Tuesday, April 27, 2010

lupe kot

Assalamualaikum..

hmm..aku rs xlena tido bila pk balik owner kete ni careless smpai camni skali..adeii..kita harus bersangka baik..mgkin dia kelam kabut n xpasan ank dia xtutup pintu kete tu..seb bek la keta tu slamat xkena curi..

mula2 aku tgk xde rs ape2..after few minutes aku heran nape xde org kt kete tu..aku xpuas ati siap p jenguk dlm kete tu..mmg xde org:D sah owner dia lupe tutup..ekeke:D

p/s: msti owner dia ni tgh celaru fikiran..pk maasalah..tu yg xprasan tu..hehe

25 comments:

mama tisya said...

wner tu lupa nk tutup or org lain dh cuba buka kete tu amik brg?

Mak Su said...

masyallah.....?

tolong tutupkan tak?

hati - ema said...

Tak tekan alarm ke tu? kalau kete aku dah jerit2.. pon-pon-pon ( bunyi hon...alarm standard kan )

tolong tutup tak?

Rozita said...

masya-allah, jangan ler kita buat kesilapan yg sama.
kita belajar dr kesilapan org lain

Rozita said...
This comment has been removed by the author.
intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.kak!
.die nk jemur kete die kot ;p

[-suziey-] said...

mama tisya..

xsure la plk..tp rsnya mmg lupe sbb brg dlm tu elok je ade terleak ats kusyen dia..

[-suziey-] said...

maksu..

sy tutupkan la..hehe

[-suziey-] said...

hati ema:L

ni xpakai alarm ni rsnya ..sbb pintu lain elok lock..maybe dia xpasan

[-suziey-] said...

rozita:

ye benar..jgn lalai

[-suziey-] said...

intan:

hmmm mungkin jgk..tp cam xlogik je.tu xsyg rete namanya..xkan biar je camtu..heehe

momguess said...

ko tlg tutup kan ader letak note tak
'saya yg baek ni sbb ttp kan pintu kereta anda, sila belanje saya'
hehehhehe

Adyshariz said...

harap2 aku tak jadi cmni.. kesian owner dia, mungkin dlm keadaan yg sangat2 mencemaskan kot.. cnth :.. sakit perut ker? ...kan..kan..kan..

ezan said...

nasib baik jumpa org yang baik cam suziey.. kalo org jahat sure dah bwk lari dah kereta dia tu.. bahaya2...

ALoNa Cintamaniszlite said...

ntah2..org lain dh bukak tu..cari barang2 berharga. Selalunya dorang ni mana ler nak tutup..dh dpt..terus larik aje..hmm

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayorkkk...ni lupa ingatan ke atau buat2 lupa..kengkonon nak suruh keta hilang pas tu claim insurans..then leh ler beli keta baru...(adusss...berprasangka buruk tul)..

ibu_Arifa said...

huhu..rezeki bg sape nak curik nih.. tak yag susah or berpeluh dahi dah nk buka pintu kete tu..

E.L.I.Z.A said...

mak aii ada jgk mcm ni..isk, kalu kete hubi eli, dia ada bunyi.tp bukan alarm la..sumthing like alert gitu.so xdela sampai leh terlupa nk tutup heheh

p/s: sib baik suziey tlg tutupkan pintu..tp betul la, if eli kt situ pun, eli tlg tutupkan hiks

QuEeN Of 2 Heroes said...

lupa tutup pintu??? biasanya org lupa tutup tingkap...huhu bahaya...

mamalieyna said...

sampai camtu skali pelupanya manusia..huhu..mmg tgh bercelaru kot tn punya kete ni..haish musykil2x..

alfa juliet said...

mungkin kut dia tgh ada masalahg

Noy said...

errkkss...scary...

Gieyana said...

dia lupa tue..rushing kot...

CaMaRPuTiH said...

mmg berserabut betul kot fikiran org tu sampai begitu sekali kelupaannya...

mama_umar said...

that owner shud thanx u suziey,klu mmg pencurik yg nmpk kancil ternganga cenggini lame dah die rembat kete ni kan?

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio