Monday, June 14, 2010

meet lil' zahraa

Assalamualaikum..

last saturday..pegi melawat geng potong bersama geng potong yg lain ..ekeek:p ..thanks ayu for the tratment..sempat gk ko buatkan kami pasta goreng ala tomyam..ni aku bg nama sbb aku ade rs tomyam..hehe:p sedap woo..n aku tgk bdn aqil hammam pn sgt sedap tau..hiks:p

~halus mulus jari jemarinya..~
~kasih ibu..cewah..~
~lil' zahraa..erkk full name dia..Qurratu'Aini Al Zahraa...~
 ~abg long yg sempoi..aqil hammam..dak setot ni tgh agresive memunggah wallet ibunya..~

~ooppss..this is my lil' hero..hiks..aQeel..men beskal aqil~
 ~ni ler pasta tomyam tu..hehe~
 ~ok sblm berangkat ke destinasi strusnya..pose dulu..~


p/s: aku n ina org last smpai ke besday tisya..hehe.

23 comments:

momguess said...

knp mata den cam gitu!!!!
xaci!!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

comelllll arr zahraa
kemain lagi si aqil memunggah purse ibu dia.......

Mak Su said...

uuuiiii, sedap namanya,.... zahra... so sweet. tahniah kepada ibundanya atas kehadiran orang baru :)

mama tisya said...

geram tgk pp zahra tu..best cubit..setot pn sama makin bam2

last pn tkpe tp smp gk..nasibaik ada kek busday & nasi..cuma terkilan gk korang tkdpt rs kekcawan padahal aku dh simpan tp tktau ler dh ilang org lain rembt..huhuuhuh

mamalieyna said...

uiik awatnye mata momguess tu..suziey saje je tempek piccas ni..hehe..syok tgk baby! ^_^

Farra Dhelina said...

amboi kemain tembam nya dak setot tu kak!

wahh aqeel in pink! naik kecerahan dia!eceh ayat! hihi

♥MAMA♥ said...

su, leh la share resepi pasta goreng tomyam tu,hubby k.da mesti suke ni ;-)

♥MAMA♥ said...

eee comeynyer baby zahraa,nama pun sodappp ;-)

firahadifa said...

scary nyer si ayu pegang baby dier tue.. macam pegang anak patung jerk.. kekekkee

but sweet.. :)

Ain said...

chumellnya baby zahra....

tengok baby mesti teringin nak baby lagi, tapi sarah takmo....

mama ngan abah pegang baby, dia melalak tak henggat....

huhuhu....

mama_umar_maryam said...

sexy woo mate ina tu..
ish3..tgk bb baru kuar oven nih sure bau harum semerbak kan..huhu
suziey, korg lmbt dtg party tisya kan..aku langsung sangkut =(

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rindunyer Bau Baby..
Comel lah..jari jemari tu.. :)

syariza09 said...

pasta yg nampak nyum nyum & bb yg comellllss

Ummi Eisya said...

comelnya baby tu..tgn mmg halus..tak sabar nak ade baby..hihiii

Nana said...

ala somelnye....sedap dpt cium ni kan

El-Zaffril said...

Awat la mata kak guess jadi lagu tu... hahahahha... tapi serius la... macam tak aci je aku tak dapat nak follow... jeles ok...

Nia said...

terasa nak ada baby lagi..huhu

Nia said...

terasa nak ada baby lagi..huhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

the perfect lil zahra...

Sidratul Muntaha said...

finally..kuar jugak gambo n story..
erghh..apsal mata ina tu?
cam stim jer..
ekekkeke..
wei,emailkan gambo boleh?
or just direct boleh copy?

Intan said...

Geramnya tgk bb comel bam-bam mcm nie..sweet nama zahraa tu :)

Fara, tak lama lagi nak ada dah bb den jugak tak nampak-nampak lagi...ekeke :D

Ummi Salsabila said...

comelnya baby..rasa nak beranak lg.hehe

sedapla nama zahraa.:)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala tomeynyer baby tu...teringin nak babay lagi ni

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio