Wednesday, May 19, 2010

best vacation photo contest by mekchu

Assalamualaikum..

yeehaaa...join contest lagi..hari ni nk buat marathon contest..pecaya ke? hiks:p



best vacation photo contest was done by MekChu..

so..here u go...

Nama glamor: [-suziey-] a.k.a ibuaQeel

Vacation date: 15-17 Jan 2010 @ A'Famosa Malacca..aku suka sgt gbr ni sbb kami mmg btl2 had fun during the holiday..n posing pun ala2 giler perasan remaja gitu:p holiday ni just rite after aku abis final exam for final semester master aku..so as a treatment la..konon2 dh penat bertungkus lumus study gitu:D kalau nk tgk lebih lagi pasal holiday kami ke A'Famosa Malacca ni..bole la jenguk balik n3-n3 aku tu..mmg akn nampk la keseronokan sebenar berholiday..weeee :)


Vacation date: 24-26 April 2010 @ Perhentian Island Terengganu..just recently kami g holiday kt Perhentian Island...ni mmg la lagi sonot giler coti2 kami coz kami mmg menggilai beach! n aku rs gbr ni sgt menarik n ade sentimental value gitu..hehe..hubby & aQeel yg sgt happy berholiday di pantai..of course ler..aQeel sgt teruja main pasir n lori pasir dia tu..hubby plak suka sbb beach yg cantek n menenangkan..syg sbb x byk gbr kami bertiga..huhu..kes xbawa en tripod :(



i'm done!


p/s: sgt best berholiday bersama famili kecilku..remind me about our next holiday to Sabah..its just around the corner..ecewah..

23 comments:

mama zharfan said...

good luck!! me pun suka pegi a famosa resort tu..so far dh 2 kali holiday kat situ :)

mamalieyna said...

waah kegembiraan jelas terpancar di wajah masing2! hehe..skema je ayat! pandai lak si aQeel smile sepnuh hati gitu eh..

Good luck..!

n Good luck tuk sume giveaway2 dibwh =P

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

cayok2..tepi2...blogger tegar tengah tegar nak join giveaway & contest...semoga berjaya suziey...cayuk2

alfa juliet said...

aku suka photo kat hentian island...cantik pantai

El-Zaffril said...

Banyaknye kontes kau masuk... haish...

adda said...

wah bestnye cuti2 malaysia

Mak Su said...

selamat berjaya buat suziey :)

suhaisweet said...

hi there..nice blog & pics...visit mine if free..

sz | m.a.s.s said...

hahaha...tumpang gelak tgk korg gelak bergumbila ni suziey, sibbaik ada terselit budak encem dlm stroller tu..kalo tidak mmg nmpk cam pasangan "remaja purba"...kuikuikui

Nana said...

suke gila gambo kat perhentian tu good luck ek

ibu_Arifa said...

amboi..terujanyer dgr suziey nk kesabah pulak.. jalan2 sepuas-puasnyer sementara badan dan kesihatan masih mengizinkan yer tak..

good luck utk contest ni.

[-suziey-] said...

mama zharfan:

thanks..ooo ye ke.waa mmg suka btl ni..hehe..kita br skali je pegi:D

[-suziey-] said...

mama lieyna:

hahhaaa..lawak la ucapan..skema jek:p ekeke:D thanks for the wish:)

[-suziey-] said...

anje mama aqish:

hahahahahhaa..lawaknya:p tgh semngat ni:p

[-suziey-] said...

alfa juliet:

aah pantai dia mmg cantek..tenang jek:)

[-suziey-] said...

el:

skli harung aku publish..tu yg nmpk byk..hahhaaha:p

[-suziey-] said...

adda:

cuti2 mesia harusla best kan.hiks;p

[-suziey-] said...

maksu:

mekasih maksu:)

[-suziey-] said...

suhaisweet:

hai..thanks..ok will go n visit urs:)

[-suziey-] said...

sz m.a.s.s:

hahaha..remaja purba tu..camno tu yek..mcm kami tu ke..hahhaha:p

[-suziey-] said...

nana:

thanks:)

[-suziey-] said...

ibu arifa:

btl tu..sementara keadaan kesihatan dan kewangan mengizinkan..hehe..
thanks for the wish:)

churalliya said...

happy nye termasuk la si kecik tu.. sorry hari ni br dpt online.. thanks join contest & rajin2 jenguk utk entry terkini ye..
-checked by mekchu-

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio