Tuesday, April 6, 2010

everlasting memories


Assalamualaikum..


ok ok ni last n3 gbr konvo aku..sume dh nk termuntah dh yek..ekeke:p aku pn mls dh nk story..haha

IMG_7240

IMG_7251

IMG_7252

~nk tau ape kt leher aQeel tu? tasbih FIL aku..ntah masa bila dia rembat smpai bawa g uum ni..adeiii~

IMG_7255

IMG_7275

IMG_7280

IMG_7282

IMG_7290

IMG_7297

IMG_7305

IMG_7306

IMG_7334


ok tamat sudah kisah2 konvo aku..yg lain2 tu aku simpan je la... :D


p/s: sgt suka lagu AXL's andai dpt kuundurkan masa...

p/s2: auto-publish gk..kan aku cuti hr ni..

16 comments:

mama tisya said...

wah cantik smua gmbr posing2 3beranak ni

alfa juliet said...

suzi ada tag untuk ko..sila jawanb....tahniah, suka tgk gamba2 ko

noy said...

i like the 2nd pic..Aqeel pandai posing...how do u train him?best ahh

Mak Su said...

tahniah suziey :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah tantek la smua gambo tu suziey ...i like it...tomei2 aqeel...camne dgn interview tadik...ok ker???moga berjaya k...cayok2

mama_umar said...

ko tgh intbiew yer..moge2 rezki dimurahkan..aku pon naik touching tgk gamba2 konvo ko nih..

firahadifa said...

owh.. hepinyer 3 beranak nie....

nengok gamba nie pon jadi happy :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fuhh...posing cam baru amik degree..happy sakan erkk..tapi biasalah...seharusnya lagi gembira kan kerana kali ni ber3..dulu sorang2 jer + mak ayah kita..

UmiDAnisH said...

memang sudah bertuakr jadi model la suziey ni... aqeel xyah cakapla.. ekekeek so cute la korang ni

mamalieyna said...

pose sakit pinggang pun ada...haha..kuatnya pengaruh aQeel, ibunya pun terikut! hikhik..lawaa sumenye!

ibu_Arifa said...

huhui...posing dgn jubah mmg best..bukan selalu leh pakai jubah konvo tu.. pastu dah nak kena pulangkan balik dah.

good luck yer dgn interview..bestnyer baru lepas konvo terus dapat interview.. murah rezeki Suziey :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahhh posing sakan!
.congrats kak =)

unlisted_one said...

ala, mana ade nak muntah Suziey. Biasa la, bila kita gembira, kan lagi best dpt kongsi2 cerita. Congrats sekali lagi ya!

adda said...

congrates suziey for the graduation. suke tgk pics cantik2 belaka

QuEeN Of 2 Heroes said...

tahniah kak....cantik sume gambar2 ni... :)

ALoNa Cintamaniszlite said...

tahniah...suziey mmg sorang wanita yg cekal. Dlm sebok menjadi sorang isteri, ibu, seorang pekerja...masih lagi sempat menjadi sorang pelajar yg berjaya..hoho

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio