Monday, June 7, 2010

sume review pasal LBS..aku pn nk review jgk..hehe

Assalamualaikum..

manic morning monday la..huh..mata sgt mengantuk..kepala ade miong sket..last nite kol 1.30am smpai umah frm tepeng..tetiba pg ni kena masuk meeting plak..adeiii..

ok story psl LBS la..akhirnya tertonton la sudah lagenda budak setan..hehe..1st attempt bw aQeel..mula2 masuk dia nangis coz tkt..sibuk ajk balik nk g tesco..but then berjaya ditenangkan..pastu fall asleep..even xsleep smpai abis LBS to ok la..dpt gk la layan sket..

story dia mmg best sgt..touching n sebak..theme song pn best giler..cuma aku xpueh ati 1st thing..nape la gbr dia byk terkerat2 ek..erkk mksud aku..dia zoom in sgt (mcm kt ats ni ha)..mmg la bokeh dia cantik bila zoom giler camtu tp xpuas la.. kalu muka tu nmpk smpai paras dahi je..huhu...ke cinema kt tepeng je cenggitu ek?? tp tu sume xmematahkan feel yg touching2 itu..ekeke:p

oh ye lg satu xckp setan la kashah..kalu byk sket babak setan dia tu kan..perghhh msti lagi best giler..hehe suka2 aku je kan...but overall best..hehe :)

~lps movie..dalan2 plaks~

p/s: xyah la buat full story kan..nnti yg xtgk lg xsurprise la..mcm aku..huhu..aku dh baca full review story ni so xsuspeng dh bg aku..cuma aku layan je sbb best..lagu pn feel gituh..
p/s2: sgt frust sbb hasrat nk shooting kt lake n sungai terbantut..ye ye aku usung DSLR blik tepeng tp memory card dlm laptop kt umah..uwaaaaaaaaaa..frust menonggeng xdpt tembak2 sweet moments

13 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

hu..hu..kiter je yang lom tengok lagik....teringin gak nak bawak balqis sekali...tapi mau ke dia dok diam layan citer tu???

momguess said...

aku rasa kan lepas ni konpem ring tone semue lagu 'bila cinta'
hehehhe
tapi xbest lah watak bile ayu tukar wajah tu
xde feel
still best lisa suriani lagi

mama tisya said...

rmi dh blogger review citer LBS...kita tgk lagu dlm youtube aje...tgu lama skit leh la download citer ni kot..hubbyku mcm tkmo je pegi...ehhehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ekekekek..teracun ..lst2 gi jugak yer...panassss..

aqeel banyak tanya tak dalam cinema tu..aleesya punya banyak tanya tak yah cakap ah..siap tanya "apa bu??? kenapa ibu??"...ekekekek

[-suziey-] said...

anje aka mama balqis:

hehee..kalu aqish jiwa bunga layan kot..aQeel xlayan la..tp seeb bek dia tido sat..

[-suziey-] said...

momguess:

ye btl aku xsuka la amylea baru tu aku suka ayu lama..hiks..lawak gk cite tu kan..tp mmg best

[-suziey-] said...

mama tisya:

hehehe kita plak mmg hubby kita yg nk sgt tgk..kita pn tersampuk..ekekke:P

[-suziey-] said...

damia aleesya & ayyunie:

hahaha aQeel titon la kejap..pastu dia bangn je sibuk ajk g tescola .nk naik thomas la..adeiiii

atty's said...

len kali bawak aqeel tgk shrek.mesti aqeel sukak ..

[-suziey-] said...

atty's:

heheeh..cadang nk bawa toy story..hiks:p

mamalieyna said...

behnye citer ni..huhu..takde can nk tgk kt panggung..tunggu kuar CD jerlah.. ^_^

El-Zaffril said...

Aku tak tengok lagi... sangat jeles ok...

E.L.I.Z.A said...

wah sempat snap heheh.....betul2, byk zoom in sgt..kot ya pun nk tunjuk bokeh, bokeh benda lain la kekekek

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio