni b4 back to kl..xbest..sbb aku rs pening giler kepala aku terhantuk2 kat mende alah tu..ntahla bg aku xfeel la..roller coaster lg best:D dh la ade kes pasl nk naik mende ni..bdk cashier tu cari paal ngn aku..ape lagi..aku trus ckp ngn manager dia..at last dpt gk naik mende ni...~

p/s: dh dlm mode nk b ercuti..cuti pnya pasal..sanggup bw keje balik umah..sgt gigih ok:p
p/s2: frust sket sbb xdpt nk guna telephoto lense..xsempat dh nk beli..xnk la rushing2 nk beli kan..tp xpela guna je ape yg ade..syukur..
p/s3: ye ye je aku beli tudung ariani berbatu2 bagai..skali kena pakai bawal gk..xpela asalkan mortar board aku tu tantek terletak ats kepala..kang pakai ariani..xkan nk penyekkan awning dia yg keras tu..haihhh...cerewet btl..ekekek:D


22 comments:

firahadifa said...

wah.. macam bikers aqeel pakai jaket kulit tue..

mama tisya said...

aqeel gaya bdk AF tarik beg tu...hehehe

apa nama mainan yg kamu naik tu...dlu tkde..solero tk naik ke??

cun gmbr yg off flash tu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik2 gambor..stroller same la ngan rafiq punyer..cuma rafiq pemegang dia leh sangkut beg..hehe

besnye..nnti tunggu anak besor skit baru g genting..ngeeee

momguess said...

lepes ni den pon nak abik gambar mcm ayuyun, NGANGA mulut besar2
hehehhe

Mak Su said...

eeeiiiii! takut giler naik menda tu....!

:D

mama_umar said...

mase g dulu cume apai dgn adek aku je naik bende alah tu,aku mase tu preknen umar 4 bulan,ayohh,lame gler xjejak genting nih!

Rozita said...

vah..vah..sedondon tu nyahhhhh...
all in red youuu!

Mama_Aqish said...

dah akhiernyer muncul gak citer pasal genting ni...wah merah menyala mak ngah pak ngah dengan adeq ngah...best nyer suasana kat sana..ala2 kat korea gitu...aqeel dah sihat ker

Hezesuze said...

haishh mesti sejuk giler kt genting tu kan lagik2 time ujan.....huhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahhh..dah jadi tempoyak yer...tempoyak lagi lama simpan lagi best....

suka gambar off flash tu...nampak jelas warna flowers tu..

idok ler kuasa nak naik menatang yg adventure tu semua...tak sanggup nak luruhkan jantung ku ini....padahal penakut....hikss..

UmiDAnisH said...

hihihi.. memang ensem aQeel tu.. eh, tak lebam ka terntuk2 kepala mu... adei..

Farra Dhelina said...

tuu diaaa..dah kuar dah cite genting..

oo..gmbr kat kuda tu..panning nama dia..ctk ah kak! i loikee..

best je baca "mortar board" tu..bangga dgn akk :)

taniah ye :)

E.L.I.Z.A said...

ehhehe eli suka naik superman tu ekekke terasa mcm terbang je hahahah..snapshot naik tak?wah yg itu lg la gugur jantung hahaha

alahai syg nya xleh pakai ariani.berbatu² tu confirmed mhl giler..mmg kalu pakai, awning terkena board ek?

alfa juliet said...

suka jeket yg aqeel pakai..

aku tak pasti apakah mata aku silap..tapi nampak abashah makin besar...hehe

wantie said...

Aku p un biasa nek gak benda alah tu. Tingat aku kat adik ipaq aku yang mcm nak nangis bila nek benda tu. sebab abang dia tipu kata benda tu tak pusing pusing ..kahhhhh ta[pi memang sonot nek benda tu

Intan said...

Nice panning tuuu :)

Aqeel aqeel, awat hang nie encem sgt ngan berjaket hitam tu :D

firahadifa said...

dear , beli kat mana jaket kulit aqeel? ingat nk buykan for farrihin arr

AiN5zOL said...

waaaa
best nyer g bcuti...
tp lom mase lg,,
tggu la hjung thun nie,done my study..smpai la sane,huhuhu...
enchem la aqeel!!

firahadifa said...

aduhh.. london mmg arr... sana heaven ngat baju2 for toddler nie .. mmg gile shopping sana

kesimpulannya mmg xde kat malaysia la kan???.. huhu..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah wah aqeel ngan ayuyun tu citer pasal apa tu...series jek muka ayuyun tu mendengor...jangan aqeel buat luahan perasaan sudah..ngeng ngeng ngeng

mummy_ayu said...

bestnye...lama tak ke sana..last dulu masa baru lepas kawin je..dah ada anak nie, lum lagi...love ur pic...

ALoNa Cintamaniszlite said...

takpe suziey...tempoyak bg akak sgt sedappppp. hoho..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio