Tuesday, May 25, 2010

gotcha!!

Assalamualaikum...

wohooo..agk panas tghari ni yek..bertambah panas ngn gelombang anon ni..hiks..ok ok...thanks to all yg support aku..pd aku berani kerana benar..n aku rs aku xde buat salah dan aku mmg xde aniaya org..so xperlu aku nk takut..to all my frens..xkira la kwn baru or lama..tp korang tetap kwn aku selagi korang xtikam aku dr blakang..dan aku pn bkn jenis yg tikam org dari blakng..berkawan biarla ikhlas..bumi Allah ni kecik jek..what u give u get back..so kali ni dia give kt aku pasni kalu dia get back wallahu'alam..aku plak 1st time dpt gift dr anon ni.hehe..

okla..mls nk merepek lg panjng..cuma nk btau..aku dh dpt trace sape anon tu..padahal ye ye xnak buang masa nk cari sape..well besela hati manusia..hehe..dan kalu kroang nk tau..yes mmg btl..kdg org yg kita xsangka..org yg aku slalu masuk blog dia (sometime as silent reader) dia bole nk bg aku bende2 busuk ni..tp xkisah la..aku terima jek..so anon..thanks for what hv u done..i accept it..and adlh tdk masuk syurga jika kita memutuskan silaturrahim.so aku xnk cari gaduh ngn ko..cuma aku minta secara baik..kalu xsuka kt aku..jgn la masuk blog aku ok..nnti buat dosa ko jgk kan nk mengata aku mcm2 lagi..nk kondem contest aku..kesian kt ko..sdh2la tu..hidup kt dunia ni sementara shja..xbaik cari musuh..Allah murka..smga Allah melindungi hdp ko sekeluarga...

p/s: sungguh xdisangka..kot ye pn nk bg komen busuk kan..jgn la buat time traffic rendah..senang2 je aku trace ko (maybe ko xtau aku ade pasang tracking system kt blog aku kot..akhirnya berguna jgk..hehe)..tp jgn risau..aku xkan aibkan ko..aku xkan dedahkan identiti ko..hanya momguess yg tau..n hanya momguess yg tau usaha aku nk menjejaki ko..org lain xperlu tau...aku xnk mnjatuhkan maruah ko walaupn ko cuba nk buat camtu kt aku..kita hanya insan biasa..jika kita buat slh dgn org..minta maaf la dari dia sdiri:)
p/s2: xpasal2 keje aku terbengkalai dok trace ko cik anon..adeiii..kena cover balik buat keje lebih masa ni..hehe..

20 comments:

Faryza said...

caya la kak....... bagus...br nk komen suruh trace je sape bedigol tu..aleh2 akak dh buat pun...panas je hati..
walaupun sy tak masuk contest tp tetap ambik atau n jd silent reader blog akak.hehehe
nk join tp ada sbb2 tertentu yg tak dapat di elak..tgk2 dh tarikh tutup..tp bg jln kat org lain la..heeheh

alfa juliet said...

udah2 la suzi...ampunkan je dia..tapi aku rasa dia salah sorang contestant kut..hehehe

sila kutip award kat bloh aku...right now!!! arahan ni

momguess said...

sape nak tau anon tu sapa???
meh dekat2 den ni hah!!!
den bgtau
den mmg kwn tikam blkg
hahahhaha
cemolot sikit
muahhhh
berani kerana benar
udah2 lah yer puan anon
kang xpasal2 ada pihak juri yg letak jawatan
sian kiteorng ni nak buat contest
mcmane kalo xde juri
xkan nak afundi lak???


xyah lah korangs gediks2 nak buzz den kek fb sbb nk tau anon tu sape sbb den pon dh lupo
den kan mudah hilang igatan
hehehehe

mama tisya said...

nk gk tau camner nk trace tu..heheheeh

UmiDAnisH said...

huhuh,ampunkan je la dia suziey..mb dia tersilap langkah n moga dia bertaubat nasuhah dengan apa yang telah dilakukannya terhadap mu..huhuh yg penting mu happy jek kan.. i sotong u

zue @ annaleeya said...

dpt tau sape ek???? xpela... maafkan jelah siziey.. tak guna nak pk mende tuh seme.. wat sakit pale jerk... sorg jerk anon nih.. ramai lg kwn ko beking nih suziey!!! heheh!!!

pas nih kene jg2 hokeyyy... suziey kita ader psg tracking system tuh... bhya wooo.... ekekekek!!!!

mamalieyna said...

dpt eh cari..cayalah! bukan apa, kita ni manusia biasakan, rasa nak gk siasat cari sapa manusia itu..huhu..

*herm..camna kekdahnye nk trace tu eh..takpe, kalo eina ada mslh ni, leh cari suziey jer..lalala.. ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adui
mcm2 org ade eh
huhuhu

gee ryder said...

tu tandanye dia prihatin ngn blog suziey ni hehe..
yg tak terpilih tu tu mungkin anak dia kot haha

Farra Dhelina said...

kak ajar skit cane nak track!

Farra Dhelina said...

kak ajar skit cane nak trace! ;)

QuEeN Of 2 Heroes said...

sy xnak tau sape si non tu...tp nak tau cemana ek nak trace? cam berminat lak nak tau cemana... :p

E.L.I.Z.A said...

haaa tu diaaa....puan pengeTUA, tlg ajar jgk mcmana nk trace tu..sonok la heheh

[-suziey-] said...

*****

wohooo permintaan ramai ni nk tau camne nk trace yek...ok bole2..nnti sy akn buat n3 ok:)

*****

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hahaha...padan ko muka ko cik anon...kan tak pasal2 dah kena trace..

El-Zaffril said...

Ni yang risau ni... kau pakai traffic kat blog... hahahah... aku tak anta komen pun... konpem kau tau aku terjah kan... hua hua hua

saya ialah oli said...

suziey, buat tutorial macam mana nak trace...

Intan said...

Den pon nak tau cam mano nak trace-mrace nie...woohooo tak sabar tgu suziey buat n3 nie :D

Nadiah Sidek said...

baru sempat baca entry psl si anon tu. sabar je la ye..mmg susah pun nak pilih sbb semua baby kan comel2 semuanya. blh pening kepala nak pilih..hehe..

CuTeMiUt78 said...

congrate tuk ko.. sebab dapat trace dah ya.. eemmm mesti panas montot anon tu kan...

** a'ah la.. camne nak trace erk..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio