Wednesday, April 7, 2010

aQeel is wearing a mortar board



Assalamualaikum..


aQeel mmg jenis xsuka nk pakai ape2 di kepala..kalu ade gbr2 yg dia pakai topi ke..kopiah ke..tu sume satu kebetulan yg bertuah..xyah ler nk paksa letak2 bende ats kepala dia..msti dgn kerelaan hati dia nk pakai..kalu x jgn harap nk dpt tgk..


same goes wth the mortar board ni..since aku sgt la teringin nk tgk dia pakai mortar board ni..mcm2 alasan kami buat..mula2 paksa mmg xjalan..ha pastu dpt idea..trpksa la ckp nk pray kena pakai songkok..baru la dia nk pakai.. tapiiiii.....

IMG_7307

IMG_7321

IMG_7325

IMG_7326

IMG_7328

~bila dh kata nk pray..harusla dia pray btl2 kat situ..adeiiii~

IMG_7329

~trcapai gk hajat nk tgk aQeel pakai mortar board..smga 1 hari nnti aku sempat tgk aQeel pakai mortar board completed wth robe and all those convocation attire..amin.. :)~


p/s: semakin bertambah usia..semakin menguji kesabaran...semakin bijak otak dia berpikir semakin pening nk layan..haish..aQeel oh aQeel..


20 comments:

mama tisya said...

ok je aqeel pki mortar board tu..tkde la die nk cabut2

Ummi Eisya said...

si handsome ni pakai pe2 pun cantik..lama tak singgah tgk aqeel..

psst..aqeel,rindu eisya tak.hihiii

mama_umar said...

alahai aqeel..aunty aminkan doa mama aqeel tu ye nk tgk aqeel amik skrol pulak ;)

mamalieyna said...

umpan yg menjadi..siap praktikal kt situ jugak..hakhak..lawak a aqeel ni..pepun kiut dan bermakna sgt! suka pic tu..Insyaallah, ada kesempatan tgk dia full dressup..^_^! teruja jugak kita pun..hehe..

UmiDAnisH said...

wah, amik berkat.. insyaallah tercapai niat mu nnt.. biasala budak ni makin besar makin cerdik dan makin macam hal dan ragam kene kene layan.. apapun kita tetap buat yg terbaik utkk meke kan?? cumil aQeel mu

Hezesuze said...

tu baru sorang anak....kalo 3 cam akak nie...mak aiii mcm2 karenah tp sonok sgt...huhu

anugerah ALLAH swt kan... ;-)

jalilah_jy said...

semoga berkat...aqeel akan ikut jejak mama pula lepas ni...aminnn..

Nurhayati said...

ini lah graduan yg paling comel dalam abad ini.. hihihi

unlisted_one said...

takpe Suziey, dalam masa terdekat boleh tunggu aQeel grad tadika dulu. mesti comel.

E.L.I.Z.A said...

tersgt la kiut aQeel pakai mortar ni..nnt hantar p tadika, bila dh graduate, ada gak majlis konvo utk tadika hehhe ada mortar board yg sama size ngan kepala dia heheh lg comel!

p/s: ni shoot pkai 50mm ke? eh ke time ni x beli lg? nnt tunjuk hasil tau..nk tgk =)

mamamiera said...

wahhh.. hensemnye aqeel pakai mortar board tu.. tggulah 25 tahun akn dtg misti aqeel pakai lg.. lg hensem n kacak bergaya time tu..

betol tu suzy.. budak2 smakin tmbh usia, smakin bijak, smakin pening umi mommy ibu2 nak layan.. ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

walaupun mortal board tu besar ngan kepala aqeel...tapi still cute...

sama2 lah kita berdoa yg terbaik untuk anak2 kita..aminn..

Nana said...

ala tomeinye aunty doa juga satu ari nanti aqeel dapat pkai mortar baord tu time konvo
damia dlu pun sama xbole ltk apa2 ats pale, bli topi seme sekadar wat hiasan, br skang je nk pkai topi & ikat rambut
pastu perhatikan seme budak mmg mcm tu kan

MamaDamia a.k.a Haiza said...

InsyaAllah kita akan sama-sama melihat kejayaan anak-anak kita berkat didikan yang kita berikan pada mereka :)

Anonymous said...

I've been looking around shopaholicsandbaby.blogspot.com and really am impressed by the exceptional content material here. I work the nightshift at my job and it is boring. I've been coming right here for the previous couple nights and reading. I just needed to let you know that I've been enjoying what I've seen and I look forward to reading more.

fa10 said...

berkat doa ibu, insya allah aqeel akan berjaya. nnt tadika pun dah boleh pakai mortar board... hehehe

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now. Keep it up!
And according to this article, I totally agree with your opinion, but only this time! :)

tunbegia said...

sungguh comel,

salamm,

Sidratul Muntaha said...

rasnyakna bdak nama aqil/aqeel ni mmg susah nak pakaikan ape2 kat kepala.
setot tu pun samalah!!

IbU aDaNa & aZhad said...

ala2...tomeii nyee muka diaa...insyaAllah suatu ari nanti aqeel akan jejaki lngkah mcm ibu n ayah nyeee..kekekekke....

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio