Wednesday, May 5, 2010

i wonder why..i wonder how...lalalala..sape ingt lagu lemon tree ni?? zmn skolah femes lagu nih

Assalamualaikum..


ok tajuk tiada kena mengena :D


i am wondering..whether its my laptop or blogspot has caused the problem..those blogs yg guna full page comment box..aku xbole nk comment...kotaknya xkuar..kalu yg guna pop-up window comment box no problem..adeiii..pastu kan..aku xleh nmpk follower widget..aku nk follow org pn xbole..adeiiii..menyampah btl...


dh ler fb pn on off..kejap ok kejap block..hmmm ye la aku tau bos nk aku bekerja dgn tekun dan cemerlang kan..sbb dh byk bg bonus..erkkk...


ok babai nk balik!

9 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tak pe...bos wat camtu sebab nak bakar semangat suziey untuk lebih mantopkan keje suziey...hu...hu...kiter punyer tenet pun macam weong2 je ari ni...

Mak Su said...

wah, naper ek...?

sistem error kot

tapi maksu suka lagu tu.... best sangat

kak ina kl said...

ooo apek tu bunuh diri area umah kamu ek..kurang asam tul kan..gi ajer bunuh diri kat flat pekeliling tu..lagi tinggi..

AshAnas said...

shira pun kdg2 jd cmtu gak....

sz | m.a.s.s said...

same goes to me...ada satu blog yang kena verify word tp takleh tekan submit...tak tahu napa ye...takleh la tinggal jejak kat blog tu :(

Nana said...

hehe lagu ni la ktorg buat koir time skolah siap joget2

mamalieyna said...

so suggestion to all suziey's dear frenz..tukar la comment box jenis pop-up..mudah dan sonang, kannnn! ^_^

[-suziey-] said...

to mama sarah syimir ...sy pn xleh komen blog akk sbb akk pnya full view..huhu..

ummuabdullahsyaakir said...

suka lagu..lagu msa zamn muda2 dlu..hehe

Agknya ada virus kot suziey...ekeke daku hentam je ni

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio