Sunday, May 30, 2010

contest aku dan makanan itu

Assalamualaikum..

contest dtg lagi..kali ni aku plak nk menguasai pentas..ekekek:p cam best je tema contest nih..hiks..aku dan makanan itu by Yana..

gbr ni je la yg ade pn.aku kan slalu jadi poyographer..suka amik gbr foods..tp jarang bergmbr bersama foods..ekekek:p

~hmmm..dagu masih tajam...skarang?? ciss..harus work out something:p~

erkk..aku rs penganjur xminta nama aku..tp xpela..nk bg gk nama glamour: [-suziey-] a.k.a ibuaQeel..

DONE!

8 comments:

JMR said...

gud luck..gmbr cantik tu..

♥MAMA♥ said...

wahhh mcm best je contest ni,nk join gak la..tp menu kite cam nk2 sama la plak,tmpt pun,iye2 je mama sara ni,kekekke...gud luck suzie!

sz | m.a.s.s said...

hehhee..dagu tajam? kena asah ye :)

El-Zaffril said...

jadi la kan... hahahaha... tp kenapa kepala teleng... adeh...

PadNani~~{@ said...

sooo yummieh2..really admire ur foodies tu! moga lps ni rezeki ibu aqeel pulak mng..ameen!:)

E.L.I.Z.A said...

haa betul pummm..jarang dpt tgk suziey ngan food, slalu shoot makanan je ekekke

gud luck!

Farra Dhelina said...

good luck sista! ;)

Yana KenJa said...

thnx yer join contest..=)
sorry kalu yana lmbat singgah, baru lek dr kg ni..=)
waaa..cumey la baby kat ats tu...
geram tgk...
hehee..=)
t check nama kat list yer..=)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio