Saturday, May 15, 2010

last day!

assalamualaikum...

den wakil puan pengeTUA yer....

seperti yg sedia maklum 1st Season - CUTE BABY IN BLUE CONTEST akan berakhir pada hari ini 15th May 2010 tepat jam 2pm...pada blogers2 yg xsempat nak submit tu masih ada masa beberapa jam lagik nie....dah mcm pilihanraya pulak


sebarang penyertaan selepas pukul 2pm tidak akan dilayan.......


keputusan akan diumum kan dalam tempoh seminggu...


kepada yg tidak sempat untuk join contest ini dnt wory sbb pihak juri akan mengadakan contest baru pada 21 May 2010...


den yg dipaksa menurut perintah
momguess

4 comments:

alfa juliet said...

ko emmang layak anjur pertandingan sbb anak ko dah memang baby comel banyak kali...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nasib awal2 dah join...

unlisted_one said...

good luck untuk semua contestant ya!

tak dpt nak join, tak sempat...huhu

CuTeMiUt78 said...

alamak... den tak sempat nak menjoin la... lupa la pasal ni..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio