Thursday, April 15, 2010

segmen jelajah blog ibu

Assalamualaikum..


ok ni segmen baru oleh Ben Ashaari.. segmen jelajah blog ibu..hmm sounds interesting kan.. :)


APA YANG PERLU ANDA BUAT IALAH :


1 ) HEADER blog BEN ASHAARI - dh tepek!


2) linkkan ke entri ini ..dh letak


3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda ..

'something' is my blog tagline..eh bole kata tagline ke..hehe..basically content dlm blog ni is 'something' ...no matter something good, bad, happy, sad, horror and whatsoever..ape yg penting..i love blogging as it was 1 of the treatment to release and express 'something'..blog ni wujud since 2008..tru blogging aku dpt ramai sgt kawan baru..n most of them kawan yg bole dibuat kawan..segala suka duka..pahit getir..dugaan dan cabaran aku dh kongsi ngn mereka yg bernama kawan (even di alam maya)..n further to it..aku berjaya buat 1st ever blogger gathering kt tasik titiwangsa and blogger's famili day kt tasik perdana..blog ni dh jadi electronik diary utk aku..selain kisah hdp aku..sgt byk kisah dan gambar sicomel aku aQeel..dan jg ade selit2 story pasal hubby..semua info2 yg bermanfaat aku share kan dlm blog ni brsama semua readers..xkira silent reader, visible reader and also anonymous.. :)



4 ) dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini


mula2 dh baca dr blog owner sdiri..en Ben coz aku mmg folo blog Ben ni..tp mula tu mcm xde niat nk join..but then aku tgk ramai kwn2 yg aku kenal join wth positive feedback..so why not..give a try jugak:)


ok DONE!



p/s: aku ade problem ngn iTune la..bila download iTune dlm lappy baru kt opis ni..connect je ngn iPhone aku dia minta synch..problemnya dia akn delete sume yg dlm iPhone n replace dgn data dr PC which means mcm format baru..huhu..gbr byk dlm iPhone ni..anyone can help me on this? ade cara lain x utk xsynch..?? runsing!

19 comments:

mummy_ayu said...

selamat dijelajah..me..dah dijelajah dah..good luck dear!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kita tunggu kedatangan ben ashaari

Mak Su said...

wah! ada segmen baru dari en ben... caiyuk caiyuk suziey

[-suziey-] said...

mummy ayu:

hehe..tunggu aje:D

[-suziey-] said...

damia aleesya & ayyunie:

sama la kita:)

[-suziey-] said...

maksu:

aah..join ler:)

alfa juliet said...

suzi sudah kembali..seklai banyak entry ko publish

[-suziey-] said...

alfa juliet:


hahahah..besela..jadi blogger ni ade pasang surutnya idea..ekekek:D

Hezesuze said...

wah! nk d jelajah ek..huhu

Naura's Villa said...

wah..ada segmen jelajah ek

[-suziey-] said...

heze:

yezzzaaaa..

[-suziey-] said...

naurah:

ade naurah..join ler..

Ummi Eisya said...

cayalah..blog suziey sekarang..

AshAnas said...

kak, setahu shira klu guna iphone, jgn campur adukkan guna komp or lappy... means, akak kena tetapkan 1 je komp utk iphone akak tu... klu tak habis setiap pc iphone akn sync....

[-suziey-] said...

ummi eisya:

hehehe..caya caya:p

[-suziey-] said...

ash anas:

aah tu la..akk tau dh..mmg setiap pc dia akn synch..or better sblm ade ape2 memories penting..synch setiap pc yg kita nk guna tu kan..huhu..la ni pc yg 1 tu akk dh format..so kena sync balik..adoiiii...kot2 ade cara lain xyah sync:D

Intan said...

Gud luck suziey...pas nie tambah ramai lg lah yg menjadi kawan di alam maya nie kan :)

[-suziey-] said...

intan:

thanksi ntan..hehe..insyaAllah..berkawn biar seribu..

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

nak berguling2 jap kat blog ni...boleh?? (^_^)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio