Thursday, June 17, 2010

eagle 500

Assalamualaikum..

hehe..tah pape tah title kan..actually nk btau ni n3 aku yg ke 500..big applause pls! ekekeek:D waaa dh 500 story aku coretkan dlm blog aku nih..mcm2 kisah suka duka ade..

alhamdulillah..syukur pd rezeki Allah..aku dpt prezzie lagi..dlm pd aku memproses pengeposan FM utk giveaway aku..tetiba aku plak dpt FM..hehe..dpt dari cik puan ita yg mempunyai virus yg cute ni..erkk..apekah itu:p hehe..ita br balik vacation ke langkawi..so harusla mendpt habuan dr sana kan..actually aku 1 of the winner contest dia..teka 8 n3 rahsia..pheww berpino mata nk cari...tp berbaloi la..dpt something:)

~FM eagle dan key-chain..hehe suka2 je aku gantung kt leher eagle tu..:p~
~dan dpt minyak gamat ni jgk..~

thanks so much ita...


28 comments:

mamasue said...

tahniah di atas kerajinan berblogging...!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnyer dapat hadiah...tak p nanti kiter pi bercuti kiter beli untuk suziey plak k...suziey suka kumpul kan...tahniah dah 500 entry suziey wat..

akmafaizal said...

wah..dasat3...tahniahla ek..:)

KINA said...

wah dah 500 tuh...tahniah tahniah teruskan berkarya n contest yg best2...hehehe

Putra Mama said...

gilelah.. dah 500 post.. dasat.. berapa lama amik masa tuk smpi 500 post ni??

nieda said...

bestnya dpt hadiah..tahniah

Huda said...

best tu dpt hadiah from langkawi :)

akiratoriza said...

Salam Suziey;
Cantik Fm tu, fyi sy pun FM collector gak..saya suka la eagle tu....sy memang sedih sgt coz xdpt luck from ur GA ari tu...sy nak FM tu... isk..isk..isk..

[-suziey-] said...

mamasue:

hiks..thanks..kalu dh minat..ape pn ble:)

[-suziey-] said...

anje aka mamabalqis:

huhu..terharunya..nk belikan FM utk kita..thanks anje..hehe..

anje pnya lg byk..seribu n3 dh..hehe

[-suziey-] said...

akmafaizal:

thanks..

[-suziey-] said...

kina:

thanks..hahha contest yg best2? hehe..ok kalu kt buat join ok:p

[-suziey-] said...

putra mama:

haha xbyk sgt la tu..ade yg dh beribu pn..emm tu dllm masa setahun lebih..masa mula buka blog xbrape tulis sgt..

[-suziey-] said...

nieda:

aah dpt hadiah free mmg la best kan..sume org suka..

[-suziey-] said...

huda;

hehehe..alhamdulillah..rezeki..

[-suziey-] said...

akiratoriza:

ouh sama la kt..suka gk kumpul FM..hehe..
ala jgn la sedih..xde rezeki kali ni xpe cuba lagi next GA..ok

atty's said...

cantik fm ..eagle tu

Nana said...

yeay..aku dah bole tgk gambo hehehe aku nampak gambar helang tu kekeke

tenet opis ni yg problem agknye

Ain said...

tahniah dah cecah 500 entry.....

ain baru masuk 400....huhuhu...

cantik fm ngan keychain tue....

sz | m.s.s said...

ohohohooo..eaglke merujuk kpd cik lang ye...tahniah dah 500 entry! semoga smpi 5000 nnt!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..Cantik FM tu.. ;)

ita cutevirus said...

wow!!! da 500??? tahniah!!! suziey, sangat la gigihnyer kan... dan... selamat kumpul FM!!!!

UmiDAnisH said...

wahhh... memang betul2 terrer yg rahsia pundapat cari.. tahniah...

mamalieyna said...

waah best2x..rajin joinkan diri..harus;la ada habuan kan..^_^..tahniah!

mama_umar_maryam said...

500 n3 dah?wowwi..congr8s..hehehe..aku rase eagle tu pon suke ade 'rantai' baru..hik3

El-Zaffril said...

Wah... souvenir dari langkawi

Nadiah Sidek said...

wah..byknye!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah..dah entry ke 500...ayu bulan ni genap setahun berblogging...nanti nak check lah berapa banyak n3 dah ayu post..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio