Friday, April 23, 2010

emergency emergency

Assalamualaikum..



bila fridge dh mula xde bahan nk masak..ready stock ni je ler aku jadikan lauk..lauk emergency..ekeke:D..aku mmg sgt menggemari lauk camni pastu kena plak ngn nasi putih yg panas2 tu..letak plak kicap..perghhh lazat weiii...



IMG_8558
~sgt menggemari kerak tepung dia..hmmm soooo crispy n spicy~

IMG_8560
~aku prefer drummet tp since my hubby suka tang isi dada...dia xsuka part tight..so contradict..aku suka bahgian tulang2..tp ok la xberebut kan:D~

IMG_8559 aku kalu goreng telur mmg seminimum bole minyak yg aku guna..kalu byk minyak mmg la nmpk cantek kembang je kan..pastu letak plak susu cair..tp byg je ler lemak2 dan kalori2 yg akn bertempek kt dlm bdn kita plak.ckp la aku telan sume tu kalu kat kedia..kt umah amalkan la pemkanan sihat (konon jek:D)


p/s: nape rmaai xrs convenience guna updated editor kt blogspot ek..bg ok sgt convenience..hehe aku suka:D pasni xpakai WLW dh:D well besa la..lain org lain citarasanya kan:)

8 comments:

atty's said...

kty suka tang tulang ..

Farra Dhelina said...

lapa la pulak tgok aym grng ayamas ni..sedap mmg sedap..ratah mcm tu pon da oke.. ;)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

den suka je pakai updated editor tu...tapi selalu pilih large size je untuk gambo sebab kalau pilih XL kang tinggal separuh je gamba yang nampak....rasa cam nak ubah layout blog la....ada cadangan nak cari kat mana?

CaMaRPuTiH said...

aku selalu beli drumnet bersalut istimewa... hahahaha tu special tuk dina kalo dia xmoh mkn nasi.

syiok la ko weh.. mkn ayam x berebut tulang... aku x dok la gitu... 2-2 sker tulang. huhuhuhu....

unlisted_one said...

susu cair letak dkt telur? wah,...ini baru nih..mesti mau try..hehe..

CuTeMiUt78 said...

wow.. memang kan .. kadang2 bila dah emergency ni.. masak yg cam ni pun sodap

Nana said...

sllau klw bli ayamas ni amik yg drumstick ngan wing pedas tu je seab kureng yg part2 isi tu

PadNani~~{@ said...

huwaa..rindunye nak mkn hot crispy ayamas nie..!! soo yummy n crispy kan:)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio