Thursday, June 24, 2010

aku nk stop blogging

Assalamualaikum..

huh..poyo je tajuk..bole ke aku nk stop blogging forever? ouh no no no..blog la tpt aku meluahkan perasaan..blog la teman aku suka dan duka..bl aku rs lonely sgt2..n sedih...aku luahkan dlm blog dgn cara create story yg bole hiburkan hati aku..hmmm..

actually aku nk stop blogging for these 4 days..just for the sake of my intview this coming monday..bkn 24hrs dlm 4 hari ni aku bole pay attention to study n prepare...bape jam je pn...so aku kena kurangkan masa menjenguk blog la..to replace it..erk..tp kan..bole tahan ke? kwang kwang kwang..ok we'll see..hahhahahahahahahahaha...mcm xbole jek:D

okla.firstly aku kena settle sume keje kt opis..than barula gunakan sweet time to study n prepare..yes..mmg aku sgt brsemangat..bcoz ths is my first time..so aku xtau mcm mana keadaanya..just get prepared in all condition..kadang2 peluang yg baik dtg sekali je..so do appreciate it :) aku dh copy sume idea2 n tips2 dr korang pasal intvew as lecturer ni..thanks a lot ye korang...sgt2 membantu...

ok..daaaaa...

29 comments:

zura@iwan said...

ntah ko...poyo je nk stop blogging, nk buat n3 gempaq la tu...kakakka..

apa2 pon gud luck k.....semoga pjlnan intevew ko ni bjlan ngan lancar....

mamalieyna said...

ala 4 hari jer..sure boleh punya...lagipun penumpuan harus diberikan 100% tau..tuk peluang baik yg 1 itu..gunakan sebaik mungkin! all the best ya! you can do it! caiyok2x..! ^_^

MaMa3H said...

laaa....wat suspen jer,....keep blogging yer dear...:)good luck

ita cutevirus said...

speechless bila baca tajuk... tp, sblm bukak & baca blog suziey ni cam da terasa suziey memain je...
rupenyer betul...
okla suziey, good luck 4 the int.. ita takde pengalaman sebabnyer takde kelulusan...

Nurhayati said...

jgn ngada2 nak stop berblog plak. kang tak dapat nak tgk gambar aQeel.. hihi.
wowee nak interview yer.. good luck n all the best to you!!

Yan said...

good luck yerkk...
study jgn memain tau

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Terkejut baca Tajuk tu..
Kan Suziey blogger tegar..
X kan pula nk stop berblogging.. ;)

Apapon..Good Luck yer..!!
Buat yg terbaik.. ;)

Nia said...

aaah..mesti interview yg penting tu. good luck dear!

Ummi Eisya said...

good luck suziey..moga rezeki ko utk dapat keje ni..

ibu_Arifa said...

tajuk gampaq jer ko ni.ingatkan ade 'lalat' kaco ko lagi..

good luck ye Suziey!!

Adyshariz said...

mak aii..tekejut d buek nyo..

gud luck tuk interview..moga2 d pmudahkan urusan nanti..

mana mungkin ko stop..aku bangkaang la wey.. x meriah nanti..

Kauthar said...

all d best suziey..
kalau saya dulu..diaorang tanya:

i)our knowledge on the organization's background, like mission and vision

ii) our field of study

iii) which subjects that we prefer to teach

iv) what are the techniques we'll implement in classes

macam tu la lebih kurang yang saya kena dulu..yang penting buat muka confident..wakakaka..

once again, ALL D BEST!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tajuk poyo jer ye..

btw good luck ok..

UmiDAnisH said...

alalal, jgn la stop... tak bst kalau singgah sini takde bahan nak baca n gelak2...ekekek, selamat maju jaya suziey =D

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala suziey jangan la camtu sape nak jenguk blog kiter lagik...leh tak cakap camtu....tak pe suziey we all paham k...lakukan yang terbaik untuk masa depan family...peluang hanya sekali...gunakan dgn sebaiknyer...kita doakan yag terbaik untuk ibu aqeel ni...cayok2

az rina a.k.a jaijina said...

kalau dah blogger tegar payah kot nak stop, hehehe..

ape pon good luck untuk iview ye suziey ^-^

♥MAMA♥ said...

hihiii tu la pasal,boleh ke blogger tegar mcm suzie ni nk stop blogging,ngeeeeee ;-)

caiyok caiyok! suzie mesti boleh punyer!

Mommy Lyna said...

uh dah agak dah. agak pelik bila blogger tegar nak stop blogging. muahaha.

bubblesphoto said...

gud luck!

10 said...

hehehe... tu bukan stop tapi bercuti...

mudah2an berjaya... do the best, among the best...

E'za a.k.a aiezza sue said...

bikin gempaq di situ,..sampaikan si silent reader akhirnya bersuara di sini :D
all the best,..chaiyokkk!!!

momguess said...

pitam aku bc tajuk ko
poyo!!!
hehehheh
apa2 pon gud luck
moga tcapai impian ko

momguess said...

pitam aku bc tajuk ko
poyo!!!
hehehheh
apa2 pon gud luck
moga tcapai impian ko

Mak Su said...

all de best to you suziey :)

Intan said...

Terkezut baca tajuk terus zasss masuk sini...lorrr sabar jelah :D

Apa pon GUD LUCK to u my fren ;)

sz | m.s.s said...

hehehe, best of luck suziey! kena mock teaching tak? risik2 laa kat pihak sana kurang lecturer subjek apa, so blh la highlight topik tu masa mock teaching :)

E.L.I.Z.A said...

waaaaaa..td dh tulis tp xtau la masuk ke tak..xpe la..

take care n wish u best of luck!

Rozita said...

jgn stop. semoga berjaya

ummuabdullahsyaakir said...

terkejut ingtkan suziey nak stop berblog...nasib baik ku tak nangis tadi,huhu.Emm betull...hargai peluang yang ada,kan?

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio