Monday, May 24, 2010

TOP 10 Cutest Baby in B.L.U.E

Assalamualaikum..

wohoo..saingan adlh sengit ok..juri2 tlh pening kepala..tp aku lagi pening sbb dpt result byk yg seri..adakah aku perlu melambung dadu..hiks..xpe dont worry ade juri khas tlh dilantik utk memilih the WINNER(s)!! :)

ok here u go ur TOP 10 BABIES..5 GIRLS and 5 BOYS :)





surprise!!!!

26 comments:

mama tisya said...

tahniah utk top 10..kena try next season plak

Sz said...

mmg comei2 sume peserta...

reitak said...

awww sleeping baby Dzakirah is sooo adorable!

Oooo....Irfan dapat top 5!! Thanks :)

now lagi berdebar....

CkYnHaShiM said...

huhuhu...x de rezki..x pe..cube lagi..sob..sob..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah...hu...hu..rakan sepemainan balqis ada...tahniah adeq haidar...moga menag k

Adyshariz said...

huhu..tahniah sape yg berjaya..
pic hariz xde aaa.. tepe next cube lg

Farra Dhelina said...

congrts pd semua baby!

firahadifa said...

chumel nyer sume.... tahniah ye komada mommies yg anak dier top 10!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

yeayyy...ayyunie masuk top 10...alhamdulllah..tahniah juga kepada top 10 yg lain...

QuEeN Of 2 Heroes said...

wohohoho..terkejut sy darwish tersenarai...tak sangka...sume comel2!

mamalieyna said...

yeaa yeaa Arif tersenarai top 5 boys..suka3x..^_^

*dlm dok bz katenye..smpt singgh jengok result..hikhik..

adda said...

huhuu syafi tak tersenarai top 5.. tak de rezki. mana yg terpilih congratesss

azzul said...

congrats sume top ten..mmg sengit sumenye cute mute ler

AshAnas said...

congrats kalian... anas join next season....

E.L.I.Z.A said...

vote for ayyunie ♥♥

beba said...

wah..alif masuk dalam top 5.. terima kasih juri2 :D tak sabar nak tunggu result..

tahniah gak to all top 10 babies.. :D

Momma Mia said...

Alhamdulillah lil Dzakirah in top 5.. semoga aksi lentok lil Dzakirah menarik hati juri2 khas...

Congrat utk semua juga!!

Nihlah Insyirah said...

First of all, congrates to all top 10 babies. dan alhamdulillah, Nuha termasuk dalam top 5, sukanya:) Thanks to judges yang shorlisted puteriku itu, berdebar-debar plak nak tunggu result ni, dup dap dup dap...hahaha cam nak tunggu result peksa plak:D

mama_umar_maryam said...

congr8s sumer,insyaAllah next season join jugak ;p

El-Zaffril said...

Wah... nak try lenkali...

ibu_Arifa said...

alhamdulilah..dan tahniah pada semua peserta top 10 kali ni.semuanye mmg cantik2 dan comel2 belaka :) huhuhu..

Anonymous said...

harap maklum ye bahwa sy ni bukanlah ibu pd mana2 baby yg btanding..tp bila nengokkan list contestants,then tgk2 top 10plak..hadoiiiii...pendpat sy,ada yg mmg layak sgt tpilih top 10tu,cuma sakit skit mata ni bile nengok ada sorang dua tu ntah ler tgk skali pun dh tau n dh nmpak x nampak cute manapun n x terserlah mana pun tang cute selaras dgn tema CUTE IN BLUE tu jika dbandingkan seme contestants yg lain plak..malah ada 3,4 org budak tu kiut miut sgt tp x terpilih pun top 10,sian kat budak2 yg sepatutnye layak tu..hmmm,mayb pihak juri n hakim lepasni perlu berhati2 lebih n pastikan PENILAIAN tu btul2 adil dr seme SUDUT markah ye..n lg satu x kira ler contestants tu ank member ke apa ke kn..sekian,jgn marah ye,sekadar pandangan & komen sy saja

yanti isa said...

tahniah kepada top 10 .

Ibu Ayra said...

tahniah utk top 5 for both category...

tapi suzi, kenapa dalam gambar senarai contestant tu takde gambar my little ayra? dalam entri list contestants tu ada, no.55 tapi dalam gambar tu takde... please check it again...

[-suziey-] said...

ibu ayra:

hai..salam ros..first of all..sorry for the mistake..masa dh siap kolajkan tu kira mcm ckp dh..rupenye x..maklumla buat n3 kol 2 pagi..sincerely appology frm me ok..tp ros jgn slh sangka ok..gbr yg sy kolaj tu bkn yg dinilai oleh juri2..gbr yg sy hntar pd juri2 utk vote adlh gbr sekeping2 base on link yg diber..cuma kami xberi link utk tdk menimbulkan ketidakadilan...kami mmg sedaya mgkin berlaku adil pd sume contestant..so utk pengetahuan ros..gbr ayra ade tersenarai utk vote dr pihak juri..mgkin xde rezeki ayra kali ni..tp xpe ros bole cuba season 2 pnya plak..mane tau rezeki berpihak pd ayra.. :) again...sy minta maaf di ats kesilapan teknikal tu ok :)

Ibu Ayra said...

thanx 4 the explanation suzi... mungkin btol kata suzi tu, takde rezeki ayra...

ros tak marah, pas nih u need to double or better triple check the list of the contestants and their pichas... no harm suzi ;-)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio