Friday, June 18, 2010

the winners for Season 2 Cute Baby wth Chocolate are.....

Assalamualaikum..


dup dap dup dap..hehe..ngengada je kan..ekek:p ok ok xnk lengah lagi..akhirnya keputusan tlh dicapai..perghhh mmg sengit betul vote budk2 ni..aku plk yg kecut..hehe..aku dpt rs camne peningnya juri ni nk vote satu pemenang utk boy & girl..sblm trlupe..thanks so much to those juries..well..for sure ade yg xpuas hati dgn result..as i mentioned before..cute,cantik,sweet sume tu adlh subjektif..ok xnk merepek lagi:D

presenting top 6 for Season 2 Cute Baby wth Chocolate

 top 3 for BOY...

TOP 3 for GIRL

ok..announcing..the WINNERS for Season 2 Cute Baby with Chocolate...

BOY
GIRL

CONGRATULATION to the winners..both winners will be auto selected for FINALE SEASON and GOOD LUCK!


ok..surprisenya...kesemua TOP 6 will be selected for FINALE SEASON to compete for the GRAND PRIZE which is FULL PACKAGE 3D2N at REDANG/LANGKAWI + 70PCS 4R SIZE PHOTO sponsored by malinasiam.com :)


hasil perbincangan pihak penganjur..TOP 6 yg tdk menjadi WINNER of the SEASON still eligible to join every Season contest to compete for the Season's Contest main Prize..


pada yg xberjaya..jgn putus asa ok..cuba lg Season 3..ingt x i've mentioned ade surprise..so mmg ade surprise..better join..kalu xnyesal..hehe:p


p/s: to winners pls email me ur name,address n phone number to suzieycomei@yahoo.com ...pemenang GA from [-suziey-] pn sila email to me ur details..yg mana xemail lg tu yek.. TQ to all for joining:)
p/s2: agk bz! hmmm

26 comments:

El-Zaffril said...

Wah... tahniah kepada pemenang... lepas ni season bape plak... hehehehhe.... ade bape season ni...btw bersedia dapat comment anon ye... aku yang hantar... hua hua hua

mamalieyna said...

yeeaaa debaran pun berakhir..hehe..tahniah buat pemenang! mmg sgt2 layak okies! ^_^

oohh my arif akan join di lain season lak.. ^_^

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah tahniah untuk semua...tak menang tak pe leh try lagik k...ape plak tajuk lepas ni...tak sabo ni nak tau

miera said...

tahniah yer kpd pemenang...memang cute pun.. =)nak kena try lg la next contest..

Sidratul Muntaha said...

aku dah agak budak yg mkn coklat btg dgn budak pmpuan mkn coklat dgn teddy bear tu yg menang.tu budak mmg cun.

mummy_ayu said...

so cute..congrats to winner!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah kpd pemenang..!!

Insyallah akn join lg utk next season.. ;)

mummy_ayu said...

suziey ...jom IKEA jumpa momguess..
mama tisya pun follow...

Nadiah Sidek said...

congrats to all winners!

momguess said...

tahniah pada pemenang
bile lah ank den nak join contest nie
jom wey jumpe kat ikea arini!!!

♥MAMA♥ said...

wowww, tahniah! hihiii skali lg tekaanku mengena ;-) tahniah mmg sesuaiii gtu ;-) & alhamdulillah sara top 3, so layak ke grand finale ek?bestttnye,hihiii..n still layak utk btanding season contest?hihiii baik tul penganjur ni, wokeyy x sabo nk tau next contest plak ;-)

firahadifa said...

haha,, da bleh agak si alesyaa menang.. mmg terliur nengok dia makan ceklat!

UmiDAnisH said...

tahniah kepada pemenang... danish tak tersenarai langsung pun sebab dia tak comot makn cokelat...ekeke

D'Nur Boutique Online said...

tahniah kpd pemenang

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

TAHNIAH pada pemenang

bOnda aida (tak sempat nak lOg-in) said...

TAHNIAH!!

Suziey, gua tunggu next cOmpetitiOn ehh!! sangat tak sempat nak jOin cOntest kO ni suziey weiii..huhuhu..

Hezesuze said...

tahniah pada pemenang..

pstt...wat ler contest mak2 or bapak2 nye lak makan cekelet...hahahaha

ibu_Arifa said...

tahniah pada kedua2 pemenang yg comel tu...nk sikit coklat tu leh?

Ummi Eisya said...

sekejap dah tahu winner ekh..bagus la juri ni..cepat wat keje..hihiii..

tahniah utk pemenang semua..memang layak utk menang pun..

eisya masuk top 3 pun mcm tak caya je..sebab aku tgk eisya mkn tak ade semangat masa tu..macam orang tak ade perasaan lansung..

leh try lagi next time..

KINA said...

congrats tu the winner... mmg comei budak tuh.... geram rasa nk makan coklat dia tu..hahahaha

sz | m.s.s said...

wahhh dah ada pemenang ye...tahniah3 kpd pemenang! yg tak menang pun comei2 belaka! :)

E.L.I.Z.A said...

omedeto! yeay anas & aleesya..mmg sesuai bangettt ♥♥♥

CERITAKUASN said...

Tahniah buat baby yang menang... tak sabar nk tggu season 3 ni...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suzieyyyyyyyyyyyyyyyy...

ayu baru balik dari cuti2 ni...buka2 laptop terus nampak umi eisya wish good luck kat aleesya....

macam tak percaya jer yg aleesya menang...coz tu last minit punya gambar..dah lah paksa2 bagi makan coklat..

btw thanks suziey, momguess n all juries yg buat keputusan ni...betullah...rezeki ni tak boleh nak dijangkakan.

pssstttt...next time kena make sure ayyunie lak menang...ekekek..takut nanti dia jeles lak asyik tgk kakak dia jer menang...hehe

lupa lak...alang2 tu ayu bagi jerlah email addres kat sini..malas nak bukak email...

damia aleesya bt khairuddin

1395, jalan pulai jaya 48
bandar pulai jaya
81300, skudai, johor..

0127560895

Ain said...

tahniah untuk baby yang menang...

memang kiut.....

zura@iwan said...

tahniah utk pemenang....semua cute2 belaka...hehe

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio