Thursday, April 8, 2010

aQeel ft. ayuyun


Assalamualaikum..


everytime kalu aQeel meet ayuyun..ayuyun slalu jadi mangsa buli aQeel..ekeekk:D kadang2 sian gk..tp kadang2 comel gk..haha..


ayuyun pn pasrah je jadi mangsa buli..eekek:D layannn...

IMG_7042

IMG_7044

IMG_7045

IMG_7048

IMG_7052

IMG_7054

IMG_7055

IMG_7057

~oopss jgn ingt aQeel romeo yek.. tu bkn aksi spontan aQeel ok..ade la org soh dia posing2 n peluk2 ayuyun..hehe..~

IMG_7060

IMG_7065

IMG_7095


tamat :)


19 comments:

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi hero u...posing class gitu!

[-suziey-] said...

mummy ayu:

hahhaaha tu la..kemain lg dok kacau ank dara org..tp xpe adik baadik susuan:)

mamalieyna said...

haha...nampak sgt ler pembulian aQeel ke atas ayuyun..hikhik..pepun comeeii..suka! ^_^

mama tisya said...

tk jatuh ke spek mata aqeel ltk kt pale tu...mcm adik beradik je ayuyun ngan aqeel

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

adik beradik susuan..cam mana tu? sapa susukan sapa? suziey susukan ayuyun atau mama ayuyun yg susukan aqeel??? ehh..lebih2 lak tanya kan...

btw..memang cam adik beradik dah tu...

ita cutevirus said...

wahhhh...
ita paling suke gambar aqeel ngan spek itam kat kepala tu..
ffuuuhh... terserlah ke"jantan"an die.. huhuhuhu...

JMR said...

alalala..cumelnyer si aqeel..my kazen pon ada nama aqeel, sama baya rasanya..

Mak Su said...

ayuyun tu senyap jer ek time bergambar, hehehe

aqeel sporting, pandai pose :)

alfa juliet said...

sapa ayuyun ni suzi

Hezesuze said...

so sweet..sorang cam jepun sorang cam cino...huhu

Intan said...

Amboiiii aqeel! Mat romeo habis tuuu...he he :D

ibu_Arifa said...

huhui..ni bikin Eisya jeles ni nnt.. habislah aQeel menjawab lah dgn Ummi Eisya tu nnt..hihihi..

dua2 sama ensem sama lawa..mmg nak seiras kan?

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ekekeke masham je muka Ayuyun tu kena buli ngan aQeel...tapi takpe dua-dua maintain comei...pandai aQeel posing ye,...ni mesti ibu ajar ni ye :P

UmiDAnisH said...

huhuh, aQeel ni.. pandai plak nak ngacau anak dara org.. memang cute jek dia..yg ayuyun tu serious je nape.. marah kat aQeel ke?

Nurhayati said...

cam adik beradik dah.. comel sangat!!

wantie said...

ooo.. bulliest gak si aqeel ni yer.. sian yuyun... tak pa yuyun
nanti mak cik cubit pipi aqeel tu untuk yuyun yer...

hehehe...

PadNani~~{@ said...

pandai aqeel brkawan:)

big boy dah aqeel..makin ensem..makin bijak!

unlisted_one said...

haha,..boy selalunya memang sgt friendly compared to girls. aQeel tak nampak mcm romeo la, tapi memang dia sgt pandai berposing.

have a nice weekend dear!

Ummi Salsabila said...

arghhhh..comelnye aqeel! nk boboy cute mcm aqeel.....huhu

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio