Thursday, May 20, 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest By Mama_Aqish

Assalamualaikum..

yeehaaaa..bak kata ayu ibudamia..aQeel mengganazzzz..hahaha..now dh 12.46am..aku masih gigih post n3 contest..hiks:D ok ok ni last contest utk hari ni..ekekeek:D

next..contest done by mama aqish..again:D
sponsor bersama adlh ManjakuSayang

here u go..

my ensem boy ni nama dia aQeel (bole ke bagi nama glamor ni..haha)..full name Muhammad Harraz Aqeel Bin Abbashah..umur 2.5 years..DOB = 26th Nov 2007.

ok story sket la nape aku jadi follower mama aqish ni..aku mmg mencari kawan pd mulanya..n lps dh jadi follower kebetulan dia buat contest..so mmg aku trus join la..hehe..blog dia ni byk info..mcm2 info dia bg..rajin plk tu update pasal sales..hehe..mama aqish seorang yg berterus terang..cewah dh mcm menilik plak ni.ekeke;D well..as i said..aku kenal blog mama aqish dh lama..masa mula2 nk aktif jadi blogger tegar:p


good luck sayang! :)

p/s: esok pepagi dh ade meeting kt ILP bangi..insyaAllah aku akn update contestant list ok..n aku akn umumkan jgk top 10 (5 boys & 5 girls) yg tlh dishortlisted kan oleh juri2 yg adil dan saksama gitu..mereka hanya akn tgk gbr shja utk menilai..so mane yg paling comel n menjadi pujaan hati..dia la winners..keputusan adlh muktamad ok..

12 comments:

ibu_Arifa said...

huhuhu..good luck Aqeel..
agak lama jgk Aqeel berehat dlm contest2 ni kan..
skrg dah kembali mengganazzzz!!
hahaha

sz | m.a.s.s said...

good luck aqeel! aqeel tatappp comei di mata untie pki baju kaler apa pun...hihihihi

El-Zaffril said...

Suziey... kau memang gigih...

MRS. K said...

wah.. ni entry contest secara marathon ni..huhu.. gudluck

unlisted_one said...

Good luck aQeel! Cute btul!

Nana said...

good luck aqeel..comei..mcm biasa la mmg comei

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ok lulus...cuma penganjur contest ni only manjakusayang....memang tak de banner...letak link jer k...tq sebab join...cayok2

Ummi Eisya said...

kat pipi tu ape aqeel..pasir jadi bedak ke..hihiii

tomei ni mesti leh menang punya..good luck aqeel..

Alimaz-Kembara Terasing said...

comelnya.....

mama zharfan said...

good luck aqeel...khusyuk main pasir tu :)

qistinamy said...

comelnye ur baby...kiut..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

suziey, kalo nak tukar gambo leh je sebab date contest lom habis lagik...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio