Wednesday, May 19, 2010

Problem negara

Assalamualaikum...


Korang ade mslh cam aku x? Aku xleh nk msk blogspot utk buat n3..bole view je..blog korang pn blh view je tp xleh comment..

Adeiii...tgh smgt nk buat review the descent 2 ni...arghhhh tensen!


[-suziey-] via iPhone

10 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

kiter punyer boley plak....tak de masalah cuma slow sikit jerk

MRS. K said...

ok jerk yang.. no problemo

Ieda Al-Habsyi said...

uiks, memang masalh negara ni, hehehe!! blogspot ni memang kekadang bengong skit..

atty's said...

KENAPALAK SUZIEY ..KTY OKEH JE..

Nurhayati said...

ahaks.. blogspot dengki la tu.. tak bagi dirimu update blog ;)

mamalieyna said...

ngapenye pulak suziey..kita2 ok sajer...hukhuk..takkan block kot..

mama tisya said...

mmg pyh nk komen & nk post entry...nasib2 je..tu psl tkde entry br kt blogku..hehehe

[-suziey-] said...

hehee..thanks uols....dh ok dh..bole update dh:D

Nana said...

mgm bangang blog ni semalam xleh nk wat entry seb baik la seme auto publish arini ok plak tp mmg sejak 2,3 mgu ssh la nk masuk blog apa ntah lg nk komen

El-Zaffril said...

Rileks la... kadangkala memang google down pun

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio