Friday, May 14, 2010

hadiah 1st Season Cute Baby in Blue contest

Assalamualaikum..


again maaf di atas kelewatan aku menterjah blog2 contestant..will try to do it ASAP..as u know aku sgt bz skang ni..ditambah dgn keadaan hubby yg sakit..so haruslah diutamakan perihal suamiku itu..aku tau korang paham situation aku kan sbb korang mmg kwn yg memahami:) anyway...infinite thank you to all yg pray for my hubby...really really appreciate it..semoga Allah lindungi kalian sume:)


ok..without further delay..presenting the prize for WINNERS OF THE CONTEST-1ST SEASON CUTE BABY IN BLUE!! ..



1 for BOY and 1 for GIRL..emmm korang rs which one sesuai utk boy & girl? aku rs yg colorful biru ijo n pink tu sesuai utk GIRL kan...:D ape pndpt korang? comey x..hehe..


p/s: syukur Alhamdulillah hubby dh semakin sihat..for those yg xtau my hubby having a surgery to remove his tonsils..syiok bl lps operation trus belasah eskrem...aku pn tumpang skaki ler..ekekek:D
p/s: byk story korang yg aku dh missed..sorry ok:)

36 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

rasenyer blu untuk boy...tehn yang oren tu untuk girl...tanteknyer...nak satu boleh...nge...nge....

[-suziey-] said...

anje aka mama aqish:

o ye ke..hehe..kita blikan aQeel color BLUE..hehe sbb cantek..so xpeduli sesuai ke x..nmpknya kita pnya taste sama..hehe:p

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sama pendapat...yg biru utk boy, yg oren utk girl...

sapa lah yg bertuah tu yer..

mama tisya said...

oo kena tonsil..ingtkn batu karang yg aritu..smoga cpt sembuh..aik cpt btul dh mkn eskerem..ke wifenye yg nk sgt eskerem tu..ehhehehe


cantik beg giraffe tu... yg 1st tu utk boy yg 2nd tu utk girl

♥MAMA♥ said...

hihiii biru hijau pink tu yg kiut utk gurl ;-) tp tpulang pd suziey la kn,kitorang terima aje,wahhhh dgn harapan tu,kekekkee...

well,moga2 hubby cepat sembuh n jg diri korang baik2 ek,kim slm seme buat korang yg comey ni,hihii

CkYnHaShiM said...

2 2 pun santik..rasenya yg kaler olen tu sesuai tuk girl..meriah sket..hihi..

oo..kena tonsil ke..kite pun same aritu warded 5 ari..tp lom kena operate g.just sedut uang nanah je,,,huhu..sangat sakit n seksa kalu kena tonsil ni oo..

ita cutevirus said...

tonsil... alahai.. pas ni tak leh makan yg panas² & pedas... kena jaga.. yg best tu makan aiskrim je kan??? pastu makan jelly je.. huhuhuhuhu...
ita suke yg oren tu.. better oren gor girl & blue for boy.. eh?? tp, ade pink plak kat blue tu... takpe la.. skali skala boy pakai pink.. **wink wink**

mamalieyna said...

dua2 pun cantik aa..kite suka yg 1st tu..so, oren tu tuk boboy lah! hehe..(budget cam dpt je.. :p)..

*oo tonsil ke, alhamdulillah dah ok ye..amboi terus pekena eskem ye..hehe..

Ummi Eisya said...

cantiknya beg tu..nak yang warna biru tu..hihii..aku tak sempat la masuk yang 1st batch ni..yang 2nd leh lagikan..

alhamdulillah,hubby ko dah semakin ok..take care

** atie + aisyah ** said...

atie plak rase yg oren tu sesuai tuk boy.. yg biru tu coz ade pink2 tuk girl....

kene tonsil ye.. semoga cepat sembuh

diya said...

2 2 pn cantek klu saya dpt..hehehe

aLyNnZ said...

alynn lebih prefer blue 4 boy..
tp dua2 cantikk...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

tk kesah la oren or blue...yg penting 2 2 cantik hehehe ...semgoa asben suziey cepat sembuh k...dugaan kena tempuhi..

mama zharfan said...

both are cute!!!!

adda said...

bestnye hadiah. semoga hubby suziey cepat sembuh yek

[-suziey-] said...

damia aleesya&ayyunie:

hikss...aQeel pn pakai biru tu..hahahah...

[-suziey-] said...

mama tisya:


hehe bini dia tumpang skaki..hehe..xdela xmkn punggg...sian la kt org sakit kan..hiks

[-suziey-] said...

mama:

w'salam:) heheh..tu la nnti kena buat balingan syiling la nk tentukan whch 1 utk girl n whch 1 utk boy:D

[-suziey-] said...

ckynhashim:

ooo xkena operate ek..emm buang nanah? cam sakit je:D

hehe susah nk buat plhn mane satu utk girl n boy:D

[-suziey-] said...

ita:

aah..xleh nk mkn benda panas n pedas..pedih kan..hehe..eskrem manis la plak,xde x eskrem tnpa gula..heheeh..satgi tkt sakit lain plak dok blasah eskrem:p

emm skali skala boy pakai pink ok kan:p

[-suziey-] said...

mamalieyna:

hahaha suka yg oren ek..hehe..mane tau ade rezeki..tunggu je pilihan juri ok...

hehe trus pekena eskrem ler kasi lega..:p

[-suziey-] said...

ummi eisya:

la xsempat join ke..xpe ade 4 season lagi:p hehe..

[-suziey-] said...

atie+aisyah:

thnaks atie..

ok kena kira vote ni.hehe

[-suziey-] said...

diya:

hehe mane tau kalu ade rezeki:D

[-suziey-] said...

alynz:

hehe..emmm blue utk boy..ok noted..ekek:D

[-suziey-] said...

adlin kyra moms:

hhehe..kena buat cabutan nnti nk tentukan mana satu utk boy n girl:D

thanks adlin..

[-suziey-] said...

mama zharfan:

hehee..mmg cute:P

[-suziey-] said...

adda:

thanks adda:)

mama_umar_maryam said...

alhamdulillah slmt dah surgery husben ko..klu tnye aku,bag oren utk gal lah ;)

[-suziey-] said...

mama umar maryam:

alhamdulillah..ok la...

hehe..oren utk gegerl ek..hmm..

firahadifa said...

i lupe i da komen ke tak.. adei..

nway , agreed , yg biru tu for gigirl..

tak tau plak ade hadiah utk season2 nie..

zue @ annaleeya said...

cantik ar beg tuh... rasenyer yg oren tuh utk boy ler.. sbb ahkak berkenan yg oren tuh... bajet camla airel dapat... heheh...

ibu_Arifa said...

cantiknyer..dua2 aku suke.. hihihi..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

oren bagi girl...n blue for boy...tapi mana2 pun tak kisah la

yanti isa said...

wow hadiah best .

blue sesuai for boy .. oren for girl.

CuTeMiUt78 said...

walllaaa.... bestnya hadiah... kesian kat aku.. tak dan nak menjoin dah

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio