Thursday, June 17, 2010

Top 12 Season 2 Cute Baby with Chocolate

Assalamualaikum..

hiks..berdebar x? hehe..aku berdebar...hehe..finally aku dh dpt result frm all the juries..and frm the result..aku bg Top 12 dulu la yek..aku rs mngkin aku akn buat 2nd round voting frm juries..so juri2 yg berkenaan get ready for 2nd vote for the winners ok :) haihh susah nk plh ni sbnrnya..

okla xnk bebel panjang lg..nah tgk Top 12 ni..

B.O.Y.S
G.I.R.L.S
CONGRATULATION to all Top 12..those yg xshortlisted..jgn kecewa ok..n jgn give up..n jgn kecik hati..mgkin xde rezeki korang kali ni..cuba lagi Season 3 ok..kalu xjoin mmg la rugi sgt..sbb SURPRISE nya mmg best..grab it!

surprise utk Season 2 esok yek aku announce :)

24 comments:

♥MAMA♥ said...

WOWWW! tekaan mama yg boy nyer seme mengena,kekekee terror gak mama ni nujum2 mak belalang ek ;-)
alhamdulillah sara list dlm top 12,ikhlas dpt list dlm top 12 pun dh kire syukur sgt2 ni,asalnye xnk anto gamb ni sbb syeksyiiii tp atas sokongan tok umienyer maka mama anto gak gambo ni,itupun dh last minit,huhuuu apapun ampun maaf ye atas keseksian yg x dsengajakn itu ye kwn2 ;-)

apapun caiyok2 seme contestants,mmg kiut2 mkn choc tu..

Ummi Eisya said...

opss..cik eisya ku ada disitu..mcm tak sangka je..tapi mungkin setakat ini sahaja utk eisya..

thanks juri,coz listkan anak dara ku itu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah bagi yang terpilih...pada yang terbaja tak pe leh join lagik k

maslinamansor said...

amboi... belemuih nya...

mamalieyna said...

huwaaaa kian bertmbh debaran di dada ni..ekeke.. =P

*yeaaa my arif in top 12, suke3x..tahniah buat sume yg terpilih tuu...menang tak menang blkg kira..janji dh top 12..hehe.. good luck tuk sume bg peringkt seterusnya!

*huwaaa berdebarnye nak tau apakah kezutan yg bakal diumumkan esok ni.. =P

ita cutevirus said...

huhuhuhuhu... buat kali kedua anak den tak berjaye... takpe.. takpe... next time nak cube ar lagik..

mama zharfan said...

comot+cute babies ni :)

akiratoriza said...

Sedih......)-:

Adyshariz said...

suziey..anak aku takdelah dlm top 12..sebab aku tak hantar pentertaanlah.. sebab dia campak kan ceklat yg aku suruh dia mamam dan aku pun kutip coklat tu terus buang..yg balance aku bedal.. huh..huhu..

Tahniah semua peserta..anak korang mmg layak masuk top 12 ni

El-Zaffril said...

Lagi banyak coklat kat mulut lagi comel dowh

Sidratul Muntaha said...

amin.setot msuk top12.mati -mati aku ingat tak dapat.

maszmadi said...

la... xder jugak.. kn tunggu sizen 3 la pulok...

10 said...

amboi... comei2 sungguh makan cokalat... sapa la yang akan berjaya tu?

Mak Su said...

mak aaiiiii, tak tahan nengok

E.L.I.Z.A said...

alhamdulillahhh top 12...eli nk jd juri jemputan buleh? nk vote anas..suka anas sgt² ♥♥♥

sz | m.s.s said...

alalaalla...tomeiii & tomotttt sumerr..ihiksss....

nieda said...

alahai comelnya tgk baby mkn coklat..geram

Ummi Salsabila said...

wah.sume comel2 dan comot2!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah kpd yg terpilih..
Mmg comel2 belaka..
Dak Ayep pon ada..
Gud Luck Dear..
& Gud Luck pada semua.. ;)

Gieyana said...

Tahniah2...

Nurshahfamily said...

heheheh.... irfan pun top 12... suke suke suke hikhikhik.... debaran kian terasa hahaha

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alhamdulillah...both my daughters tercalon...ayyunie dah 2 kali tercalon ni...hehehe...hope ader rezeki budak2 tu...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

suke suke suke..nak buka semlm..tak boleh plak...pagi2 aku dah terjah nak tengok result top 12 nie...and...tarraaaaa...batrice dlm list....dpt masuk top 12 nie pun dah syukur dah...he he he....

reitak said...

Comot & cutenyer.... :) all the best to the top 12!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio