Wednesday, April 21, 2010

upin ipin sakit

Assalamualaikum..


well..aQeel sgt menggilai upin ipin..the most feveret kartun/animation is upin ipin..sabtu lepas aku g pasar mlm beli seluar tido upin ipin (stlh puas aku cari kt seluruh pelusuk KL xjmpa..)..sejak hr tu..every nite dia akn pakai suar upin ipin..


kejadian berlaku kt umah aku..time lepak2 tgk tv..aQeel buat hal dia main2 sdiri..tetiba tah camne aQeel jatuh terjelepuk..aku dh budget msti nangis pnya..agk kuat bunyi jatuh tu..msti sakitnya..


dgn nangis2 manja tu dia dtg kat aku ckp ape tau....


"buuu..pin pin shakitt!"


erkkk..xtau nk respond camne..yg pasti aku story kt hubby kami bantai guling2 gelak ..haha..

adeiii..aQeel oh aQeel..ibu tau kat suar aQeel tu mmg penuh gbr upin ipin..tp xkan la sampai camtu skali...sometimes dia bole jadi seorang yg sgt selamba lucu..



p/s: macam2 hal la aQeel nih:p
p/s2: thanks fira for the sweet dream..ahakss..fira mimpi aku dh ade 2nd baby..siap publish dlm blog n tepek gbr sedang meriba the baby wth aQeel by my side..winkkk*** :)

17 comments:

silvertech said...

samalah suziey...hazim pun sawan upin ipin gak...kalo boleh hari2 nak pakai upin ipin...haha

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ala hai tomeynyer aqeel...suka tengok upin & ipin ek....aqeel kuat kan tak mo nangis k

mama | ayah | sarah | syimir said...

hahahaa...sabar je la si aqeel ni..die hard fan upin ipin ye...

AiN5zOL said...

alolooo...
sweet nyer...
very the fanatic upin ipin nie...
hehehehe

momguess said...

den pon minat upin ipin ni
ko rasa baju utk size kito ada tak

Nana said...

hahaha aoila aqeel lawak la...
aqee xsakit ke?hehehe upin yg sakit ek
mmg budak2 ni suka upin & ipin ni kan..damia ni pantang klw tgk ibu dia buka lappy tpaksa la buka youtube...ulang2 la 10x pun xpe..bukan yg promo pon dia layan

ita cutevirus said...

alahai aqeel... so sweet...


kak ina momguess, ade kak.. gi je lat les copaque kat sec 13 shah alam tu... sume saiz t-shirt ade..

Ummi Eisya said...

lawak-lawak..

Yan said...

my doter pun gilerkan upin ipin..'

hari2 nak tgk upin ipin... x ckup kat tv.. kat pc pun nak tgk.. kerana anak abis seme eps kite dload..

bantal upin ipinpn da dibelikn.. juz baju je lum beli.. dia mmg teruja betul tgk budak2 len pakai baju upin ipin..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aleesya + ayyunie tak kenal pun upin ipin ni....tak pernah beli dan tgk pun citer tu....hhuhuhu..

mamalieyna said...

hahaha...mencuit hati tul la aQeel ni! ^_^..mau guling2 gak aa..mcm2 la anak2 ni..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kalau gelak takpe ke suziey?
he he he...sure cute kan muka dia time cakap camtu...imaginasi sungguh ler tinggi....

suziey - zana doakan tertunailer mimpi si fira tu yerk..amin

aini aziz said...

anak aku pn giler upin ipin..baju upin ipin nie pyh nak carik..aku beli pn kat kdi khas die kat laes kopek kat shah alam...

Mak Su said...

cian aQeel..
pengaruh tv ek....

UmiDAnisH said...

hahaha, lawak la aqeel ni..pandai plak dia

Farra Dhelina said...

hahaha klako lah dak aqeel nih!

sama lah dgn mirza..24jam nk main hp fra, nk tgok upin ipin..

klu mlm terjaga dr tdo pon, nk tgok upin ipin gak! dushhh

aLyNnZ said...

hehe lucu larr aqeel nie + hencem..best gaklau dpt tgk suar upin ipin aqel tuu..hebat gak penangan upin ipin nie kan..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio