Tuesday, May 4, 2010

alhamdulillah..dpt hadiah lagi

Assalamualaikum..

well..hadiah ni kwn aku yg kasi..business partner..sempena konvo aku hari tu.so sweet tau..

IMG_8564 ~jeng jeng..dlm beg lg.mcm dpt gift org kawen gitu..~

IMG_8570 ~ni ler brg2 nya..lotion,deodorant, body spray, powder n parfume..ouh bau dia series mmg sweet..wangiiiii sgt..ade unsur2 mengghairahkan disitu..haahaha:p

IMG_8581

~well..as usual..keje budak comel nih..~

IMG_8585

IMG_8574

~perghh dasat btl imaginasi aQeel ni..adeiii~

IMG_8586

IMG_8590

hmmm layankan aje la..haha:p


p/s: till now aku just pakai lotion n bedak dia jek..tu pn kt umah.. :)


22 comments:

firahadifa said...

bestnyer dapat adiah...

funny la aqeel , dia ingat lori nak angkat balak ke aper.. kekeke

Ummi Eisya said...

wow,aqeel leh jadi arkitek la nanti..dah ade gaya tu..

mama tisya said...

kita pernh dpt set ni time bertunang dlu..cousin bg..mmg best..tp adikku yg byk rembat sbr je la

** atie + aisyah ** said...

wah... rezeki..rezeki.... lawakla Aqeel.. panjang akal die ye...

mamalieyna said...

amboi kreatifnye budak comel tuh! ^_^..berimiginasi betul nih! clever2x..

*tahniah, bestkan dpt adiah!

mummy_ayu said...

best..dapat hadiah..aqeel...ada je idea dia main ngan kotak tu..

AshAnas said...

comel pinky2....
mmg dasat imaginasi aQeel...

Mak Su said...

wow! tahniah suziey, bau mengghairahkan? alahai, rugi tak dapat bau sama...huhuhu

Noy said...

good imagination,aqeel....

note to mama aqeel:bila lagi nak start project Aqeels's lil bro/sis ni?ader gak fren mate.. :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya dapat hadiah semua tu...mengairahkan???? alahai..malam2 nanti leh ler pakai..

aqeel punya imaginasi..leh jadi engineer ni...

bisness partner?? buat bisness ke?

atty's said...

BESHNYA DPT DIAH..BUDAK2 NYA IMAGINASI MCM2 ..PANDAI AQEEL

unlisted_one said...

hehe,...kretif betul. abis barang mak dia kena jadi props sekali.

E.L.I.Z.A said...

syioknya dapat hadiah...yg mengghairahkan yg tak tahan..ptt la pakai kt umah je :P

Farra Dhelina said...

pandai nye!

mmg wangi..fra penah guna losyen dia

momguess said...

huh!!!!
untung dapek adiah

ALoNa Cintamaniszlite said...

psst; camne ek bau yg ada unsur2 ghairah ni?? kekeke..

ALoNa Cintamaniszlite said...

psst; camne ek bau yg ada unsur2 ghairah ni?? kekeke..

ALoNa Cintamaniszlite said...

psst; camne ek bau yg ada unsur2 ghairah ni?? kekeke..

ALoNa Cintamaniszlite said...

sori ler suziey...line tenet punya pasal..sampai 3 komen sama kuar sekaligus..hoho

AiN5zOL said...

huhuhu...
wngi ea..ain pn mmg da plan nk bli perfume 2,tp mcm xsure,tkut sdap lak bau nyer..
nie bile akk kate ok bau nyer..
insyaallah akn d bli...
hehehehe :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tahniah k...kretif tol aqeel ni siap wat main barang ibunyer tu ek

wantie said...

aku pun suka bau designer ni. so far yang aku guna dia punya stick roll. hikss...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio