Friday, April 16, 2010

stage photo


Assalamulaikum..


stage photo convo aku dh smpai last week..tp kan..huhu..sgtla xpueh hati..sebab..

DSC_0431

1) aku sgt membongkok untuk mencapai scroll board itu..bkn sbb aku berdiri jauh tp kerusi YM Tuanku terletak di atas platform mcm pelamin..so tu yg menjarakkan..maybe protokol kot....yela kalu xmembongkok sgt nnti nmpk kedudukan graduan mcm tinggi plak kan....kalu masa degree kt UKM dulu amik scroll dgn VC jek..so 2-2 berdiri..just nice n kamera mcm menghadap ke muka aku sket..so nmpk jgk la dgn jelas..


2) muka aku xnmpk clear..muka graduant2 yg berbaris sgt la clear..adeiiii..masa degree dlu xnmpk lgsung graduan2 lain selain aku dan VC..

DSC_0471

~ gbr ni plak..xelok sbb the moment gbr ni disnap..kain aku bercelaru..aku ke yg jln xbtl..adeiii~


p/s: tunggu studio photo je la..yg tu ok kot..sbb xcandid..in ready mode:)



26 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tak pe tantek gak per gambo ni...biru yang menawan gitu...tahniah sekali lagik...camner interview ari tu...

[-suziey-] said...

anje aka mama aqish:

huhu..cuma xpuas ati sbb angle dia shoot tu xlawo..sgt xpuas ati..dh la byr mahal tau..

intvew ok..cuma tpt dia xok..area kilang n less entertainment..sgt boring..huhu..tp tu xtau lg dpt ke x..klu ade rezeki dpt la..kalu dpt jenuh gk pk nk ke x..huhu

mama | ayah | sarah | syimir said...

adehhh gerammm je ek..takpelah suziey, pasni masuk frame gantung tak perasan dah...nmpk gaya amik croll tu dah ok dh...hehee

ezan said...

wah tension kan kalo gambar ambik scroll ni spoil.. dah la susah2 kita belajar.. dulu gambar ezan pun spoilt.. last gambar kat studio gak penyelamat. hehehe...

[-suziey-] said...

mama sarah syimir:

huhu..tu la..geram je..paling xpueh ati xnmpk muka tu..nmpk graduan2 tgh line up..adoi tensen..ilang focal point..ekeke:p

[-suziey-] said...

ezan:


huhu tu la..mmg spoil la..blajo penat2 tp xdpt merakam detik indah dgn berkjualiti..huhu..
studio photo la penyelamat..

momguess said...

tink +ve
occay jer gbr tu
heheheh
nak sedap kan ati ko

IbuHakimHaikal said...

Tahniah suziey...cantik berjubah biru..huhu...

atty's said...

apapun..tetap cantik gak ..gambar2 tuh ..

ita cutevirus said...

nampak sungguh montoks vontots mu itu... huhuhuhu.... awat kedudukan camera tu laen macam ek?? bukan ke camera tu kene depan sket dr penerima & kedudukan kerusi tu harus disengetkan sikit??

p/s: komen ngalahkan cameraman profesional la plak..

aini aziz said...

alamak..dewan uum la..da 6 thn berlalu ms aku amik scroll dulu..di tmpt itulah...xpe suziey..yg penting cntik yg dlh scroll tuh..itu yg plg penting..ko buat master bape lame ek kat uum

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

biar tak cantik sikit, tapi ader moments yg best dan tak boleh dilupakan....

azzul said...

ye la agak tak professional gambor tu..xle heran sgt sbb dulu ms sy grad kt situ gak le gambor mmg 1 pun tak pueh hati muka dr tepi sipi2 pastu ms kita nk turun amik gmbr ms kain terangkat sikit..sgguh tak pueh hati..harap bersabar ye...

[-suziey-] said...

momguess:

ye aku tau ko nk sedapkan ati aku kan..huhu

[-suziey-] said...

ibuhakimhaikal:

thanks :) huhu

[-suziey-] said...

atty's:

thanks kty..heheee

[-suziey-] said...

ita:

huhu amboih kemain lagi komen pasal pinggulku..ekeek:p
yes kita stuju sgt ur opinion tu..me thinking the same too...tp apekan daya..

[-suziey-] said...

aini aziz:

cewah..mngimbas memori tu...hehe.btl tu..yg penting dlm scroll tu kan..hehee

kita buat MBA kt uum setahun setengah..hehe..masa mula2 sem dulu amik subjek2 senang skali 4 satu sem..tu yg bole abis cpt..tp struggle cam pecah kepala la:D

[-suziey-] said...

damia aleesya & ayyunie:

huhu btl tu..mmg xpueh ati tp trpksa menerima jgk..moment tu yg penting

[-suziey-] said...

azzul:

hmm same la kan..uum pnya photog la xpro ek..ekekkkeke:P masa kita convo degree kt ukm ok..cantik angle dia..huhu

firahadifa said...

kain serabut ??? same like my gamba convo mase ambik scroll .. sampai sudah x gantu gamba tue... kekekeke

lily azliyana @ mama zara said...

mmg tak puas hati klu dpt gmbar stage yg kurang tantek kan..yekla, bukan slalu ade peluang naik pentas mcm tu..ekekkee..tp tkpe..ade jugak gmbar dpd takde kenangan langsung wktu amik scroll tuh..

nway, congrats for the convocation..hrp dpt peluang kerja yg lebih baik pasni k (doa utk diri sndiri juga..huhu)..amin..

ibuayu said...

tahniah ye..

Nana said...

heheh ngape ditutup kain yg bercelaru tu...

mamalieyna said...

ha'a la suziey..cam tak bape lawo ambk scroll board camtu eh, kt ukm dl chantik kan..^_^..!

pepun kenangan tu! mana ada orang lain pose cenggitu..hehe..

wantie said...

Tahniah sekali lagi untuk hang..

Membongkok, memang semua kena membongkok cam gini ker. muka YMM tuanku pun tak nampak. Ada lagi yang closed up ker?

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio