Monday, June 21, 2010

contest gambar best by asada

Assalamualaikum..

contest done by asada...diberi nama contest gambar best!!..details bole klik link tu yek :)


here u go...


in the picture: hubby + aQeel..was taken end of last year..yg bestnye berbackgrounkan sunset..n ms tu sgt la baru berjinak2 ngn DSLR..so aku try buat teknik sillhoute la..even xbrape nk menjadi tp aku tetap suka gbr ni..sunset yg indah..model yg sporting..hehe..ade plak sipi2 masjid putrajaya..aQeel siap berbaju melayu lagi..ha tu pn slh 1 sebab gk shooting ni..utk masukkan aQeel contest si comel berbaju raya..n alhamdulillah dia menang contest tu :) byl btl kisah disebalik gbr ni..sbb tu aku rs gbr ni best n sesuai la utk contest ni :D

so jom la join,,korang msti ade gbr best utk share kan..kalu meangn dpt somthing frm egypt tau..

DONE!

11 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck..memang cantik gambar ni..

Ieda Al-Habsyi said...

good luck :) pic ni memang cun sebab sunset :)

kinna said...

cantik! neway, gud luck!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cayok2 suziey gigih join contest ni...

INTANKUTERPILIH said...

canteknyer gambar...gud luck!! mesti boleh menang...

Yan said...

gambar ni sangat cantek...

kite takde gambo best atau secantek ni.. so juz nak wish all the best to u..

AiN5zOL said...

cantik sngt!!
:)

reitak said...

wah, nice pic...
:)

firahadifa said...

tantek2... pandai da u main dslr..

E.L.I.Z.A said...

alamak..contest lg..ekkeke
btw, nice pic! gud luck ♥

ASaDa RyutaRo said...

wah.. dah ada pengalaman menang contest tu.. hihi..

asada dh check. penyertaan d terima. dah link nama kat senarai peserta.

tQ sudi join.. gud luck! (^^,)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio