Thursday, May 20, 2010

mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest

Assalamualaikum..

hehe..contest pakai topi plak..errkk tapi kan..aku ade mslh sket nk define topi yg aQeel pakai ni...aku panggil kopiah sbb hubby slalu pakai buat smayang..tp iras2 snow cap..mase aQeel baby ade snow cap sejibik cenggini..so aku hentam je la ..minta2 puan penganjur accept la yek snow cap yg aku defined ni..ekekek:D



collaboration of mamaeja & JarumJahitCollection :)

honestly aku baru je masuk blog mamaeja ni sejak tgk contest ni..so aku xbrape nk kenal tuan punye blog..tp yg aku tau dia suka menjahit n jarum jahit collection tu dia pnya la.kagum btl tgk hasil tgn dia...cantik n kemas..pndai menjahit..kalu aku la menjahit..bergegar dunia agknya..ekeke:D kalau nk tgk hasil tgn dia terjah la blog jarumjahit collection...

ok..ni la gbr yg aku pilih utk contest ni...

nama kesayanganku ni aQeel..full name Muhammad Harraz Aqeel..DOB 26th Nov 2007..nama ibunya adlh [-suziey-] a.k.a ibuaQeel...email add: suzieycomei@yahoo.com :)


aku pilih gbr ni sbb aQeel sgt kekurangan gbr bertopi..yg ade masa baby pakai snow cap..pastu gbr studio pn ade gk..dia pakai costume popeye complete wth hat..tp gbr tu dh byk kali masuk contest n dh lama sgt rsnya..so ni kira gbr yg lama xlama..tp xbaru..ha paham ke? ekeke:D  if im not mistaken..pic was taken when aQeel is almost 2 years..apepn aku suka gbr ni sbb aQeel nmpk cheeky la..nmpk mcm rappers (bkn perogol yek..ni rap yg nyanyi gagap tu:D) pn ade..hikss:p

p/s: syiok plak join contest..hehe..stlh sekian lama menyepi..ecewah..poyo jek:p

14 comments:

mamalieyna said...

yeaa yeaa..aura contest suziey dtg kembali, bertalu2 lak tu, jeles ni..hehe..!!! ^_^..good luck tuk sume contest yg si encemboy ni join eh, my ayep nk join juge...nak jugee..! =P

El-Zaffril said...

Wahahahahhahahahahha.... aku dok gelak melihat kehebatan kau bercontest....

Ummi Eisya said...

itu dia..ibu aqeel telah kembali mengganas..cute pic tu..moga aqeel jadi johan lagi..hihiii

good luck aqeel..

p/s-bab contest,aku pun dah lama tak join..sampai contest ko pun tak sempat..lepas ni nak ambik penyakit contest dgn ko la..sembur skit semangat tu kat aku ye..

firahadifa said...

cumel !!

^_^ Azza Razaimi ^_* said...

cutenye aqeel..all da best to aqeel

^_^ Azza Razaimi ^_* said...

cute la aqeel..all the best

mama_umar_maryam said...

tu diaaaa..bile aqeel n ibunya sudah mule berkontes2,hahaha,apepon gudluck! (don worrylah,luck korg always ong maaa)

chekna said...

ala... tomeinya aqeel.... rasa nak gigit je..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck yer..Aqeel sgt comel!! :)

CuTeMiUt78 said...

walllaaa.. sgt la tomey...
rajin gak ko menjoin contest... good luck for aqeel

Mak Su said...

waaa. comel jer aQeel dengan snow cap tu :)

ayah,ummi, farish said...

nk try jugak lah....tq 4 ur info...

alfa juliet said...

mungkin ko akan menang lagi...

sz | m.a.s.s said...

hihhiii..sejuk perut ibu mengandung anak bujang suka pki kpiah...latihan utk solat :)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio