Wednesday, May 26, 2010

1st Season Cute Baby in BLUE .. the crown goes to.....

Assalamualaikum..

pheww***...tarik nafas dalam2 ok...mmg series agk sengit ni..juri khas pn pening kepala..adeiii..cemana tu..akhirnya aku mengambil tndakan drastik yg tnpa di plan..sesuka aku je tanya org..tunjuk sume gbr 10 org babies ni..trus soh dorang point yg mane dorang suka..maka akhirnya aku dpt gk keputusan yg tepat dan jitu mengikut perkiraan voting ok..(pstt..bos yg dok kt sebelah aku kt opis ni pn aku heret soh vote ok..) ha bkn senang tau nk pilih Cutest Baby...sebab sume babies adlh comel..so nk pilih the only 1 for boy n girl adlh TERAMAT sukar..


ok la..korang msti xsbr kan..hehe aku saje je merepek2 sket:p ok drum roll plsssss.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
eh ni bukan winner nya ok..hehe..ni hero kesayanganku..yg sentiasa COMEL dihatiku..yg sakit mata tgk kecomelan hero ku ini..tolong pejam mata..ekekeke:D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okla tu..dh ckp bwh dh ni kan..hahha:p


BOY

Baby Alif


GIRL

Baby Dzakirah


CONGRATULATION to the winners...GOOD LUCK for your FINALE SEASON :)


p/s to WINNERS..pls email me ur name, address n contact number to suzieycomei@yahoo.com utk penghantaran hadiah :)

ouh nk tau hadiahnya..dh btau kan dulu..hehe xpela aku tepek lg skali..



~ok baby alif n baby dzakirah kena rebut ye which 1 yg disukai..ekekeke:D ni lg 1 prob..mane nk bg girl mane nk bg boy..ok la mls nk pening kepala..ibu baby2 yg menang ni..sila la pilih ye nk yg mane..aku akn ikt yg mane bg komen dulu..hehe..senang kan:)~


p/s: ramai yg request nk tau camne trace anon tu kan..korang bole bg email kt aku ok..aku bole ajar..aku dpt advice not to publish..coz at the moment..cara aku trace ni masih ade kelemahannya..so xnak la yg berhajat nk jadi anon tu tau weakness n buat kacau kt blog org..slalunya org nk buat jahat ni kadang ade gk kurang pndainya..pasti akn ade jejak..hehe

33 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah pada pemennag...wah anak momma mia menaang...pada yang tak berjaya leh join contest suziey yang baru k...macam penaja plak kiter ni

atty's said...

congrats to winners..rugi takde baby
hadiah besh ..

Ummi Eisya said...

tahniah pada pemenang..suka yang girl tu..bam bam lak tu..cute sgt..

sz | m.a.s.s said...

tahniahhhh kpd pemenang! mmg sgt comel la 2-2 baby... :)

QuEeN Of 2 Heroes said...

tahniah kpd pemenang... ^_^ darwish dah dlm list Top10 pun da alhamdulillah....x menang pun xpe... :)

p/s : saya2.... (sambil angkat tangan... :p) nanti akak email kat..... zharifdarwish@gmail.com ye... :) trace pakai feedjit kan kak?

mamalieyna said...

TAHNIAH BUAT PEMENANG!! WEEEH PASNI NAK BELI COKLAT LA PULOK, NAK SURUH AYEP MAMAM COKLAT...HEHEE...

P/S OO LEH AJAR EH, NNTI SONANG2 KITA EMAIL U..HEHE..ILMU HARUS DITUNTUT.. =P

zue @ annaleeya said...

tahniah pada pemenang....

mama tisya said...

tahniah pd pemenang...nanti aku email ye psl nk tau yg trace tu

mama tisya said...

tahniah pd pemenang...nanti aku email ye psl nk tau yg trace tu

mama_umar_maryam said...

tahniah to both babies..tgk bb girl tu tdo syokk je..

momguess said...

tahniah
pd yg kurang bjaya
pon tahniah
cuba nxt contest k
time kasih pd semue

Hidayah Shafiruz said...

memang sgt comel pemenang2 tu..no doubt! (",)

Momma Mia said...

Alhamdulillah yipieeeee... thanks to all juri... kami nak yg gamba no1 tuh oren gitu...

miera said...

tahniah pd pemenang..mmg cute pun.. i like.. +_+

Farra Dhelina said...

taniah semuaaa...

Adyshariz said...

for me.. smua cute n encem n gorjes.. walau apepon TAHNIAh.... baby girls tu mmg comey.. ala aku pon nk anak girl la lps ni.. yg Boy tu keEnceman mmg terselah..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah pada pemenang.....memang cute pun baby girl tu...bam bam lagi..

nanti hantar email kat ayu jugak..kot2 sama ke ngan ayu trace anon yg sibuk kat blog ayu dulu tu...

zamzarina99@yahoo.com

firahadifa said...

wah..dzakiah menang...

ibu_Arifa said...

Tahniah baby Dzakirah..mmg comel sungguh pun kamu nih! tahniah yer Momma Mia.. kiss2..

Mak Su said...

tahniah buat pemenang-pemenang :)

suziey, bila nak buat pertandingan cutest remaja purba, heehehe

churalliya said...

ur son so cute lah.. putih melepak!!

CuTeMiUt78 said...

tahniah buat semua pemenang... memang cute2 gitu...

El-Zaffril said...

Alololo... comelnye... anak aku kalah... sedih sedih...

Nak anta komen tanpa nama gak la... wakakakkakaka

CuTeMiUt78 said...

tahniah buat pemenang2.. memang cute2 gitu.. best tgk org lain menang.. tumpang happy gitu

CIK NANA said...

Congrats baby comel!!
:)
Kak Suziey, email hani cara nak trace anon tue.
Thanks ek.

adiliahani@gmail.com

INTANKUTERPILIH said...

dah agak baby2 nie menang coz mereka sememangnya comey...tahniah..

Nana said...

tahniah kepada pemenang..tahniah beba!

reitak said...

congrats!!

to both babies! :D

Irfan will try again next time :D

UmiDAnisH said...

wah..tahniah kepada pemenang.. =)

♥MAMA♥ said...

wahh congrats to all the winners!comey bangat ;-) tang tdo tu kiut sungguh..

maszmadi said...

congrat to the winner...

Nihlah Insyirah said...

congrates for both winners:) kena join next season plak ni:D

Intan said...

Tahniah buat kedua kawan blog...mama alif dan momma mia!!!

So comel okeh dua2 nie :D

Suziey jgn lupa email den tau at intan_rizal@yahoo.com...den nak tau gak nih!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio