Friday, April 30, 2010

perhentian island scenery

Assalamualaikum..


wooo..xabis lg n3 holiday @ perhentian island nih..hehe..kali ni layan scenery plak ok..

Perhentian 084
~before reach to arwana~Perhentian 087
Perhentian 091
~the village..yg biru tu balai polis n blakng tu school~
Perhentian 100
Perhentian 104

~lps solat subuh hubby g shooting...aku melingkau lg ngn aQeel..ekkek;D~
Perhentian 110
~tp malangnya xde sunrise sbb br lps ujan daaa..kabus je tebal~
Perhentian 161
Perhentian 131
Perhentian 137
~nak siang dah~
Perhentian 298
~siang dah~Perhentian 323
Perhentian 312
~air yg mmg crystal clear!~Perhentian 314
Perhentian 582
Perhentian 375
~love this pic.~
p/s: that is why we love BEACH so much! :)

16 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

urm...dah pergi perhentian ni cam mana?? adakah redang still number 1 atau perhentian telah menduduki takhta tersebut....

perhentian cam tioman gak yer...ader kg2...ader balai polis dan sekolah...kalau kat redang...its just island kan........

firahadifa said...

subahanaAllah ! .. cantiknyer!!

agreed . yg last tu pic tu nice..

Nurhayati said...

suka pantai jua..lamanye tak lepak pantai..ni wat nak ajak hubby gi holiday ni huhuhuhu
arghhhhhh kejelesan melampau dah tgk gambar2 cantik ni.. tidakkkk

mummy_ayu said...

cantiknye..memang teringin nak gi pulau perhentian..bila la dapat sampai sana...

alfa juliet said...

aku rasa mcm tgk pameran alam sekitar..cantik gambar2nhya

alfa juliet said...

aku rasa mcm tgk pameran alam sekitar..cantik gambar2nhya

unlisted_one said...

wala weh, kena pulak xlarge gambar..canteK!!

mama_umar_maryam said...

aku hanye mampu menongg sambil berangan2,hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

scenery yg mmg SANGAT2 cantik..ditambah ngan gmbar yg cun melecun..mmg buat leleh air liur jekla..bile agaknye nak smpai nih..=p

lily azliyana @ mama zara said...
This comment has been removed by the author.
e!ya said...

view yang sgt cantik bila la nk sampai ntah tempat nieh huhuhuhu..pdhal hbnd org tganu..hope 1day sampai gak..hehehehee..

mamalieyna said...

Indah sungguh ciptaan yang maha Esa ni! itu yang buatkan kita terpanggil2 tuk selalu ke sana kan..indah sungguh!

ALoNa Cintamaniszlite said...

hmm...best ler..dpt gi sini..

Kat sini takde acara mencandat sotong ke, suziey??

bkn musim dia, ek??

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

suziey!!!!kiter suka dengan semua gambo yang ada kat entry blog suziey...sedap mata memandang...biler kiter nak sampai ke situ ek

E.L.I.Z.A said...

ya allah...cantiknya pantai diaaaa......ni x sabar nk p tioman ni..erkk harap2 tioman secantik ini la

wantie said...

kecantikan pemandangan pulai ni menggamit aku ke sana.

Non ado maso nak pergi lagi lah..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio