Sunday, August 1, 2010

contest aksi si manja di playground

Assalamualaikum..

hiks..1st time tgk tajuk contest ni..sengih je..sbbnya mmg byk koleksi aksi aQeel kat playground..hehe..ok contest aksi si manja di playground done by mazlyna...

http://mazlyna.blogspot.com/2010/07/contest-aksi-si-manja-di-playground.html
penganjur bersama adlh http://mom2muzz.blogspot.com/.. 

ok aku ade conflict sket ngn gbr yg nk dipilih..cewah cam series jek..hehe..ok klu based on tajuk contest..seems like penganjur mencari aksi2..mgkin aksi yg dpt memikat hati juri..and its not totally based on cute baby..ni understanding aku la.sbb bg aku bila nk masuk contest kena paham la tajuk contest..n banner dia pn dh shows tht si manja dlm gbr tu tgh gigit besi tu,,which aku rs funny plak.hiks:D ok la xmoh membebel panjang..aku present gbr ni la..
 
~ha aksi ni ank jantan je bole buat..ade bran? ekekkek:D ~

nama: muhammad harraz aQeel bin abbashah
umur: 2.8 yrs

erkk..kpd penganjur kalu nk tgk muka baby utk dinilai..kat header blogku ini terpampang dgn clear nya wajah kesayangan hamba ni..hiks:D

DONE!
 ******
just in case gbr kt ats ni xditerima sbb xnmpk muka..ok ni ai tepek empunya bdn yg gigih memanjat kt ats nun..hehe..


8 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck aQeel..!!

Beraninye aQeel panjat..Tinggi tu.. ;)

yangyuyu said...

wah gigihnya suziey join contest

mamalieyna said...

weeiiii aQeel join manyak2x contest, abes la dia sapu nihh..hehe...kiut miut tul! ^_^...good luck tuk semua contest yg dijoin yee...meriah arena contest skrg kan..mcm2 contest ada..!

Nia said...

good luck dear..aunty pun tak bran nak buat macam tu..hehe

Entri Terkini: Apsal Aku Main Benda Ni?..Hisyk!

Farra Dhelina said...

tak tkot jth ke yang??

Ain said...

amboiiii aqeel, kemain lagi panjat tinggi-tinggi, tak takott jatuh ke?

gud luck untuk aqeel ya....

Yan said...

hahahah lawak jek aqeel memanjat..

ni klu qis ni... dia nampak orang buat... dia mesti ikut nak wat.. pada dia.. orang len buleh.. dia mesti boleh.. alangkan sofa kt umah pun dia jadikan gelongsor..

e.l.i.z.@ said...

hehehhe kiut la aksi aQeel panjat tuh..name pun contest aksi kan..mmg buleh menang nih

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio