Friday, May 28, 2010

KID’S FUN TIME CONTEST BY FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET

Assalamualaikum..

EDISI MAIN PASIR...
next..KID’S FUN TIME CONTEST BY FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET..layan kan aje:)


~the most fun time for aQeel is when he can play his feveret lorry..especially kt beach...bole main pasir..lori dan pasir mcm xdpt dipisahkan keseronokan dia tu..biarla berapa jam pn..dia xkisah..khusyuk dgn lori n pasir dia tu...hiks~

- Nama yang digunakan untuk follow : [-suziey-]
- Nama penuh : siti suziyanti ahmad
- Nama anak dan umur : muhammad harraz aQeel abbashah / 2.5 years
- Email : suzieycomei@yahoo.com
- Penerangan gambar (minimum 30 perkataan): as above :)



THIS CONTEST IS BROUGHT TO YOU BY http://funz-universe.blogspot.com & www.simfonikasih.net“..jom ler join..meriahkan lagi contest2 yg ade..hikss...


p/s: sgt gigih aku skang yek mengjoin contest..hahaha..

9 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel2 semua gmbr Aqeel ni..& nampak Enjoy sgt..plng suke tgk gambr Aqeel tergantung tu..kuatnyer dia.. :)

Good Luck!!

El-Zaffril said...

Wah... banyak betul gambo aqeel kau masukkan... eh wait... mana ayu... lama benor tak update blog minah tu

♥MAMA♥ said...

kekeeee ok ler tu suzie..k.da nk gak tgk aqeel beraksi ni,zmn aqeel byk beraksi dulu2 tu k.da x nyempat nk nengoknyer ;-) caiyok caiyok!!!

mama zharfan said...

suka tgk pic ur boy..good luck!

ieda said...

suziey...gambar dia bergayut tu really showing he's having fun.

PadNani~~{@ said...

good luck aqeel! lil great explorer:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

gambar last tu panning bukan main lagi yer....

good luck aqeel...

Kedai Rals said...

hai suziey. ok, saya dah terjah & add link entry ini di ---> http://simfonikasih.net/?page_id=2144
Tapi kalau masukkan banyak2 gambar dalam satu entry macam ni, saya kira satu penyertaan saja. kalau buat entry lain-lain, baru saya kira berapa banyak penyertaan yang awak masuk. kalau nak tukar, inform ye :-)
btw, Aqeel memang betul2 seronok tiap kali bermain. suka tengok si kecil macam ni :-)

Kedai Rals said...

Ok, saya dah masukkan semua link. kalau ada yang salah, bagi tau ye :-)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio