Thursday, June 17, 2010

list of contestant for Season 2 Cute Baby with Chocolate

Assalamualaikum..

meh tenung2 cute babies wth their chocolate..seriously aku suka sgt theme kali ni sbb mcm2 gaya bebudak ni mkn tolat.hiks..comel jek:p




numbering was in random...top 3 utk boys n girls dh ade dlm tgn aku..tunggu lagi top 3 for boys n girls yg masih berperang antara votes frm juries..aku plak xsabar nk announce top 12..hehe..eh nape Top 12 ek??

tunggu n3 shortlisted baby..ade SURPRISE aku nk announce.. :) tungguuuu.....


p/s: akn ade lebih byk SURPRISE menanti contestant2 Seasonal Cute Baby Contest ni..n for info..criteria pemilihan pemenang utk FINALE season adlh berlainan dr kesemua season2..aku akn buat format baru khas utk FINALE season..kecomelan baby hanya 20% menyumbang kpd pemilihan pemenang..ye la..dh sah2 yg masuk FINALE season ni sume winners of the cute season..ok nnti akn di-explain dgn lebih details ok :)

22 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...
This comment has been removed by the author.
LiLy @ MumMyQiStInA said...

Qis jer yg berposing x nampak coklat nyer..hahaha..

miera said...

emm.tak sbar nyer nak tnggu top 3 baby sapa ler yg bertuah tu ekkk..
so kpd juri selmt memeningkan kepala ekkk.. =)

Nida said...

tomel dan tomotnya mamam tolat..hehe

Semoga Nur hanisah terus mara ke pusingan berikutnya...aminnn

mamasue said...

is this mean that suziey dah naikkan bilangan top list ?hahahah.....apa2 pun,terima kasih...it's enjoyable...

Huda said...

semuanya comel n comot :) gud luck!

E.L.I.Z.A said...

mak aihh saingan sengit nih ekkeke

suziey, eli xde emel awak la huhuhu hurmmm tp bila cek kt list emel eli, ada suziyanti@pos.com.my..betul ke yg tu?

Me_Lina said...

hhuhuhuh giler x ready this season... xpe usaha lg utk next season.... uwaaaaa..... mencis tau join contest kalu x ready ney... sob sob sob...

Ain said...

cute-cute semua....

pening la pale juri nanti....

az rina a.k.a jaijina said...

congrate to all contestant..

cumei2 blake..

mamalieyna said...

vavava..coklat sesaja..hikhik...suka3x..byk noo surprise2 ni..enjoy! ^_^

mamalieyna said...

eh...td dh taip..taktau masuk ke tak..tetiba je..ilang..huhu..

*wah3x..coklat sesaja ye...suke3x..suke kejutan2 ni..hehe..janji kita enjoy! ^_^

Nana said...

damia ada disitu,,hehe org last join

UmiDAnisH said...

hihih, semuanyer cute2 belaka..

IMAN'S UMI said...

hm..1st time msk contest...teruja btl, lg teruja bila suziey meningkatkn bil. toplist...

Asya said...

wowww... semuanya cute2 blake..geram..cubitkan...

gud luck to my asya & all contestant

ita cutevirus said...

huhuhu... kedua² anakku ada di situ.. ahaks... tak sabar nak tunggu surprisenyer

momguess said...

gud luck pada semue!!
tungu kan ke'surprise'an dari kami!!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

good luck semua...tak sabo nak tau ape yang something suprise tu

Ummi Eisya said...

dlm2 byk pic tu,aku rasa pic eisya yang paling sopan merasai coklat tu..anak sapa la yang sopan tu..memang dah sah2 out awal2 sebab tak ghairah nak makan..hihii

El-Zaffril said...

Good luck...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suprise apakah itu???

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio