Tuesday, April 20, 2010

am surprised

Assalamualaikum..


ok mase event nuffnang hari tu..me n hubby lunch kt sini..
IMG_8464
IMG_8456
~ours..vanilla+choc muffin~
IMG_8461
~mine~
IMG_8462
~hubby's~
IMG_8457
~ours..2 glasses of ice lemon tea~
IMG_8465
~me like it the most! cheezy macaroni~

total = RM48.02 !!
nape aku rs mcm mahal jek..dh naik harga ke aku yg mmg xalert coz slalu makn kat sini hubby yg bayo..aku mkn jek..kali ni my treatment..erkk kedekut ke aku?? ekeekk:D


p/s: auto-published!

22 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

nyam2 sedapnyer...mesti aqeel jeles ni kalo aqeel nengok....romantik gitu...mana gambo tuan & puan yang makan ni???

Mak Su said...

kitorang pun tekejut, kat situ rega makanan mmg mahal giler, taraf pelancung dari arab sajork, huhuhu

AiN5zOL said...

hurmmm
sedap nyer akk...
da la lame trase nk g mkn c 2
cume lom smpat n keadaan lom izin..
nie yg xsbar nk g try...

adda said...

sedapnye kenny rogers. tp mmg dh mahal la.. nak dekat 50 hengget makan 2 org?? ayoyoy

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

owhhhh...patut lah tak jumpa...makan kat sini rupanya...kita makan kat lain..

alfa juliet said...

kenny memang mahal la suzi...aku makan sekali je lepas tu malas...bleh makan mcd banyak kali

mamalieyna said...

wooo mahai gak eh, dh lama tak jejakkan kaki kt situ..taktau lak rege nye semahai tu..!

atty's said...

agaknya sbb tmpt tu kot suziey..konon ramai pelancong..

momguess said...

mmg mahal KR skg nie
tapi mufin die mmy terbaek
ayam die cenonet jer
benci
dulu aku rasa aym die besar sikit kan
aku suko potato die
sedap ko

Nana said...

paling si tunggu2 kan si muffin coklat tu hahah

firahadifa said...

wah , KR kat times square... selalu makan sane time cintun2 dulu.. kekekeke

Gieyana said...

ku rasa mcm x baper best dh kat KR nie...ku suka Nando's lg...

firahadifa said...

suziey , tengah hari tadi kite take a nap taww.. u konw.. i dream of u...!! not u exactly , i dream read ur blog . u nak tau ape cite yg u post???


cite u dapat 2nd baby!!! n ade gamba lagi u tengah pangku the baby.. and sebelah tu aqeel!!..

dear , may be its a sign... it came from me .. to pass to u.. ahaksss

Good Luck !! in ur vacation.. kekekeke

lily azliyana @ mama zara said...

haha..menu sama ngan suziey each time ke kenny rogers..mesti ade quarter chicken, macaroni n cheese, potato salad + coleslaw/sumtime tukar ngan mashed potato utk Zara..yummy sungguh..=p

opss..harga tk pasti..slalu klu makan 2 org mmg around rm40-50..heheh..

Naura's Villa said...

crazy ngan muffin dia..

mohdhairihassan said...

uwaaaaaaaa!!!

lamenye x makan kenny rogers....

T___T

tapi kan kak, antara kenny rogers n nandos,saye rase KR lagi murah..
betol. ^_^

unlisted_one said...

kenny rogers? alahai,..terliur betul. cheezy macaroni tu,..alahai.

tapi,..mmg mcm dah mahal skit, tak tau naik harga ke ape.

ita cutevirus said...

sukenyer tgk makanan... adess... memang mahal la skang nieh suziey..

UmiDAnisH said...

shidap2 semua ni, rasa cam nak makan plak

Farra Dhelina said...

mmg lah lapa kan bila tgok gmbr akk ni.. sy pon sama suka macaroni cheese tuuu.. sehdap!

wantie said...

ha.. kalau dah selalu hubby yang banjer, memang tak terasa. aku pun sama. tapi bila bawak kuaq duit sendiri mulalah...

Tapi kalau bajer lebih sikit tak pa ar.. untuk treatment kita & family . kegembiraan dan kebahagian tak boleh dibeli tau. betul tak???

mama tisya said...

ayam kt KR makin kecik...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio