Monday, April 19, 2010

the largest bloggers gathering wth gatsby by nuffnang - intro


Assalamualaikum..


well..ramai dh tau kan..last saturday..aku g nuffnang event..later will story in detail ok..now am rushing to the meeting :)


IMG_8426

~kipas wajib ade..hehe~

IMG_8369

~ the t-shirt & stickers~

IMG_8370

~thanks so much to my lovely hubby yg sudi teman wifenya ini dan menjadi photog of the day..:)~

IMG_8491

~hasil tuaian kami..gigih kumpul point,.even xdpt stay smpai ptg tp berbaloi gk hasil nya..hehe..~


overal.. SANGAT BEST n HAPPENING!! tq GATSBY n tq NUFFNANG for such event...xrugi pegi:)


p/s: ramai gk jmpa teman blogger..hehe ..silent reader pn ade..seb bek dorang xsegan nk tegur:)



19 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

salah sorang blogger tegar main games...cayok2....banyak gak dapat tebusan hadiah GATSBY ek...cayok2...mana gambo lain yang lompat2 tu???tak sabo nak nengok ni

Nana said...

wah beznye banyak dpt barang2 gatsby amrul pakai seme menda alah ni hehe

momguess said...

den jeles sbb den xjoin!!!!
huiiii
wax tu mcm aiman punye
stock setahun ker kak???

Mak Su said...

banyak! :)

mama tisya said...

nasibaik tk bw ank kn..bole sakan main games...ehheheh...gmbr tutup muka ngan kipas tu mcm sama style ngan nia...hehehehe...paling best byk brg gatsby dpt bw blk...hehehehe

IbuHakimHaikal said...

Wah..bestnye suzie...seronot tgk gmbr pun dah meriah...hehehe.. ;)

mama_umar said...

aku pon klu ditakdirkan pegi mmg tgal je la budak2 2 org tuh,hihi

mamalieyna said...

meriah eh..sekali lagi daku ketinggalan..huhu..

** atie + aisyah ** said...

wah wah wah.... best n meriah nye ...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.heeeeeeeee dpt jumpe akak live! ;)

firahadifa said...

gamba 1st , macam awek jepun , sambil cover muke ngan kipas gitue... kekekkee

alfa juliet said...

banyak dpt free tu..berbaloi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ye betul...sgt happening...
byk tul hasil tuaian yerk....

ita cutevirus said...

suziey,
da la putih melepak, mate sepet lak tu... sebijik cam gadis japan... tp, seb baik pakai tudung... kalo tak pakai tudung memang da sah² org cakap gadis japan sesat... kihkihkih... sorry...

p/s: bestnyer la dapat join... dapat hadiah... dapat jumpe blogger...

unlisted_one said...

pergh,..rajin betol main games, kita rajin shopping baju kat dalam..hehe

wantie said...

wuit!!! Aqeel mana? tertinggal kat umah ker?

posing romantik gitew..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

banyak gak hasil tuaian tu tapi tetap takleh celen den punya hasil tuaian...hahahha....memang sangat gigih tahap lupa diri bila main game tu sume...dah tak ingat nak bergambo dah...bila balik umah tgk kamera...adeii ade la 4-5 keping je gamba...huhuhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

perghh....hasil lumayan sehhh....berbaloi2 tu tinggal aqeel yer...

Farra Dhelina said...

best nya..kenapa shayee tak di jemputt..huhu..menciiiiiii ;p

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio