Wednesday, April 28, 2010

holiday @ perhentian island - day 2

Assalamualaikum..
since kami smpai ptg kt island..so nothing much activities on the day..besela kalu dh bw anak kecik..timing sgt penting utk plan..kalu berdua je mmg redah je..hehe..


so day 2..bekpes dulu..as mentioned..no foods pic this time around..hehe..layan je la smpai muntah gbr2 kami yek..ekekek:D

Perhentian 227
~aQeel n the upin ipin geng..hehe..kegilaan dia nih..wajib bawa sume baju upin ipin dia..lps mandi je dh siap punggah cari baju upin ipin dia..adeeiii..fanatik nih~
Perhentian 238
~love this pic..aQeel in candid camera..hehe~
Perhentian 240
~kami sibuk mkn..dia sibuk tgk fish! ~
Perhentian 246
~dorang ni ready nk g snorkelling..bila tgk dorang sibuk2 ni br rs nk join the trip tp xsempat..so tunggu kol 2pm..malangnya ujan..hehe..xde rezeki..xpela..seb bek xkempunan..puas dh snorkeling~
Perhentian 248
~geng upin ipin ni selamba dia je panjat tpt ni..ape tah nama dia tp hiasan kt main entrance la..hahaa~
Perhentian 261
~heading to the beach..mula2 tu xbawa lori pasir aQeel..so aku pn gigih la g amik..kasi can kat dia main pasir puas2 + kami nk shooting2..xdela dia kacau kami..ekeek:p~
Perhentian 308
~hubby mmg sgt suka la dok menung tgk laut cenggitu..hehe..ketenangan katanya~
Perhentian 327 ~hehe..aku lg suka buat bende bukan2:p~

Perhentian 331
~later on aku tunjuk lagi gbr beach yek..only beach without those models..so bole buat korang teruja nk g beach yg cantik itu..hehe:p~
Perhentian 354
next..aQeel in action plak..aktiviti main pasir! shoots using EF50mm f/1.8 II :) daaaa

p/s: sape penah g mauritius??
p/s2: head to toe..sgt 1 malaysia kan color yg aku pakai..ekkek:D

16 comments:

mama tisya said...

bw lori pasir bdk2 suka la..ada tk aksi melompat tgi di tepi pantai...nk tgk gmbr lg...

[-suziey-] said...

mama tisya:

amy..ade aksi lompat2 tp xleh publish la,..hehe:p

mama tisya said...

ala..nk tgk..heheheh

momguess said...

aku suka lah lelaki berbaju merah tu
rasa2 nak berkenalan boleh tak???
hahahahah
mati aku
wey...
ikhlas gbr2 ko cantik

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...teruja aarrr nengok gambar2 yang ada nie....wah..nie yg buat berkobar2 di hati nak pujuk laki den gi perhentian....hehehe

cantik2 arr gambar nyer.....esp gambar aqeel yang last tu

[-suziey-] said...

mama tisya:

ahaks..actually kita xmelompat..hubby jek..dia xkasi publish..hahahaha:p

[-suziey-] said...

momguess:

ko cari org lain bole? kalu nk naikkan traffic cuba la berkenalan yek..ekekek:P wei aku ade kwn nk rekomen kt ko..yg aku ckp ngn ko td tu..international lagi u:p

[-suziey-] said...

zana mamabatrice:

yezzaa..pujuk baik pnya tau..hehehe..best..xpon ko masuk je contest..kalu menang g redang..ok gk cantek gk mcm perhentian:p

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ooo..awal2 lagi dah bagi rasuah kat aqeel ngan lori pasir tu yer...supaya korang senang nak shoot2 yer...pandai...tapi kan memang cun semua gambar2 ni...

Noy said...

kalau wels,belum dapat lagi bwa darwish jenjalan mkn angin mcm ni...sal darwish ni ligat active lari sana sini...mama n babah kan mcm hippo...tak larat nak lari...hehehe

Farra Dhelina said...

kak suziey ku yg ceria!!

MaMa aYiN_FaSHa said...

x berubah tmptnyer..sama mcm aku pegi 2 tahun lepas..hahha!!!..gila dah lama...
Awana Resort tu kan???

alfa juliet said...

paling suka gambar laki hang duk termenung tu..mcm dlm movie

Nana said...

wah cantiknye laut....
ni la satu2 tmpt yg mmg nak pegi dari dulu smpai skang tak terjejak2 lg

ALoNa Cintamaniszlite said...

hmm...harus ler menginap kat tepi laut utk mandi laut.
kalo idak..rasa melekit aje kalo tak jumpa air tawar utk dibilas..hehe..

psst; mana gambar mandi laut?? hehe..

Gieyana said...

x der gmbar berdua ka? perghhh dh makin tergedik2 nk smpai kt sn nie...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio