Wednesday, April 21, 2010

update utk grand prize contest

Assalamualaikum..


waa..nmpk mcm ramai yg berminat nk join contest aku n ina yek..


ok aku br je dpt info ni dr holiday agency aku..dukacita dimaklumkan..semua resort di semua pulau2 di malaysia (kecuali langkawi) ni akn tutup frm Oct - Feb..sbbnya..mesia ni kan xleh lari dari musim tengkujuh..

sooo..aku ade 2 option utk bakal WINNER la kan..

1) 3D2N full package at REDANG ISLAND pada March 2011

or

2) 3D2N full package at LANGKAWI ISLAND pada October 2010



ok sekiranya korang menang utk GRAND PRIZE..korang bole pilih la nk option 1 or 2..sbb cuaca adlh diluar kawalan kita as a human kan..tu yg aku highlight siap2..kalu nk g redang island jgk kena tunggu bln 3 baru bole pegi..kalu nk cepat dlm bln 10 bole pegi langkawi jek..


finale season will be 20 August 2010- 15 Sept 2010..ngam2 lepas raya aidilfitri..so xkan korang nk g redang island time raya kan..hehe..kalau ade yg sanggup kami ok je..


so pilihan di tgn anda..

12 comments:

UmiDAnisH said...

wauuu.. bestnyer... kalau ada rezeki menang best ni.. =)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

susiey kalau den menang ...sanggup tunggu 2011 tau nk pi redang hahaha..cam menang je...

ita cutevirus said...

nak gi redang gaks... kihkihkih...

Ibu Hariz said...

nk redang... he..he.. cm leh menang..

anin said...

bestnye hadiahhh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak tentu jugak lah suziey...ari tu ayu gi tioman bulan march, pun hujan gak....nyesal tak sudah rasanya...tapi depends pada pememang lah...ikut pilihan hati dia..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bestnyer teruja banagt nak join sik

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mm...nak pilih mana yerk...
kalau langkawi boleh shoppingggggg byk2222222
kalau redang boleh gi snorkeling plak.

waahhh...x tahu ler nak buat pilihan..

ceh..ayat mcm ler boleh menang grand prize kan. apa2 pun dua2 tempat tu pun best.....

Nana said...

dh komen kt blog momguess gila kuasa nk komen sini gak hahha

redang pilihanku..hehhehe (klw menang la..kekek)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wawiiiii....bestnye hadiah....dah gedik2 dah jari jemari ni nak wat entry contest...harap2 ada rezeki we all ke Pulau Redang...sanggup ni tunggu bulan 3 kalau menang...hahahaha beshnya nya

joegrimjow said...

hooooho
cmne nak menang ni\urmmm

Me_Lina said...

wah nak join jugak... nak g redang... ehehehhe march tu.. bulan2 anniversary we all tu.... hehehehe

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio