Wednesday, June 9, 2010

makan ke mentakedarah

Assalamualaikum..

aku beli ni masa lunch hr tu..tapau dr CM kt roof top..sape familiar msti tau...nasi goreng dia mmg sedap...dan sgtla berlambak..mcm nk kasi org yg xmkn 3 hari mkn...kali ni aku order nasi goreng USA..mmg lazat....rege pn ok la..berbaloi..rm5.50... tapi...

nmpk bese je kan..

~ha..amek..gunung kinabalu pn rendah lagi..ekek:p ~

makcik ni nk soh aku mkn utk 3 hari kot..adeiii

p/s: seb bek xabis..kalu abis la ni..mmg aku perlu risau kebesaran perutku ini..ekekk:p aje giler bole abis kalu menggunng cenggini..

28 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sedapnyer sarapan pagi...nyam2 nak tikit boley

zue @ annaleeya said...

mak aihhh... byk tuh.. bulih mkn 2 kali nih... tapi berbaloi la dgn rege kan???

zura@iwan said...

ni mentakadrah la...kakakaka....

x per mkn utk lunch...mlm x yh mkn nasi dh...keke

El-Zaffril said...

Hamek ko... banyak gile... aku pun makan suku tu je... kalau tak... kembang semangkuk la aku...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hahaha..gunung kinabalu pun rendah yer..confirm kalau makan yg ni...kena puasa 3 hari balik, baru leh recover balik kekurusan mu itu...

adda said...

kedai kt rooftop cm tu mmg kelass sgt. dulu suka beli nasi goreng ayam dia. sedapp.. skrg ni tak tau la kedai tu ada lagi ke idak.. murah pun murah

firahadifa said...

kalau sedap , makan time lapar , sure habis nyer...

wei.. sedap sgt ker?? nak try gak arrr

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Xpe lah Suziey..mkn selagi blh mkn..hehe.. ;)

momguess said...

gbr ni ko abik kat opis kan
ko tgh bukak facebook kan
hahahahha
kantoiii
mesti macik tu baek kan
sbb slalu bagi nasik lebih mcm ni
murah wooo 5.50 tuuu

[-suziey-] said...

anje aka mama balqis:

anje..tu menu lunch hr tu..bkn bekpes pg ni..hikss

Ummi Eisya said...

memang byk tul nasi dia ni..dia nengok ko mcm kesian agaknya..bagi la byk skit bg bam bam lagi..hihii

[-suziey-] said...

zuraiwan:


hahaha..tu la..mmg aku mkn tu xabis pn..separuh jek bole abis..mlm pn kenyang lg..hikss

[-suziey-] said...

zue @ annaleya:

aah btl btl..mmg berbaloi dgn rege..hiks..tp kira murah tu..

[-suziey-] said...

el zaffril:

haahha tau xpe..kembang semangkuk ok lagi..jgn kembang sebaldi..:p

[-suziey-] said...

damia aleesya & ayyunie:

hehehe perbandingan mmg giler ahh..hehhe..ha ayu kalu puasa ganti tu bole la mkn ni..msti time lapar nafsu kata bole abis..ekkek;P

[-suziey-] said...

adda:

kt rooftop tu byk dh berubah..time zmn sekolah dulu mmg femes bdk skolah kmpl mkn nasi ayam n nasi goreng..mmg mabeles..tp skang ni dai cantikkan sket la..tp still panas cam dulu..ekek:P

[-suziey-] said...

firahadifa:

hahahaha kalu time lapar rs bole abis tp bila dh mkn mmg xabis la dear..byk sgt:p

aah mgm sedap giler n murah tau..lauk2 dia yg lain pn pergh mabeles:p

[-suziey-] said...

lily @ mummyqistina:

hahha ye la.mkn setakat yg bole sementara bole mkn..hiks

[-suziey-] said...

momguess:

wei tgk sket ek...lunch hour ok sbb tu aku bole buka fb..opis hour dh kena block..time keje aku buat keje tau! ekek:p

[-suziey-] said...

ummi eisya:


hahahah saje la tu nk kasi aku bertambah comel..ahaksss

chekna said...

dah bleh buat kenduri.. banyak tu.. hehehe...

mamalieyna said...

uhhu..berbaloi2..tapi tak habis la pulak ye..cam kt opis ni, lg dasyat..byk cenggitu, ada telor mata gk..cuma Rm1.50...cam tak caya jer, tp silalah percaya! kengkadang beli bhn sup, still RM1.50..sedap pun sedap..

ita cutevirus said...

uuwwwaa... da lame tak makan kat roof top cm tu... rindu!! memang mabeles...

[-suziey-] said...

chekna:

haahah amboih..dasat smpai baut kenduri ek..ekekeke:p

[-suziey-] said...

mamalieyna:


waa tu lagi giler murah..hiks..berbaloi2..hehe

[-suziey-] said...

ita cutevirus:

haaa tpt kenangan jgk ke? hehe mgm mabeles kan:p

Nana said...

klw mcm gini gaya kenyang sampai malam hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kalau nasik menggunung macam ni,restoran Taj depan tempat keje saya pun selalu kasi berlambak2 mcm ni....boleh pitam 3-4 kali nak habiskan...ekekeke

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio