Friday, June 4, 2010

surprise from hubby for our 4th anniversary

Assalamualaikum..

hiks..sungguh2 xdisangka hubby akn buat surprise ni..kan dr smlm aku ckp teringin nk mkn cupcake..n bila hubby ckp jom cari aku xtau nk cari kat mana coz setau aku kena order..n mlm smlm..while aku n aQeel tgh golek2 ats katil layan cendana (ouh fav drama aku) suddenly hubby masuk wth a bottle of milk (aQeel pnya daa) n a box of cupcake..mula tu aku xpasan lg..but then bila hubby kata "milk ni for aQeel...ni utk ibu"...OMG!! terharunya..di saat tekak mmg nk mkn cupcake n hubby menunaikan haat tekak ni..seriously aku menangis sbb trkejut n xsangka..hehe..even its only cuppies but the hidden meaning is the most indescribable feeling..thanks so much my dear hubby...u really made it..i am surprised tho:)

it was coincident..aku mmg terasa nk mkn cuppies n hubby plak ptg a day before dia dh order cuppies tru on9 n soh buat delivery mlm smlm..pndai jgk hubby aku ni mengservey2 cuppies yek..hehe...alhamdulillah..syukur pd rezeki Allah..smpai pg ni sengih xsudah..hehe..


~a box of cuppies..cantek dan sedap..mmg sedap..~

~kenal kan tgn sape yg noti tu..aQeel la paling excited..dia campak susu dia ke tepi sbb nk terkam cuppies aku..hiks~


~sungguh2 mkn ni~

~kesayanganku..hehehe~

~layan je la gbr cuppies yg byk ni yek..hehe~


~siap bawa bekal g opis lagi:D~


p/s: pg ni ade meeting plak..so agk bz..komen korang aku simpan dulu yek..nnti aku approved:D meh join ramai2 GA aku tu..hehe..
p/s2: happy anniversary to besan aku fara aka mrs adz..selang sehari je tarikh nikah kami:D

27 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wahbestnyer suziey...makin berseri2 lagik la nampaknyer....mana muka suziey makan cup cake eu???

Jijahh @ f.k said...

happy anniversary for both of you ... moga sentiasa di limpahi kebahagiaan dan di murahkan rezeki ...

mummy_ayu said...

so sweeeeeetttt...my hubby tak seromantik ur hubby pun..
apa pun happy wedding annivesary..kita nye sabtu nie
6 tahun ..kejab je masa berlalu kan?

momguess said...

apy anibeseri
weyyyy
kalo tak mesti anibeseri aku pon sama mcm ko
sbb tu plan awal dulu kan
tapi tu lah
keadaan belom mengizinkan lagi utk aku tukar status
sobs arr
bergenang air mato den wey!!!

Adyshariz said...

salam pagi..
sedapnya aqeel mamam cupcake mama..
sronok dpt husband yg care mcm ni.. romantik

ita cutevirus said...

sweet nyer hubby suziey... hikhikhik..
happy anniversary...
semoga jodoh kalian berkekalan hingga akhir hayat...

Ummi Eisya said...

bestnyee...suka dapat suprise macam ni..romantik la ur hubby suziey..untung puan suziey ni..hihii..

aqeel makan tu macam bersungguh tul..suka tgk..

10q suziey,for the wish..besan gitu..auuwwww..

zue @ annaleeya said...

wahhhh.... best tuh cup cakes.... suker!!!! pandai en hubby mengserpraiskan suziey yer....

atty's said...

ayork..kty lak tingin makan cupcakes..huhuuhh..

mama tisya said...

wah bestnye dpt surprise kek cawan...nk2 plak ko tgh tringin sgt tu..aik len mcm je bunyi tringin tu...:)

apa2pn cute kek cawan itu

mamalieyna said...

waawaawaaa..impian jadi nyata! best bangat ni! kiut pulak cupcake tu eh..sedap nampak hero tu layan makan..huhu..menggoda =P

sz | m.a.s.s said...

alalalalaaaaa...so sweettttt....susah nak cari spesis lelaki terakhir gini..hihihiihi.... :) ....sungguh memahaaaamiiiii....

♥MAMA♥ said...

hepi 4th annvsry buat suzie n hubby ;-) moga2 bahagia n bkekalan selamanya,aminnn...suke sukeee k.da ni!so sweeeeetnyer,apa lg tgk cuppies yg kiut miut tu! huhuuuu winduuunyer kat che hubby kite yg slalu xde ni sbb outstation,misss sgt2 keromantikannya,wahhh gtu..huwaaaaaa!

miera said...

syok nyer dapat makan cupcake.. =) nak cikit...hii.hiii

Hidayah Shafiruz said...

whoaa...lomantik nyer!!

adda said...

wah sgt romantik. untung badan

Cik Anie said...

hepy anniv. suziey.. moga bahagia dan terus bahagia..bersama aqell chumellll yang tersayang.....

ibu_Arifa said...

cantiknyer...mesti sedapkan..
bestkan dpt supprise dari hubby cam ni..:)

Intan said...

Romantic! Ouuuuuu....sweet arrr suziey :D

Nana said...

nape aku xleh view gambo?uwa...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hepi anibesari kak
.sweet lah hubby akak
.die ade adek laki x?
.teeehehehehe~~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sweetnyer...Best arr dpt suprise nih..
Sedap tgk Aqeel mkn.. :)

E.L.I.Z.A said...

auuwww romantic hokeyyy! i loikeeee

zura@iwan said...

happy ye kwn aku.....gud 4 u....aku pon tumpang hapy gk...hehe

romantiss kan....jarang hb nk buat cgitu...ehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

lelaki ni kadang2 nampak jer kental...tapi dalam hati ader taman tau...ekekeke...

btw memang nampak cantik kek tu...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

romantiknya even hanya dengan sekotak cup cakes tapi simbolik di sebaliknya tu yang sangat indah...ewahh den plak lebey2 nak feeling

*tak habis-habis lagi ni feeling lagenda budak setan*

mama_umar_maryam said...

omg,so sweeeeeet aku pon rase touching ;p

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio