Wednesday, June 2, 2010

szsh.blogspot.com is now officially moved to www.suziey.com !!

Assalamualaikum..

weeeeeee...proudly announcing.. szsh.blogspot.com has moved to


dont worry..kalu click szsh.blogspot akn redirect to http://www.suziey.com/ jgk:) no worries ok..n temporarily all those comments will be appeared after 24hours..hehe..jgn ingt aku delete plak komen korang yek:)




p/s: amboih bertubi2 sms n ym masuk tanya nape xleh view blog aku yek..hehe..ni la sebabnya..under maintenance..to redirect ke domain .com ...ouh i likeee.... :) thnks farra dhelina!

24 comments:

ita cutevirus said...

tahniah!!!!!

Farra Dhelina said...

yeahhhh sama2!! :)

tapi jgn tekejut tau, komen akk akn ilek! huhu.. mgikut sumber, dia akn ada blk, tapi klu dah seminggu takde,akk kena mtk tlng kat kaunter pertanyaan blogspt ;) ngeee.. nnti diorg tlg stle kan..

welkam to dot com!! ;) yeay!!

momguess said...

wahhhhh
bukan main lagik ko erk
dah ada dotcom
tahniah!!!

MRS. K said...

wah..dot.com suda! congrax

anin said...

tahniahhhhhhhhhhhhh

notti netti said...

wahhhh teruja teruja...dari rumah teres ko pindah umah bungalow......tahniah...bila nak buat open house....?

zueyie said...

taniah..bestnyer ada domain sendiri..tanya skit,mahal tk? camner erk nak buat. cam bestjer....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah suziey...now ramai blogger dah beralih ke .com...semoga mengorak langkah yang lebih maju dalam ikaln Nuff & manjadi blogger yang lebih TEGAR setegar TEGARnyerk...makin masyuk nanti leh la pi honeymoon k...

sz | m.a.s.s said...

selamat berpindah ke tanah milik kekal! hehehe...tkejut gak td ada problem redirect takleh bukak blog suziey...

El-Zaffril said...

Wah... pasni lagi mantap la traffic dengan nuffnang kau

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye dh ade dot.com. ni kire under blogspot juga ker mcm mane..lenkali leh lah bagi tutorial yek cmner nak tukar..hehhehe

yg senangnye, sbb boleh direct ke link baru kan. ade kawan tu tukar url, tros kawan2 tk dpt detect update blog die

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

congrat suziey....now dah lebih mantap ler...ramai bloggers dah beralih ke .com sekarang...

Kancilbiru said...

Halu halu...tahniah sudah tukar ke dot com...teruskan berblogging...:)

Nurhayati said...

congrats dear!! suziey.com semakin glamer dowh

mama tisya said...

rmi plak member blogger arini tukar ke domain sendiri...tahniah2

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..patutlah..ptg td lily ada buka tp x leh view..

Tahniah..!! :)

Ummi Eisya said...

pindah rumah..bestnye..macam mane ko wat ni..so mcm ne ngan blog yang lama ni..semua content macam ne..cite la skit..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahhh tahniah kak! ;)

Gieyana said...

TAhniah2...

ibu_Arifa said...

tahniah..ku pun teringin jg nak ber dot com macam mu..

tapi tak tau mcm mana step2 nyer..kena bayar kan..?

E.L.I.Z.A said...

alamak..dh tukar dh...nk tukar jgk td tp xleh get thru netkl tu huhuhu

alfa juliet said...

tahniah suzi..dah ke era lain..hehetapi tetap maintain blog ek

firahadifa said...

bravoooooooo bravo.......clap clap clap... suziey, ajar gak cam na nak buat dot com nie.. menarikkkk

mamalieyna said...

wah3x..bestnye..tahniah! ^_^

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio