Thursday, April 15, 2010

TCB 1st giveaway

Assalamualaikum..


hehe..sgt teruja mau masuk ini giveaway..byk sbnrnya giveaway nk join cuma mencari ruang2 masa..ecewah..(n3 lain bole je buat:D) ok..back to d story..


TCB 1st giveaway ni done by TCB..haaa ape tu..Tinta Cyber Bonda..ha kalu sape join Blogger Famili Day hr tu msti kenal Bonda ni..dia ni la menang Best Dress..


sgt menarik hadiahnya sbb the winner will get something from Dubai..Bonda skang ni ade kt Dubai..so sambil menyelam minum air gitu:)


ok bonda minta sambung ayat ni..tp dia xkasi buat karangan panjang sbb dia bukan cikgu cikgi katanya..hehe..i like that statement..sempoi!


'kenapa saya patut menerima giveaway dari TCB ni'

....sebab...aku pn xsure dpt ke aku pegi ke Dubai 1 day nnti..so kalu dpt something memoriable frm Dubai ni xdela kempunan kan..ekeke:D ..and the most important thing..kalau Allah tentukan giveaway ni rezeki aku..dapatla kan..kot2 terbuka pintu hati bonda nk bg kat aku..hehe..usaha tlh dilakukan..selebihnya tawakal..ecewah:)

p/s2: sedang memikirkan nk start joining contest for aQeel ke x..what say u??

9 comments:

unlisted_one said...

Good luck dear Suziey!!

momguess said...

den pon teringin nak join
dpt fm pon jadik erk
weyyyyy....
join arr contest utk aqeel
hahahahhaa
adiah bagi duo

MamaDamia a.k.a Haiza said...

gud luck suziey...dah boleh dah start balik join contest for aQeel tu...sekadar memeriahkan majlis gitu...kalau menang Alhamdulillah rezeki

p/s:den pun ada wat giveaway...meh la join :P

[-suziey-] said...

unlisted one:

thnks:)

[-suziey-] said...

momguess:

ha elok ko buat contest aku join..pastu kasi aku menang:p

[-suziey-] said...

mamadamia aka haiza:

thnaks:) hehe ok nnti kita tgk ok:)

EIJAM'S FAMILY said...

gud luck utk kamu

[-suziey-] said...

eijam's famili:


thanks..welcome back..dh ok ke dr mual?:P

b.O.n.d.a said...

suziey a.k.a pn.pengeTUA!!!

giliran bOnda pulak spOtcek sini!! ngeh ngeh ngeh..
1st: thanks fOr jOining my GA! =)
2nd: sOrry amik masa TERJAH sini =p
3rd: gOOd luck ya!!
=)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio