Saturday, July 31, 2010

baby BIRU contest

Assalamualaikum..

hr tu aku buat Season 1-Cute baby in BLUE..kali ni aku plak masukkan aQeel contest baby biru..ekekek:D ok baby BIRU contest ni done by mummy zara sofea...

http://mrshilmy.blogspot.com/2010/07/baby-biru-contest.html
so..ni la baby BIRU saya!

nama: muhammad harraz aQeel bin abbashah
umur: 2 tahun 8 bulan

DONE!

6 comments:

sz | m.s.s said...

ihikss...gud luck aqeel..
klu syimir kan 2yr+ gak, akak pggl dia "baby tua" .. ;p

Hezesuze said...

gud luck!

ch@ said...

comel sungguh, goodluck aQeeL, suziey, kita tukar gambar cikOni utk contest season 4 tu, maaf menyusahkan awak utk review semula, ni linknya, terima kasih awak...

http://hijaucantik.blogspot.com/2010/07/season-4-cute-funny-eating-baby.html

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

comel nya aqeel...memang la contest nya biru..tp tak tahan tgk pipi and bibir merah menyala nya tu..sgt comel la anak suziey ni...aunty cubit pipi ckit eh.. :)

Farra Dhelina said...

gdluck aqeel

Ain said...

chumellllll.....

gud luck nanti....

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio