Tuesday, June 15, 2010

those 8 lucky bloggers are......

Assalamualaikum..

hallooooo..ape kbr korang sume? dh bekpes ke? hehe saje bg mukaddimah sket..okla..without further delay..i would like to announce those 5 lucky bloggers...eh nape 5..kata 8 kan..hehe..ok sabar..5 ni adlh pemenang utama yg mana akn mendapat 2 ketul FM sprti dlm gbr tu..and lagi 3 tu adlh saguhati bertuah..which yg aku br tambah n announce smlm memandangkan sambutan adlh menggalakkan.. :)

here u go... 5 lucky bloggers are:

ha...ni la yg bertuah tu..cabutan dilakukan oleh hubbyku yg terchenta..hehe..tiada kompromi dlm membuat cabutan dan xde diskriminasi..semuanya dibuat dgn adil dan telus..

ok kt bwh ni plak 3 blogger bertuah yg akn dpt saguhati..seketul FM..tp even saguhati mmg berbaloi..hehe..cabutan dilakukan oleh my lil' hero..aQeel..siap tanya "eh eh ape ni?" ekeek:D


TAHNIAH pd yg bertuah..pd yg namanya xtersenarai ..jgn kecik hati ok..xde rezeki uols kali ni..cuba lagi utk GA aku yg lain yek..apepun jutaan terima kasih aku ucapkan pd yg sudi join GA aku yg pertama ni..korang mmg sporting..thanks so much..n thanks for ur support :)

so..yg bertuah ni harap dpt email aku nama penuh, alamat & tel no...hadiah akn dipos once semua 8-8 add tlh diterima..so jgn lewat ok..:)


p/s: since ade yg melahirkan ketdkpuasan hati knpa namanya xde dlm both list GA aku ni..n sorry jgk sbb aku agk bz smlm nk meet dateline..so xberkesempatan nk explain kt yg berkenaan..ok ni adlh Giveaway from [-suziey-]..both list adlh utk mereka yg submit link pd n3 giveaway from [-suziey-] ni shja..BUKAN utk contest Season 2 Cute baby with Chocolate..pls take note yek..harap dpt la browse blog aku ni up n down...n fahami n3-n3 aku ni spya tdk mengelirukan anda dan membuat sbrang spekulasi yg tdk benar..ok :) harap penjelasan ni sgt jelas...

p/s2: aku rs mcm bermurah hati nk buat GA lagi..hehe..alhamdulillah Allah murahkan rezeki aku..so jom kt share sama2..:) aku akn announce dlm ms terdekat ni ok..sgt mudah jgk..dan ape yg aku nk bg ni adlh sourvenir dr SABAH..insyaAllah ..sempena nk g sabah ni kan.. :)

25 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah kpd yg bertuah.. :)

momguess said...

lorrrr
mcmane nama aku blh tercicir nie
mesti ko xprint nama den kan
sobs arr

~ FaizalZahidah ~ said...

uhuk uhuk.. :(

xpew.. next time then.. (^_^)

Nadiah Sidek said...

tahniah kpd semua yg bertuah! :)

Jasfyra said...

tahniah kepada yg menang..xde rezeki saya kali ni.xpe lain kali kalo suziey wat ga,wajib masuk :)

az rina a.k.a jaijina said...

tahniah pada yag bertuah itew..slalulah baik hati ye, bulah buat GA sokmo, hehehehe..

El-Zaffril said...

Sungguh tidak bertuah aku lately

UmiDAnisH said...

tahniah kepada pemenang yang bertuah.. kepada yang tak bertuah cam umi sube lagik erk..ekeke

reitak said...

YaY! Thanks Suziey...dpt gak saguhati FM :)
n
jap lg i email ek...

maszmadi said...

isk.. sipi jerk lg nak kn cabut...

congrat to da luckies....

IMAN'S UMI said...

Terkeliru sudah...sorry...& congratulation for those yg terpilih...

Intan said...

Tahniah pada yg bertuah!!! Apo ada GA lagi, nak nak nak :D

mamalieyna said...

oooh tidak bertuah kali ni..tunggu dr sabah lak kot..hehe..tahniah buat yg terpilih! ^_^

anin said...

tahniah la yeee

E.L.I.Z.A said...

ya ampun..bertuah nya gua kali ni yea yea yeay..tQ suziey! ♥♥♥'


p/s: baru sampai dr langkawi, terus bukak blog ekkeke...nnt eli bg add ek

Nana said...

xleh nampak..huwa benci xleh view gambo

sz | m.s.s said...

tahniah kpd sumer yg bertuah! sungguh bertuah ada penaja yg bermurah hati cam suziey ni...hihihi

Nurhayati said...

aku yang tak bertuah huhuhu

10 said...

wooowww... ramainya yg bertuah... tahniah pada semua...

Ain said...

tahniah untuk semua pemenang.....

Farra Dhelina said...

lorr..tak bertuahhhh..chait! hihi takpe, cuba lagi next time

Ummi Eisya said...

daku ni memang jarang sgt bertuah..wat lagi ke??ok confirm join lagi..hikss

Ibu Mifzal Arsyad said...

alhamdulillah..ada rezeki kali ni...sy dah baca entry ni pakai mozilla..tp x kuar plak gmbr 5 lucky winner tuh ..yg kuar gambar 3 yg bawah tuh je..nsb baik suziey tinggalkan komen kt blog sy..kalau x, xy x tau pun sy menang..check tgk balik pakai internet explorer br nmpak gambar yg atas tuh...syukur..thanks ya suziey.

akmafaizal said...

Alhamdulillah..nama tersenarai..thanks. nnt buat le lagi banyak2 GA cam ni.klau gambo2 tu susah skit..sbb kamera tuk gambo cantik takde. kamera hp adelaa..huhu :P

KINA said...

yeah yeah saya dapat...tq tq... :)) my first try ni... hehehehe

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio