Saturday, April 17, 2010

forced model


Assalamualaikum..


ha ingt x n3 aku yg lepas psl fav eskrem tu..lps pekena eskrem sedap ngn aQeel..aku pksa dia posing plak..since rs mcm dh lama je xsnap aksi2 manja dia tu kan..hehe...


layan je la ek..aQeel pn boring je kena pksa ngn aku..aku kagum gk..sgt bekerjasama ikt ckp ibu dia..hahaa...


IMG_8210

IMG_8214

IMG_8215

~sori ler..cahaya over exposed~

IMG_8218

~ting...ade seketul gigitan nyamuk di pipi..2 minggu lg br ilang tuh..~

IMG_8217


p/s: xpuas lg soh dia posing..ade lagi babak selepas ni..ekekek:D sgt sonot membuli aQeel:p


11 comments:

momguess said...

huiiiii
comei giler
bile lah kite nk photoshot 2geter ni
ngn weather den yg xmenentu ni

ibuayu said...

cutelah aqeel

AiN5zOL said...

alolooo
comei nyer die posing...!!
geram lak..

gee ryder said...

gasakla aqeel posing camne pun hehe..yg penting maintain cute!

Hezesuze said...

nk photoshoot gak cam aQell..bleh kan..huhu

zh-ena said...

heheheheheh nampak muka aqeel mcm tak puas hati kena amik gambar dgn ibu

dlm tak puas hati tu tetap la layan ibu dia jugak kan hehehhehehe

Naura's Villa said...

Aqeel,tanya kat mama,bila nak buat adik?hehehe

maya amir said...

pandai die bergaya:)

unlisted_one said...

Boleh jadi model pakaian kanak-kanak.

P/S : Suziey,nanti boleh tak email gambar kita masa pegi Gatsby tu. Dah tersilap watermark, abis terus..huhu

unlisted_one90@yahoo.com.my

mamalieyna said...

waaahh si encem boy ini, makin pndai bergaya ye, tp pose sakit pinggang tak tinggai..hikhik..^_^

wantie said...

posing sampai mata pun dah stim cam gitew..

Comey!!! geram aku tengok.

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio