Thursday, April 22, 2010

wall deco

Assalamualaikum..

weekend hr tu..me n hubby sempat la tampal wall sticker ni slps beberapa bulan ianya terperap dlm almari..ekekek;D
IMG_8521
~harusla bdk kecik yg comel ini enteprem~
IMG_8529
~dia lagi..abaikan bajunya yg comot slps mkn eskrem le cremeria tu..ahakss~
IMG_8530
~adeiiii..tiap kali nk amik gbr sticker tu dia mai depan posing..~
IMG_8531
~yg putih2 tu sume dia tmpal..actually putih2 tu xperlu tampal..besela kalu dh mendeco bersama ank kecil..harusla dia pn nk tnjuk skill mendeco..layan kan aje ler~
IMG_8532
~off topic..dh a week gigitan nyamuk kt pp xilang2 lagi...haishh~
IMG_8536
~bajet comel la tu..mmg pn..anak ai kan..harusla puji melambung..ekeekek:D~
IMG_8537
~yg manja..yg comel..yg baik..yg noti..sume la dia~
IMG_8542
~finally dpt pn hasil tangkapan yg diingini..hehe..yg putih2 tu sume aQeel pnya keje~
IMG_8550
~hubby yg tampal actually..aku tukang tgk..ekke;D kami tampal kt guest room..ina ko tau kan kat mane ni~
IMG_8548
~ni kat lorng utk pegi ke bilik..kosong kan..~
IMG_8551
~taraaaaa...nmpk x ade something kt wall?~
IMG_8552
~ni la menatangnya..hehe...tantek x...sila kata tantek..jenuh nk tampal ni tau..byk sgt lingarannya..pening~
IMG_8553
~off flash..ni kolor nya~

sekian shja deco brsama pn suziey..ekekek:p

p/s: haihh..cpt la sabtu..sgt teruja mau bercoti! ha kalu korang nk berholiday kt island cam aku..ape lagi join je contest aku n ina momguess tu..mane tau rezeki korang holiday ditaja :)

28 comments:

UmiDAnisH said...

huhuh, umidanish pun ada lagi yg tak tampal2..nt la kot..canti wall tu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah tantek2....harus aqeel enterprame sebab gambo beskal tu ada kait mengait dengan aqeeel

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

comel kan wall deco tu.......
zana pun ada tampal2 gark kat rumah..
tp kat bilik jer lah ....he hehe...nak tampal2 kat ruang luar...nak kena minta permission ngan boss besar....dia tu cerewet sikit.

momguess said...

den tau bilik mano ni!!!!
bilik buek project!!!
hahahahha
gbr beskal tu cantik kan

unlisted_one said...

uik,..marveles! beli kat mana Suziey?

Aqeel ni dah besar nanti, harus menjadi rebutan ni..hehe

ita cutevirus said...

of coz i akan join... kekekke...

ibu_Arifa said...

cantiknyer...byk ruang kosong lagi tu suziey..leh deko2 lagi tu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cantik gak kan kalau tampal2 deko cam ni...rumah ayu dah tak der tempat nak tampal2 dah...semuanya dah full ngan aksesori masing2...tapi deco yg tak crowded lah....

mamalieyna said...

cantik2x..smbl geleng kepala..ekeke..

suziey mana dpt sticker2 cenggini..cam berminat jer..hehe..

* aQeel tempek la byk mana gambonye pun, auntie suka tatap tau! mau jatuh centha nnti ni..hehe..

[-suziey-] said...

umidanish:

hahhaa jgn peram lama sgt..cpt2 tampal..kita pn dh peram lama dh ni..ekeekk:P

[-suziey-] said...

anje aka mama aqish:

hahhaha..tu la dia ingt beskal dia kot..ekkeke:P

[-suziey-] said...

zana mamabatrice:

ok la kalu nk tmpal sket2 tu..kalu bayk2 nti crowdedp lak..ekke:D

oooo bos bso cerewet ek..hehe mgti umah zana kemas je la sbb dia msti rajin mengemas..hehe

[-suziey-] said...

momguess:

wei pompuan ckp biar clear..len mcm jek..ekkke:P ye aku paham project famili day kita kan..hehe.. ye btl bilik tu ler..

[-suziey-] said...

unlisted one:

hehe..beli kt uptown kt bdr tun razak..skang dh byk..kalu g pasaraya msti jmpa..kt mines ke..pasar mlm pn dh byk org jual..kt jln tar pn ade..hehe

[-suziey-] said...

ita :

yezzaa harus join:p

b.O.n.d.a said...

suziey,

den pun adO tampal kat umah stiker munge2 lebih kurang seangkatan dgn tu..but lama2 ia makin nak cabut/tanggal..mebi sebab simen tu sekejap panas sekejap sejuk kan??

better yOu + gam sesiap supaya stiker tak 'mengelupas' sikit demi sedikit =)

[-suziey-] said...

ibu arifa:

hahaha..nnti serabut la plak kalu tampal byk2..ekeek:D

[-suziey-] said...

damia aleesya ayyunie:


aaah sket2 tu okla nice to see...kalu dh penuh sgt serabut plak..hahahah

[-suziey-] said...

mamalieyna:

byk la mama..kt uptown confirm ade..cuba tgk kt pasar mlm sentosa..msti ade..dh byk dh skang..mydin pn ade rsnya..

[-suziey-] said...

bonda:

aah la bonda..xyah tunggu lama..skang ni pn nmpk mcm tepi2 dia nk tanggal..tp xkisah la sbb ade byk lagi..so dia tanggal nnti replace sticker lain plak..hahahaa..
tu la masa beli mmg tamak haloba..sume cantek..pastu xtau nk tampal mana..kang tampal byk2 serabut plak..ahaksss

ALoNa Cintamaniszlite said...

tgk hadiah contest tu..adeii..
KATAKAN TIDAK PADA CONTEST suziey dan momguess...hehe..
oowhhh, tidak..tidak!!!!

psst; rajin ek menampal stiker ni?? hehe...haruss!!

Farra Dhelina said...

cantik lah kak.. suka!

[-suziey-] said...

kak alona:

hahha..jgn la cenggitu kak..ape lagi bautla baby..senang nk join contest..ekekeek:D

ha sticker tu dh berzaman terperap..ekkekee;P

[-suziey-] said...

farra:

hehe..cantek n comel kan..

Mak Su said...

cantiklah! agaknya kalu bubuh kat umah maksu, baby w koyak2kan tak? dia tengah lasak tu... huhuhu

Nana said...

mmg lawa kan sticker ni tingin nk bli tepek kt umah

[-suziey-] said...

maksu:

hahaa maksu warning baby W siap2..aQeel pn lasak gk..tp warning siap2..pastu soh dia tlg tmpal sama..nnti dgn sdiri dia sayang nk usik..hiks

[-suziey-] said...

nana:

beli la murah je babe..5 keping rm10..time aku beli dulu la..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio