Friday, April 16, 2010

fav eskrem


Assalamualaikum..


salam jumaat sume..waaa hr ni sgt ceria dr hari sblm2 ni..sbb hr ni jumaat..wktu keje pendek...n yg penting esok cuti..ekekek:D


ok..ni fresh out from the oven ..hehe..last nite while hubby going to the mosque for his kuliyyah..aku n aQeel membelasah eskrem! yezzaaaa....eskrem fav aku selain haagen dazz & baskin robbin..yg tu mahal sgt..yg ni ok lagi la..cuma mahal sket je la dr bese..


layannnnn...

IMG_8220

~taraaaaa..ni la dia fav eskrem aku..aQeel pn sgt suka..hubby je xbrape layan sgt eskrem2 ni..well my hubby mmg xsuka eskrem n kek which is so contradict ngn aku n aQeel :D tp sbb nk layan isteri & ank kesayangannya ni trpksa la dia pn mkn la sket..ekekek:D~

IMG_8227 ~1st time aku mkn eskrem ni yg introduced by kak long aku...wow sgt sedap n texture yg lembut..lain dr eskrem bese2 tu...cewah..dh mcm duta produk dh ni..hahaha~

IMG_8232

~ok layan aQeel mamam eskrem..emmm dap!~

IMG_8234

IMG_8237

IMG_8238

IMG_8239

IMG_8242

IMG_8244

IMG_8245

IMG_8243

itu la gaya aQeel..anda bagaimana? ecewah dh mcm iklan megi asam laksa nih..ekekek:D


p/s: pencuri hp aku dtg lagi wktu yg sama utk mencari 'hasil' lain..dia xtau gbr dia dh tersebar luas kt pos ni..now waitng for the police to do their job..xpasal2 aku glemer kt pos ni..ekeke:D

p/s2: alhamdulillah..bila kita yakin pd rezeki Allah..bende hilang bole dpt balik even not the same thing but still somethign as replacement..syukur.. :)



35 comments:

EJEN 23 said...

comey je aqeel ngn mam eskem tu..

ezan said...

wah sedapnya aiskrim... tghahri ni gak nak g cari.. tertelan2 air liur ni.. heheheh...

malinasiam said...

woiiiiii
pagi2 tunjuk eskrem
melampau tuuuuu

mama tisya said...

suka eksrem mahal2 ek:-p kita pernh mkn gk yg ni sedap...baskin robin & hagen daz tu mhl tp manis sgt...bole sakit perut...ehhehe

bdk2 baya aqeel ni sure suka kalo nmpk eskrem ..tisya pn sama..dlm petiais sure ada stok eskrem..ehhehe

Ummi Eisya&Amani said...

kalau eisya nampak orang makan,mesti dia pegang muka orang tu,then pandang mata kita tanya 'dap,dap??..kalau eisya kat situ,mesti dia tanya soalan mcm tu..
(aku tak tahu pe aku komen ni..)

tapi aqeel tetap handsome

BabyIntan said...

Aqeel suka mkn eskrem, Arissa lak tak suka mkn eskren...he he...ikut ibu dia lah kot nie :D

ita cutevirus said...

fuh... eskem.. lame da tak makan eskem.. since kitorang anak beranak asek demam ni... sok ingat nak sambar la sebekas..

NOR HASMAH said...

Aqeel..nak skit eskrim tu boleh...huhu...sedapnye dia mkn... ;)

AiN5zOL said...

waaaa
lame da xmkn ice cream...
lg sedap tngok aqeel mkn mcm 2...
da terliur je...
ala nk mkn jgak la mcm nie....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sama la macam aqish...peberet makan teyem...haq coklet yang paling aqish suka...macam2 possing aqeel wat ek

mama_umar_maryam said...

pehhh,baru igt nk blasah eskrem wekend nih tp Umar lak tekena batuk,adehh

Unknown said...

aqeel dah boleh jadi duta ais krim ni....confirm laku ais krim tu..

hahahaha pencuri yg ngok ngek...tapi org macam ni memang tak takut kan...yg curi tu customer or org pejabat yg ader urusan ngan pos m'sia?

Unknown said...

JMR:

hehe..tenkiu:)

Unknown said...

ezan:

mmg sedap eskrem ni..waaaa terliur tu mengidam ke...

Unknown said...

momguess:


haahaa..aku mmg suka buat ko teerliur..ko terliur kannnn:p

Unknown said...

mama tisya:

bkn la maksudnya suka mkn eskrem maahl2..cuma kita rasa kalu beli eskrem mahl pn berbaloi sbb sedap..hehhe putar belit dh ckp ni..ekkek:p

emm eskrem baskin robbin n haagen daaz manis sket tp kalu mkn time beku sedap jek..ekkeke:p klau dh cari rs manis sgt

Unknown said...

ummi iesya:

eeee comel nye eisya..kalu dia buat kat aQeel msti aQeel pengsan sbb jatuh cinta dgn kecomelan itu..ekekek:p

Unknown said...

intan:

oooo arissa xsuka eskrem ek..jarang ek jmpa bdk xsuka eskrem..hehe..ok la xyah control..aQeel kena control kalu x nnti batuk..tp dia xdla fanatik sgt mcm ibu dia..hahhhaa

Unknown said...

ita :


ita tu la ubat..hahahaha..kalu sejuk2 xde la mkn..kalu musim panas mmg best la pekena eskrem

Unknown said...

ibu hakim haikal:

hehe bole meh ler dtg umah mkn sesama..ekeeke:p

Unknown said...

ain 5dzol:

hahahaa terliur ka..p la carik mkn..skali skala xpe pekena eskrem:p

Unknown said...

mama aqish:

waa aqish pn suka teyem ek..hehe sma la:p

Unknown said...

mama umar:

la yg batuknya umar..mama dia boole pekena lagi kan..hahaha kejam je statement:p

Unknown said...

damia aleesya & ayyunie:

hahaha ade x ajensi nk amik jadi duta..ekek:p

ha tu la..nasib dia xbaik dtg balik..mmg kena la:p

Diarihatiku1976 said...

wah sedapnya aiskrim... tghahri ni gak nak g cari.. tertelan2 air liur ni.. heheheh...

Mak Su said...

waaaaa, geram tgk aiskrim, geram tgk aqeel mkn aiskrim :)

nak jugak, nk jugak

Unknown said...

diarihatiku:

hehhe..tghari lagi layan la mkn eskrem..ekekeke:p

Unknown said...

maksu:

hahhaa kesimpulannya maksu kegeraman sm eskrem dan aQeel..hahaa

wantie said...

aksi tak leh blah, kat part lidah aqeel terjelir tu, kalau ada air liur menitik mesti lagi real...

boleh buat iklan eskrem nih..
nice shoot :D

azhariahzuber said...

ini juga eskrem peberet aku, husband n anak..memang sedap

Unknown said...

wantie:

haahaha siap air liur menitik lg tu..ekeek:p tu la dh mcm iklan dh:)
thanks for the compliment..

Unknown said...

alfa juliet:

yezzaa sgt sedap kan:p

rozie rahman said...

sedapnye eskrem...cam nak beli je nti..hehe..yummy..

Unknown said...

wahh...sedapnyer ice cream...
salam kenal
http://maziati.blogspot.com/

Farra Dhelina said...

mak aiii..bulu mata aqeel kakk..panjang nyaaa

eskrem oh eskremmm .. :)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio