Wednesday, May 12, 2010

pertama kali dlm sejarah

Assalamualaikum..

last night rs nk dinner pizza..so call la domino's pizza..slalu mmg xsmpai stgh jam dh dgr bunyi bell pizza smpai..tp mlm tadi rezeki kami nk dpt pizza free..hehe..dia lewat 10 minit..so dpt ler kupon ni..




ni 1st time aku dpt ni..mmg xpnh dpt..which shows their service is good..tp aku ler frust sbb xdpt free..ekkeek:D dh la umah aku ngn outlet dia alahai xsmpai 5 minit bole smpai..tp dh nasib malang dorang dan nasib baik aku..budak tu tersosat..hehe:p sape slalu dpt kupon free ni??

p/s: mood mls nk tembak2 guna DSLR menjelma..haha..iPhone mnjadi penyelamat...

48 comments:

♥etiey erywan♥ said...

I selalu dapat kupon free... hehhe... kalo order kompom lebih 20 minit. ada jugak yg tersesat dan kehabisan minyak! hehehe...selalulah doa dorang terlamabt.. wakakkakak

mamalieyna said...

tak pernah order pizza..camno nk dpt kupon tu..hehe... :p

AshAnas said...

rezeki2... rezeki jgn ditolak... huhu, ms dok kl dulu, slalu makan domino's...
skrg kt kedah, mmg rindu sgt kt domino's nih....
kak, meh la pos sini satu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

best tu dapat free regular voucher...naxt time leh ler redeem...

kalau dah rezeki kan...

[-suziey-] said...

etiey:

waaaa untung nya..hehe..slalu la dpt free ni..msti dh jemu kan..bak mai kupon tu..keekke:p

[-suziey-] said...

ash anas:

la ye ke shira..siannya..klu akk pos tkt basi plak..xpe nnti akk call dorang soh buat delivery ke kedah ye..hehe

[-suziey-] said...

mamalieyna:

xdapek den nk nolong..hehee

Noy said...

kelmarin mmg hari rezeki kot...like noy, i bought 1 packet mee goreng daging, waitress tu bagi 2 bungkus...hehehehetak yah bayar...

[-suziey-] said...

damia aleesya & ayyunie:

aah tu la..bole redeem disaat kelaparan dan mls masak..hahha

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

hu..hu...kiter tak pernah order pun...best la kalo dapat free lkan...nape tunjuk kotak je tak tunjuk isi dalam nyer pun

Ummi Eisya said...

aku pun selalu order domino ni..tapi memang dlm setengah jam je dah sampai..memang jarang la lambat..tapi klu lambat dpt free mcm ko tu ok gak pe..terubat gak hatikan..

MRS. K said...

i pon penah dapat kupon free ni haa..

ibu_Arifa said...

kami pun selalu dapat free kupun ni.. kat area ni dominos dah lah sekangkang kera jer, meja makan dalam tu ada 2 jer..dah tu mmg ramai yg buat delivery jer lah..tempat kecik..org kerja pulak xramai.. mmg rezeki lah.. mmg selalu dapat jer kopon ni.. lagi pun pizza ni lagi sedap lagi yg jenama "tutt" tu.

zh-ena said...

dah lama tak mkn domino pizza..
suka pizza dia yg banan tu manis jea

ezan said...

aduh nape domino ni xpernah pulak sesat masa anta kat rumah ezan.. ni mesti kes dah hafal jalan rumah ni.. rugi2... hahahahahah.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah dpt kupon free..mmg rezeki tuh..kita Tak pernah dpt koz x pernah order.. :)

AiN5zOL said...

alaaaaa
best nyer..
nk try gak mkn...
kat tmpat ain xde pn...
:(

mama_umar_maryam said...

hehe,penah dpt kupon free tu 2x kot rasenye..domino pizza ni sedap kan?die cam len sket dr pizza hut,tp dah masuk tekak same jeeee

Sidratul Muntaha said...

sam selalu jer dpt.
nak2 klu order n tunggu kat outlet.
mmg dan dan situ jugak claim.
either dpt medium pizza se or 2 bottle soda big size.
hmm...
tpi camner dia redeem aku pun tak tnyer.
sebab asal blik jer klu dia dan beli..ade extra - extra bagai.

ita cutevirus said...

belum pernah dapat kopun free sebab nyer slalu trus beli kat outlet jerk.. kehkehkehkeh...
untung woo!!.. rezeki.. rezeki..

[-suziey-] said...

anje aka mama aqish:

hahaha isi dia dh rompong2..tinggl 4 slices jek..ekkekeke:D

[-suziey-] said...

ummieisya:

hehe..service dia bgs tp ko xdpt la free..hahhaha...ade pro n cons la..ekkek:p

[-suziey-] said...

mrs K:

hehe..pnh gk ek..dia ade expiry date kan..hehe seb bek lmbt lg:D

[-suziey-] said...

ibu arifa:

hehee ,mmg untung la kalu slalu dpt free..hehe:p aah rs dia ok gk..hehe cuma xberkenan dia pnya chilli flake..hehe..xsuka:D

[-suziey-] said...

noy:


waaaa nape dia kasi free sbb lambt ek..heehe..mmg kalu dh rezeki tu tertulis dpt je:)

[-suziey-] said...

zh-ena:

ooo banana tu..rs mcm manis jek..ena suka manis ek:D

[-suziey-] said...

ezan:

hahaha kes dh hafal jln la tu..rugi rugi..hahha:p

[-suziey-] said...

lily mummyqistina:

oo xpnh order ek...dine in or mmg xmkn domino's?

firahadifa said...

ai tak pernah dapat lagik.. tapi best nyer... pasti suh dia lambat datang arr.. ahahah

atty's said...

alor beshnya ..kty lom penah terai .domino piza..org kata lagi sedap kan

[-suziey-] said...

ain:

la kt tpt ain xde ke..siannya..nk akk tlg call n buat delivery ke sana ke?hehe

[-suziey-] said...

mama umar:

ooo ko dh 2 kali ek..aku br skali ni..slalu order tp xpnh nya lmbt..hahahaha:p
aah masuk tekak sama je..sedap jek:D

[-suziey-] said...

ayu:

umangaih bestnye..lg syiok nih..borong byk2.ekeekk:D

[-suziey-] said...

ita:

waa rajin nya g outlet dia..kita paling mls g outlet dominos sbb free elivery kan...so ahrusla manfaatkan:p

[-suziey-] said...

firahadifa:

hehehe..bila 1st time dpt rs sonot ler..ekkekk:D cuba la try skali soh dia lmbt..hahaha

[-suziey-] said...

atty:

xpnh try ek..sedap kty..dh slalu mkn..org kata sedap n mmg btl sedap..hehe..

Nurhayati said...

kitaorg suka order pizza time ujan hehe.. domino's kat umah pun servis bagus.. cepat betul.jarang la lambat.. yati pun ada gakpernah dapat sekali free sbb ujan lebat sangat hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.sedapnye kak
.da la tgh lapo nehh

[-suziey-] said...

nurhayati:


hahaah bijak gk idea tu.ye la time ujan lebat msti tergendala kan..hehe..tp siannya budak tu kena redah ujan..

[-suziey-] said...

intan:

hehee..ape lg orderla domino's:p

momguess said...

den kalo order kek opis slalu gak dapat free
mcd
besttttttttt
kalo lewat seminit dua pon konpem den blame dorang lewat
hahahahah

[-suziey-] said...

ina:

mmg malang la nasib budak mcD tu kan:p

wantie said...

tak pernah dapat pun. memang nasib kau baik suziey..

tak tahu pulak kalau dorang lambat kita leh dapat kupon. hikssss..

outdated gak ler aku ni.

Mak Su said...

dgr crita, rasanya mmg sedap skit compared to others

MamaDamia a.k.a Haiza said...

lepas ni kompem tiap minggu duk order Domino pizza kan...mana lah tau kot rezeki lagi mamat pizza tu gi singgah jumpa awek ke takpun gi join merempit ke sampai lupa nak hantar pizza kan...ekekeke

mama tisya said...

wah dpt kupon free ye...tkpernh dpt cz slalu die cpt antar...kalo pizza hut berkurun tgu tp tula aku suka pizza hut lg tp sesekali mkn gk domino

sz | m.a.s.s said...

bestnyaaaaa....yang pentingggg GRATIS! ;)

Farhieyatul said...

xpenah makan domino,s pizza,tgk kotak pun dah teringin dah,jenuh la nk kena cari lau ibu mengandung nih dah teringin (mengidam la katakan) hehehe...nk kena carik gak nih....
http://mamababyidea.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio