Friday, May 21, 2010

sape mkn cili dia terasa pedasnya!!

Assalamualaikum..

ye mmg kami yg terasa pedasnya ..tp bkn sbb pedas mkn cili..cuma pedas sbb mkn kt tpt yg penuh ngn cili..lalu tpt itu diberi nama chillis..ok aku dh mula merapu..ngntuk sbb kenyang sgt ni..ekeekek:D

me, mamatisya, fira, mummy ayu n nett plan nk lunch kat steamboat @ seoul garden OU..skali dpt je msg fira kata seoul garden tutup utk renovation..adeiiii..mcm xde hari lain dia nk buat renovation..ekek:D makanya dorang tlh mengheret aku yg xberdosa ini ke chillis..layan gbr ok:)


~mrka masing2 berkamera..aku hanya ber iphone..tu pn gegar sbb abg amik order yg baik hati bak kata nett itu menggigil tgnnya nk amik gbr kami yg kecoh cun ni:D~


~nett tukang amik gbr plak.ok la xmenggigil mcm abg amik order tu:p~

~uish..kalu gbr foods mmg clear abis..sabo je la..iphone ini tlh mengenakan tuannya..ngee..ths is my food ok~

~food ayu..sori la ..jgn tnya nama dia..hnya org sepanyol je bole pronounce it correctly:D~

~nett pnya~

~fira pnya~

~mama tisya pnya~

~KAMI pnya~

~sesi merebut yek..ilang kesopanan dan kesusilaan:D~

~umangaih..licin..sape yg sapu licin ni?? smbil buat muka xmengaku

~total RM266.45 ...~

~yg penting kami sume happy giler..best sgt lunch ngn dorang ni sume..wlaupn ade lg group yg lagi kecoh dr kami..tp bingit gk dgr suara sdiri dok kecoh2:D redha je la gbr yg blur ni yek..abg tu masih blm ilang kegigilannya:D~


overal mmg best..we had fun..chit chat smpai xsedar dh nk pukul 3 ok..aku masuk opis 3.30...shhh jgn repot pd bos aku ok:D...rs xckp je masa...korang nnti kita lucnh gathering lg ok..mgkin bole hasut ajak blogger2 lain buat jahat kalu nk join.. sure lg happening...weee :) pstt..dorang dh buat n3..p terjah blog dorang..hehe:)

p/s: bila bz byk sgt bende nk kena settle..kena buat something for self treatment..lega sgt ..:)

19 comments:

firahadifa said...

agreed ! hilang letih n penat keje seminggu kalau gathering cam nie kan... i sukeee

btw , rahang mulut masih i sakit byk sgt gelak tadik.. kekeke

mummy_ayu said...

harusla happening..ayu sampai opis pun lebih kurang 3.30..nasib boss meeting..he he he..selamat..apa pun, nanti kita negdate lunch lagi...okies!

sz | m.a.s.s said...

aaa...seoul garden tutup renovation smpi bila? uhuks..br berkira2 ngan member nk ke sana....huhuhu

Adyshariz said...

wa..sedop oo restoran chili ni.. next2 ajak la sha pulak..haru biru la tmpt makan nanti..kui3

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

dessert yg paling memikat hati..
tapi memang best weii dapat gahter2 cam ni..
nasib kita duduk jauh kalau dekat sure lagi kecoh...

Nana said...

satu je nak cakap
i jeles...hehehe
sama jek gambo ngan blog mamatisya

ibu_Arifa said...

hui..tajuk tak hingat!! aku ingat ada lalat plak kat blog ko td.. cepat2 aku terjah....aku tertipu rupanya..hihihi

sedapnyer korang bergethering yer.. pedas!!!hiiisss

mama tisya said...

sesekali lunchdate camgini best gugak kn..ni br 5org gelak smp sakit tulang pipi kalo rmi lg tktau la camner...wah2 iphonemu clear btul menu tuannye..cun2..tp dessert tu mmg sedap sgt kn..cpt je licin...yg 2 org tu siap borak yg 3org tu dok kaut eskrem...hahahaha

Kauthar said...

suziey..yang bertudung biru tu macam kenal la..belajar kat usm ke dulu?

unlisted_one said...

hehe,..kitaorg kalau masuk ofis pukul 3, ada penjaga masa kat ofis tunggu sambil tgk jam.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.apsal cencored kaki tu kak? ;p

.wahh sdapnye makanan
.tp mcm sikit je
.kenyang ke?
.kite x mmpu lah nk mkn tmpt mhal cmneh :(

Ummi Eisya said...

bestnye..semuanya makan sampai licin..gmbr tak clear skit la..

notti netti said...

wahhhh! ko masuk opis kul 3.30??? aku ngan ayu masuk opis kul 4.....eheheh tapi tak kisahlah...opis tu kan bapak aku yg punya...ahahahahahahahah.......

Nurhayati said...

korang tak ajak aku pun..sobs ar..

El-Zaffril said...

Gathering mak orang

ALoNa Cintamaniszlite said...

seronot tgk gelagat2 wanita bekerjaya gi lunch together2 ni..hehe

Apa2 pun selamat ler utk korang sume ye..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

weyhh..kehji taww pi mkn2 x hajak ahkak..bkn jauh sgt stkt UO ngn umah ahkak.. huhu..

wantie said...

nyum nyum nyum... tengok makanan tu mesti sodap. buat aku berliur jer..

♥etiey erywan♥ said...

hikhik... sodap mama-mama sekalian ni melayan perut erk... jeles!!!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio